AutoPartner - RøddingAuto Recensioni

TrustScore 5 su 5

Industrivej 7C, 6630 Rødding, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig og effektiv hjælp. Det drejer sig om skifte fra vinterhjul til sommerhjul. Tid booket 30 min før ankomst - ved ankomst bydes en kop kaffe imens imens hjulene straks skiftes - 12 minut... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service, venlige smil, ordentlighed og hjælp, når man nu er en kvinde der kunne være ret nem at snyde! Alt bliver bare ordnet og Søren er flink til at byde til og yde den der ekstra service... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alt fungerer helt perfekt, lige fra booking til afhentning af bil, og derimellem eventuelle opfølgninger inden reparation. Er altid klar til også at løse en akut situation. Værkstedet man kan have ful... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

For første gang brugte jeg firmaet , efter at have hørt godt om firmaet. Vores 2 biler blev serviceret på bedste hvis og med den bedste service. Ser frem til fremover igen at bruge dette firma. 5... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Riparazione e manutenzione auto
  3. Meccanico

Scritti dall'azienda

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Scritti dall'azienda

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3006 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig lavet

11 marzo 2026

Hej Leif Emil

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at arbejdet blev lavet hurtigt.

Valutata 2 stelle su 5

Hatten af for at de prøver at…

Hatten af for at de prøver at servicerede vores cabine scooter,men at det skulle tage fire en halv uge det er for lang tid at und være den når man skal på arbejde kl. 3:30 om morgenen.

11 marzo 2026

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Vi er helt enige i, at fire en halv uge er for lang tid at undvære sin kabinescooter, og vi forstår godt din utilfredshed.

Samtidig vil vi gerne understrege, at der i forløbet blev gjort en stor indsats for at få den færdig. Under servicet viste det sig desværre, at der var behov for flere ekstra reparationer undervejs, blandt andet nye bremseklodser og kalibre. Det gjorde os afhængige af reservedele og eksterne leverancer, og da en af forsendelserne desværre blev sendt forkert, opstod der yderligere forsinkelse. Til sidst måtte importøren også involveres, før opgaven kunne løses helt.

Vi sørgede desuden for at hente og bringe kabinescooteren til og fra Løgum Kloster for at få sagen løst bedst muligt. Det ændrer ikke på, at ventetiden blev for lang, men forsinkelserne var desværre ikke til at undgå i det konkrete forløb.

Vi er også kede af at høre, at kabinescooteren er vigtig for din transport til arbejde. Det gør naturligvis situationen ekstra uheldig.

Tak fordi du delte din oplevelse.

AutoPartner - RøddingAuto

Søren er bund regulær

Søren er bund regulær, nem og lige til. En anbefaling værd

26 febbraio 2026
Non scritta su invito

Hej Christian

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplever Søren som regulær, nem og lige til.

Hej Kurt

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du har oplevet hurtig og effektiv betjening hos os.

Kompetent autoværksted

Firmaet er hurtig, troværdig og et rigtig godt sted at få sin bil repareret. De overholder til fulde det, der er lovet👍

12 febbraio 2026

Hej Karin

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at du oplever os som hurtige og troværdige, og at vi overholder det, der er lovet.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig service .Vi har fået en god betjening og service…

Vi har fået en god betjening og service på bussen med kort ventetid - vi er godt tilfredse / Tak

4 febbraio 2026

Hej Vivi

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at I har fået god betjening og service på bussen med kort ventetid, og at I er godt tilfredse.

Rigtig god dag til jer!

Super behagelig service

Super behagelig service

5 febbraio 2026

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede super behagelig service.

Yderst tilfreds med arbejdet

Yderst tilfreds med arbejdet der blev udført.. flink og behagelig medarbejder.

4 febbraio 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du er yderst tilfreds med arbejdet, og at du oplevede en flink og behagelig medarbejder.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service en helt igennem…

Virkelig god service en helt igennem fantastisk værksted med dygtig personale.

27 gennaio 2026
Non scritta su invito

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede virkelig god service og et helt igennem fantastisk værksted med dygtigt personale.

Valutata 5 stelle su 5

Som altid en god service

Som altid en god service, og venligt personale

16 dicembre 2025

Hej Maj-Britt

Tak for din anmeldelse😊

Vi er glade for at høre, at du som altid oplever god service og venligt personale.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og fik det der var…

Hurtig levering og fik det der var bestilt

9 gennaio 2026

Hej Aleks

Tak for din anmeldelse😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og fik det, der var bestilt.

Valutata 4 stelle su 5

god service

god service, meget flinke medarbejder.

14 dicembre 2025

Hej Birgit

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du har oplevet god service og meget flinke medarbejdere.

Valutata 5 stelle su 5

De er altid flinke og imødekommende

De er altid flinke og imødekommende . Trods jule travlhed formår de at løse opgaverne , så man som kunde føler stor respekt og tillid til dem .

16 dicembre 2025

Hej Helle

Tak for din anmeldelse😊

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever os som flinke og imødekommende, og at du også i en travl periode føler respekt og tillid til den måde, opgaverne bliver løst på.

Værkstedet

Man får en god behandling og de gør deres arbejde virkelig godt. Har man spørgsmål, er de altid behjælpelig med at finde en løsning

14 dicembre 2025

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse😊

Det er skønt at høre, at du har fået en god behandling, og at du oplever, at arbejdet bliver udført grundigt.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più