2,2

Scarso

TrustScore 2 su 5

Solgte 3 år for gamle batterier

Købte en pakke med 8 batterier for 100 kr. på Peter Bangsvej. De var næsten 3 år for gamle og virkede ikke. Ingen undskyldning ved henvendelse og de ville kun bytte de 7 som jeg havde med, mon de troede, det 8. virkede?

17 dicembre 2025

Nu har jeg bestilt varer hos AZ Isekram…

Nu har jeg bestilt varer hos AZ Isekram D. !/2
Men hvad sker, de trækker penge 3 dage efter
Men men jeg har stadig ikke modtage min vare og der er nu gået7 dage siden .jeg bestilte.
Levring skulle være med post nord. Danmarks sløveste levering.
Jeg vil foreslå AZ Isenkram at skifte til et andet leverings selskab der findes nogle der levere dagen efter, husk det.

8 febbraio 2020

Mangelfuld leverance - De besvarer ikke dine henvendelser

Jeg modtog min pakke den 14. september , men leverancen var mangelfuld, hvilket pakken ikke indeholdt et brev om og jeg havde heller ikke modtaget en mail om dette og jeg efterlyste samme dag det manglende indhold pr. mail, men her 5 dage efter har de endnu ikke gidet svare.
Godt nok er betalingen endnu ikke trukket, men alligevel, det er sgu for dårligt.

19 settembre 2018

Meget hjælpsomme og venlige

Det var virkelig et hjælpsom personale, da vi hade problem med betalingskort, den fik de lige fikset med en straksoverførelse, og en snak med banken, så hade vi pakken dagen efter, det er service når den er bedst. 🎆

30 ottobre 2016

Super hurtig levering - anden vare end på billedet

Jeg bestilte to snitte/råkost maskiner fra Westmark i mandags. Jeg fik dem pakket flot ind tirsdag - super fedt. Da jeg så åbner den ene, som var til mig selv, finder jeg ud af at det er et totalt andet design, end det der er vist på hjemmesiden til stor skuffelse. Den er virkelig grim i forhold til det billede der bliver vist af varen. Det synes jeg faktisk ikke er okay. Den anden er til julegave. Jeg håber ikke at personen bliver ligeså skuffet, som jeg over designet.

24 dicembre 2015

hurtig levering og OK priser

Tingene fungerer fint, intet at klage over. Har handlet støvsugerposer et par gange.
Har ikke haft brug for at reklamerer, så kender ikke deres håndtering af reklamationer og da det ofte er her man finder ud af, hvorvidt et internetfirma er OK eller ej, er anmeldelsen desværre lidt tynd.
Men umiddelbart kan de anbefales.

17 giugno 2012

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito