Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig en skuffende oplevelse. Servicen var langsom og uprofessionel, og det virkede som om personalet slet ikke gad være der. Kvaliteten levede på ingen måde op til forventningerne, især ikke i for... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en virkelig god oplevelse hos Autopunkt Herning, hvor vi fik rigtig god hjælp og service af Frederik i forbindelse med valg af vores nye bil. Han er utrolig behagelig og tog sig god tid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god service ved bilkøb. Fikk leveret bil på samme dag og selger kørede med til Billund for at aflevere min lejebil for så køre tilbage til Autopunkt i Herning hvor min nye bil ventede på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt bilhandel Søren Madsen gjorde bare et super job. Småting påpeget under prøvekørsel var alle rettet ved levering. Aftalt leveringstid holdt stik og Søren blev lige en time ud over normal åbnin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Azienda di servizi finanziari e prestiti per automobili
  3. Servizio di leasing di auto

Scritti dall'azienda

Autopunkt.dk A/S er en førende virksomhed inden for salg af nyere brugte biler, der specialiserer sig i luksuriøse mærker som Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Porsche med flere siden 2008. Virksomheden tilbyder et imponerende udvalg af kvalitetsbiler, der gennemgår omhyggelige inspektioner for at sikre optimal ydeevne og pålidelighed. En af Autopunkt.dk A/S' kernekompetencer er deres leasingløsninger, som giver kunderne mulighed for at nyde køreglæden i en premiumbil uden nødvendigheden af fuldt ejerskab. Leasingmulighederne er skræddersyede for at imødekomme forskellige behov og præferencer. Derudover tilbyder virksomheden også finansieringsmuligheder, hvor kunder kan vælge mellem forskellige betalingsplaner med eller uden udbetaling. Autopunkt.dk A/S adskiller sig ved at fokusere på kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed. Deres dedikation til at levere førsteklasses biler og skræddersyede finansielle løsninger har gjort dem til en pålidelig destination for dem, der søger luksusbiler med fleksible betalingsmuligheder.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

ELENDIG KUNDESERVICE OG VIRKSOMHED.

ELENDIG KUNDESERVICE OG VIRKSOMHED.

Jeg tager kontakt til autopunkt vedr indbytnings pris på min bil, de giver et bud og jeg takker nej tak til deres dybt useriøse bud “250.000,- kr for en bil der på markedet koster 450.000,- kr” jeg ender med at gå med på en pris af 350.000,- kr som deres salgschef byder - trods 4 ANDRE bilforhandlere har været seriøse og budt 360-380.000 bød de her autopunkt 250.000,- kr - de andre forhandlere der bød på vores bil havde dog intet intressant at bytte med. Derfor gik vi med på autopunkts nye bud på 350.000,- kr

Nå men nu til det trælse, jeg godkender deres tilbud for deres mustang mace e at jeg gir min bil og 25.000,- kr, salgschef” ber os komme ud og underskrive kontrakt med det samme da vi har en handel siger han, og så stopper vi forberedelse af aftensmad og gir børn tøj på pakker os alle i bilen og køre hele vejen afsted ud til autopunkt, da vi så kommer har denne salgschef “” lige fået ballade af hans chef påstår han, som han siger da chefen ikke ønsker at denne pris gives for vores bil trods det er ”salgschef” der har givet dette i vores optik bindende bud og sagt vi har en handel og bedt os komme med det samme og underskrive inden lukke tid.. de ikke engang kiggede på bilen og bilen står i perfekt stand så det er ikke engang derfor de ikke vil give prisen de kiggede ikk engang på vores bil de stod bare og plaprede om de gerne ville sælge vores i kommision for de ku sælge den for 450.000,- kr og så ville de kun have 10.000 for at sælge den og bla bla, men deres indbyts tilbud ville de ikk overholde trods for de selv nævnte de ku sælge vores for 450k men faktisk kun skulle give 350k for vores så de ku have tjent 100k på denne handel.

Kort og godt vi spildte en helt dag og endte med take away til ungerne pga dette skod sted.

Vi har nu talt med familie og venner osv og der er godt nok mange der brokker sig over denne forhandler havde vi vidst dette havde vi slet ikke taget kontakt til dem. Også venner der har arbejdet for dem og slet ikke fået løn og har kørt retsager osv mod dem. Det er jo vanvittigt. Dybt useriøst sted. HOLD JER VÆK!

4 gennaio 2024

HOLD JER VÆK!

HOLD JER VÆK!
Købte en lidt ældre bil med en klar motorfejl. Efter 5 fejlslagene reparationer endte det med retssag, som kun blev forhalet og forsinket af Autopunkt.
Processen endte med at tage over 12 måneder.

16 dicembre 2023

Fremragende…

Har lige hentet min nye Mercedes-Benz eqa , kan kun sige at de er helt igennem professionel og meget hjælpsom , alt gik som smurt og vil til hver tid købe en bil der igen 🤗

19 dicembre 2023

Glade rådgiver

Jeg er rigtig glad for handlen ved Autopunkt , de har super flinke og kompetente medarbejder , som vejleder en hele vejen igennem , de kommer os med gode råd og tips. Køber gerne bil igen en anden gang 😊

15 dicembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en Skoda enyaq ved autopunkt fik en super service de åbnet endda på en lørdag hvor de havde lukket så jeg kunne hente den 👍

16 dicembre 2023

ATTOPUNKT SÅ BLIVER DET IKKE VÆRRE

Autopunkt - så bliver det ikke VÆRRE. Knægten havde glædet sig til at få bil så han kunne køre på job. Audien var i topstand sagde sælgeren og lige gennemgået fra A til Z af deres mekaniker, så vi kunne roligt købe den engros (big mistake). Samme aften på vej hjem fra job går bilen i stå. sælgeren havde "glemt" at informere om at brændstofmåleren var i stykker. Tog 2000kr for at hente bilen og tog skam også for at påfylde diesel selvom den efter aftale skulle leveres med halv tank. Bilen blev "tjekket" og meldt klar til at køre indtil næsten aften hvor den atter gik i stå. Det var så batteriet og generator der var stået af (trods bilen før salg var gennemgået grundigt af huset mekaniker og var i top stand ifølge sælgeren). Det endte med et tilbage salg med tab på 10.000kr. Sælgeren er det mest utroværdige menneske jeg har mødt - helt uden respekt for andre og hans fine fine salgstale var varm luft hurtigt erstattet af en iskold skulder efter underskriften - når man læser anmeldelserne er det tydeligt at alle der har købt engros er blevet GROFT SNYDT - HOLD JER LANGT VÆK FRA AUTOPUNKT

5 dicembre 2023

Rigtig god service

Rigtig god service hos Autopunkt. Vi blev betjent af Akbar som var meget imødekommende og hjælpsom. Vi købte en lille Kia Picanto, som stod til at skulle til service før vi kunne overtage den. Få fejl blev fundet og alle udbedret og der blev endda skiftet mere end der egentlig skulle udover synsrapporten. Så rigtig god service, da syn og de ekstra ting der blev udskiftet ville have kostet en del for os ellers. Kæmpe anbefaling herfra og de vil bestemt være et besøg værd når vi engang skal have udskiftet vores store bil.

17 novembre 2023

Fusk

Aldrig i mit liv har jeg snakket med en større fusker af en forretningsmand. Købte en Peugeot 7 pers. Fin bil ud af til, manden fortæller at bilen var synet og havde gennemgået service - super fint. Kører i bilen, efter 14 dage siger bilen motorfejl- reparation nødvendigt. Jeg kontakter autopunkt, som siger at det er ude af deres hænder da den er købt engros. Men manden løj for den har hverken gemmengået syn eller service! Så nu har vi smidt 60.000 efter en bil vi ikke kender standen på pga fusk.Tænker ikke det kan være lovligt at sælge biler på falsk grundlag.
Mit råd til jer, hold jer væk, i sær hvis I stoler på hvad I får fortalt.
Den eneste grund til en enkelt stjerne er at det er ren tvang.
0 stjerner herfra!

9 luglio 2023
Logo di Autopunkt.dk A/S

Risposta di Autopunkt.dk A/S

Hej Susan

Selvom bilen er købt engros og uden nogle forpligtelser fra vores side, er I velkommen her. Så kigger vi på bilen og får den eventuelle fejl udlæst.
God weekend
Hilsen Team Autopunkt

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più