AutoPartner - Solbjerg Biler Recensioni 428

TrustScore 5 su 5

4,9

Solbjerg Hovedgade 19, 8355 Solbjerg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Lejede både alm. bil og kassebil hos Auto Partner. Priserne er sindssygt gode: 175 kr for en lille bil og 250 kr for kassebil. Bilerne var i rigtig god stand, rene, velholdte og alt virkede som det... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er I orden det der er blevet lavet, plus der er et meget højt service niveau, har aldrig brugt Autopartner før, har altid bugt original forhandler, men har da fortrudt jeg ikke har brugt dem noget... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bilen lækkede bremsevæske, så det skulle gå stærkt, og det gjorde det også. Ind samme dag, og tilbage et par dage senere efter. Prisen rimelig og lånebil inklusive. Alt er godt... :-)

Valutata 5 stelle su 5

Har været forbi 2 gange inden for relativt kort tid, første gang til skift af forrude, og efterfølgende til lapning af et punkteret bagdæk. Dækket blev lappet imens jeg ventede, samme dag, og forruden... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Riparazione e manutenzione auto
  3. Meccanico

Scritti dall'azienda

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Scritti dall'azienda

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik gjort vores bil klar til syn.

Vi fik gjort vores bil klar til syn.
God service(-:

31 maggio 2026

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe med at gøre bilen klar til syn, og at du oplevede god service hos os.

Fremtagende service som altid

Fremtagende service som altid. Super professionelle, ordentlige og fornuftige priser. Kan kun anbefales.

1 giugno 2026
Non scritta su invito

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du som altid oplevede fremragende service. Vi er glade for, at du værdsætter vores professionelle tilgang, ordentlighed og fornuftige priser.

Det er høj service

Det er I orden det der er blevet lavet, plus der er et meget højt service niveau, har aldrig brugt Autopartner før, har altid bugt original forhandler, men har da fortrudt jeg ikke har brugt dem noget tidligere

27 maggio 2026

Hej Frank

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med det udførte arbejde og har oplevet et meget højt serviceniveau. Vi er glade for, at dit første besøg hos AutoPartner har været en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Skift af vinterdæk fin oplevelse

Hurtig og effektivt arbejde

28 maggio 2026

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du havde en fin oplevelse med skift af vinterdæk, og at arbejdet blev udført hurtigt og effektivt.

alrid som aftalt

Altid til aftalte tid, kvalitet og pris

26 maggio 2026

Hej John

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du altid oplever, at aftaler om tid, kvalitet og pris bliver overholdt.

Alt er godt mmmmmmmm

18 maggio 2026

Hej Geert

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at alt er godt.

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig og god service

Hurtig og god service, venligt personale

12 maggio 2026

Hej Kari

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og god service, og at vores personale var venligt.

Valutata 5 stelle su 5

De var så i møde kommende og kunne fine…

De var så i møde kommende og kunne fine tid med det samme.
Opgaven blev løst samme dag og deres priser er virkelige fine.

13 maggio 2026

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du blev mødt med imødekommenhed, hurtigt kunne få en tid, og at opgaven blev løst samme dag. Vi er også glade for, at du var tilfreds med prisen.

Sommerdæk

Hurtig og godt arbejde

15 maggio 2026

Hej Grethe

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtigt og godt udført arbejde i forbindelse med skiftet til sommerdæk.

Flinke mennesker.

Flinke mennesker.
Arbejde færdig til tiden

7 maggio 2026

Hej Erik

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du blev mødt af flinke mennesker, og at arbejdet blev færdigt til tiden.

Ingen nævnt ingen glemt

Prisen og god service

8 maggio 2026

Hej Micheal

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du var tilfreds med prisen og den gode service.

Valutata 5 stelle su 5

God, flexible og venlig service.

7 maggio 2026

Hej Anne Marie

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du oplevede god, fleksibel og venlig service hos os.

Jeg havde en forsikringsskade

Jeg havde en forsikringsskade, som blev håndteret professionelt og hurtigt. Tak :-)

11 maggio 2026

Hej Tina

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at din forsikringsskade blev håndteret professionelt og hurtigt.

Valutata 5 stelle su 5

Solbjerg biler overholder alle aftaler…

Solbjerg biler overholder alle aftaler til tiden og leverer fint arbejde.

11 maggio 2026

Hej Thorkil

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at alle aftaler blev overholdt til tiden, og at du var tilfreds med det udførte arbejde.

Alt var som aftalt.

Alt var som aftalt.

5 maggio 2026

Hej Preben

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at alt var som aftalt.

God service. Alt ok.

6 maggio 2026

Hej Jørn

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede god service, og at alt var i orden.

Valutata 5 stelle su 5

!Super billig og professionel biludlejning – top service!

Lejede både alm. bil og kassebil hos Auto Partner. Priserne er sindssygt gode: 175 kr for en lille bil og 250 kr for kassebil. Bilerne var i rigtig god stand, rene, velholdte og alt virkede som det skulle.
Dokumentation kom lynhurtigt på både SMS og mail, og personalet var virkelig flinke og hjælpsomme hele vejen. Ingen overraskelser, ingen skjulte gebyrer – bare ægte god service.
Kan varmt anbefales hvis du skal bruge en bil uden at blive flået. 5 stjerner

1 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg og min bil får altid god og venlig…

Jeg og min bil får altid god og venlig behandling.

20 aprile 2026

Hej Tove
Tak for din anmeldelse😊
Det er dejligt at høre, at både du og din bil altid får god og venlig behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Arbejdet udført som aftalt og til…

Arbejdet udført som aftalt og til aftalt tid. Alt fungerede, uden lysende alarm lamper! Kontakten til firmaet var respektfuld og professionel.

24 aprile 2026

Hej Ingrid

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at arbejdet blev udført som aftalt og til tiden, og at alt fungerede som det skulle. Vi er også glade for, at du oplevede kontakten som respektfuld og professionel.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più