Badgeland Danmark Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ku jeg give 5+ havde jeg gjort det - på trods af at det bestilte ikke kunne leveres inden for den lovede leveringstid. Fik en mail om at "det ville tage længere tid - ville det være ok?" Stod og skull... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Altid enormt venlig og hjælpsom service. Får altid mine designs sendt til korrektur før tingene trykkes, og man kan rette tingene til før det produceres. Det oplever jeg ikke andre steder!

Valutata 1 stelle su 5

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di stampe e segnaletica
  6. Negozio di trofei
  7. Servizio di stampa digitale

Scritti dall'azienda

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Godt og stort gaveudvalg

Godt og stort gaveudvalg, fremragende samarbejde, hurtig eksekvering, hurtig tilbagemelding på spørgsmål. Kæmpe anbefaling.

Hej Malene

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Det glæder os at høre, at du har været så tilfreds med produkterne og samarbejdet at du vil anbefale os til andre.
Vi ser frem til at hjælpe dig med gaver igen :-)

Valutata 5 stelle su 5

Super service, pris og produkt …

Jeg har af to omgange bestilt muleposer med logo tryk.
Så tilfreds med produkt, pris og ikke mindst kommunikation.
At få fil, udkast og det hele på plads til tryk af logo, foregik let og hurtigt pr. mail.

18 dicembre 2024

Hej Tina

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft to gode oplevelser med både produkt, pris og service. Det betyder meget for os, at processen med design og tryk forløb nemt og hurtigt. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden! :)

Valutata 1 stelle su 5

11 hverdage er nu gået og jeg har ikke…

11 hverdage er nu gået og jeg har ikke modtaget min order. Virkelig skuffende! Kan ikke anbefale firmaet.

13 dicembre 2024

Hej Rachie
Jeg kan forstå du har været i kontakt med min kollega og vi har tilbudt dig at annullere din order. Produktet som er sendt fra vores fjernlager sidder desværre fast i transport, skriv gerne en mail til os, hvis du har brug for mere information.

Mvh. Fredrika Eriksson

En god købsoplevelse :-)

Meget fine badges og lynhurtig levering :-) En god købsoplevelse :-)

2 dicembre 2024

Hej Peter

Vi takker mange gange for de rosende ord, det er dejligt at høre at du er glad for både badges og leveringstiden :-)
Skønt at du også ville dele din oplevelse herinde!

Du ønskes en glædelig jul fra Team Badgeland

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har ikke modtaget nogen pakke…

Mvh Vibeke.

Jeg har ikke modtaget nogen pakke endnu. Bestilte d. 29 november 2024
Forstår ikke, hvor den bliver af, så kan desværre ikke give nogle stjerner
Synes det er mærkeligt at jeg får en besked fra jer om at jeg skal bedømme jer, når jeg ikke har modtaget mine varer.

Hej Vibeke,

Jeg kan se, at du d. 29 november bestilte varer, som har en leveringstid på 7-11 hverdage. Vi forventer selvfølgelig at overholde leveringsfristen, så du har dem senest d. 16. december (11 hverdage efter bestilling).

Jeg kan godt forstå, du undrer dig lidt over at blive bedt om at anmelde din oplevelse, før du har modtaget dine varer. Det er simpelthen fordi, beskeden sendes ud automatisk efter 9 dage, da langt størstedelen af vores ordrer er leveret inden da.

Hvis du har yderligere spørgsmål til din ordre er du meget velkommen til at sende en mail til info@badgeland.dk eller ringe til os.

Jeg håber, du bliver glad for dit køb, når du har modtaget pakken :)

Vh Emil, Badgeland.dk

Rigtig god service

Vi fik bestilt den forkerete vare, men fik utrolig god service og den rigtige vare frem uden yderligere omkostninger.

6 dicembre 2024

Hej Michael

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at løse situationen hurtigt så du fik den rigtige vare. Det glæder os at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og ville dele den herinde :-)

Glædelig december fra hele Team Badgeland

Hurtig og præcis levering

Hej Britta

Godt at høre dine varer kom hurtigt frem. Vi siger mange tak for de fem stjerner og fordi du tog dig tid til at anmelde os :-)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og god service

Risposta di Badgeland Danmark

Hej Martin, mange tak for de fem stjerner, vi er glade for at du har haft en god oplevelse med at handle ved os, og at du vil dele din tilfredshed herinde :-)

Verdensklasse service

Verdensklasse service. Havde en gammel badgemaskine som vi ikke kunne finde nye dele til, fik lov at komme forbi på adressen og teste om deres badges passede. det gjorde de og vupti kørte vi derfra med 1000 Badges. Hurtigt og venligt service

26 novembre 2024

Hej Kristian
Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vi kunne hjælpe dig med din badgemaskine, og at vores badgedele også passede til den.
Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder så det varmer meget at vide, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.
Vi håber I får lavet nogle flotte badges og står klar til at hjælpe igen, hvis du skulle få brug for det :-) Rigtig god weekend til jer!

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. OK kvalitet, særligt ift. den meget billige pris på nissehuer.

20 novembre 2024

Hej Claudia

Dejligt at høre at du er tilfreds med både nissehuerne og leveringen, så er du klædt godt på til december :-)

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din købsoplevelse, vi værdsætter din feedback.

God service (og produkt)

Bestillingsproces, levering og produkt var perfekt.
Det der giver den femte stjerne er, at jeg havde et enkelt spørgsmål ved bestilling, som blev besvaret let og godt pr. telefon.

14 novembre 2024

Risposta di Badgeland Danmark

Hej Jack, tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at både bestillingsprocessen, leveringen og produktet levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at vores kundeservice også gjorde en forskel. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang! 😊

Stor hjælpe fra kundeservice

Stor hjælpe fra kundeservice, der svarede på få minutter. Løste en grafisk udfordring lynhurtigt og på eget initiativ og meget effektivt. Nem design og upload af grafik samt hurtig levering. Imponeret over kundeservicen.

1 novembre 2024

Hej Daniela

Vi takker mange gange for de rosende ord, det er en fornøjelse at høre, at du har haft så god en oplevelse med vores kundeservice, og du har taget dig tid til at dele den her. Det kan man kun blive glad af!

Vi ønsker dig en glædelig weekend og håber du vil handle hos os igen en anden gang :-)

Valutata 4 stelle su 5

Mindre fejllevering, men fikset godt og hurtigt

Nogle af de badges jeg bestilte blev afleveret som noget andet end det jeg havde bestilt, men efter kontakt var de dejligt hurtige til at få det fikset.

25 maggio 2024

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse, vi beklager fejlen og er glade for at høre, at det blev løst hurtigt.

Bestilte køleskabsmagnetter

Bestilte køleskabsmagnetter. God service, min farvekode skulle lige ændres. Alt gik fint. Hurtig levering.

6 maggio 2024

Hej John

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at alt gik vel med din bestilling og du er tilfreds med vores kundeservice :-) Det kan man kun blive glad af at høre.
God dag til dig.

Badge var som foto

Badge var som foto. I god kvalitet. Svagtseende . Gør livet lettere for folk med dette handicap og møder mere forståelse i hverdagen. Dem med magnet er super, ødelægger ikke tøjet,

26 aprile 2024

Hej Helen

Tak for din anmeldelse og de rosende ord om vores produkt. Det er altid en fornøjelse at få at vide, at vores produkter hjælper og gør en forskel for vores kunder :-)

Valutata 3 stelle su 5

Servicen var fin og hurtig

Servicen var fin og hurtig, men blev skuffet over min vare. Foto af varen ligner slet ikke den vare man modtager.

24 aprile 2024

Hej Connie

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager at varen ikke levede op til dine forventninger og tænker om du mon ved en fejl kan have modtaget en forkert vare, f.eks. vores polsk flag farvestift? Den er også hvid og rød men har kun to farve segmenter modsat vores dansk flag farvestift.
Kontakt gerne vores kundeservice så kan vi hjælpe dig videre med situationen.

30 marzo 2024

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse, det lyder til at handlen er gået lige som den skal så det er jo dejligt at høre :-)
Du ønskes en god dag herfra.

24 febbraio 2024

Hej Mona

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at varerne kom hurtigt frem til dig. Hvis der er noget vi kan gøre for at forbedre kundeoplevelsen er vi altid lydhøre overfor feedback.

god oplevelse

god oplevelse, hurtig levering, fint produkt, A++

24 febbraio 2024

Hej Michael

Tak for din fine anmeldelse, vi værdsætter de rosende ord og er glade for at høre at du havde en god oplevelse med at handle hos os :-)

Valutata 5 stelle su 5

En god oplevelse at finde en vare hos…

En god oplevelse at finde en vare hos jer som jeg har ledt efter længe og til en god pris 😀👍

26 gennaio 2024

Hej Fru Nivea

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre at du fandt lige hvad du manglede hos os, det er jo en win win situation må man sige :-)

Rigtig god dag til dig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più