Med fare for at stedet bliver overrendt.. Et virkelig godt værksted, der leverer høj service og et ærligt stykke arbejde. Vi har brugt Korning auto til to biler i næsten 4 år, og vi yderst tilfredse h... Leggi di più
Det var en supergod oplevelse at værkstedet fandt tid til at hjælpe allerede dagen efter, at fejlen blev fundet, før jeg skulle køre 3 dage til Sjælland. Skarp kontrast til Tesla, som burde have ordn... Leggi di più
Jeg punkterede , min mand ringede så og spurte om de kunne lappe den om ca 1 time , det kunne de godt , selv om det var sidste dag før juleferien. Da jeg kom , stod jeg ud af bilen og begyndte at gå h... Leggi di più
Min gamle Rav4 skulle til omsyn, have lavet lidt rust, støddæmper, lys og andre småting. Bilen blev fixet som aftalt, ingen problemer og den bestod syn. God service og et "ligetil" værksted.
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Korningvej 107, Korning, 8700, HORSENS, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Korning Auto udfører arbejdet som aftalt, og tidsmæssigt som aftalt.

Risposta di AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Med fare for at stedet bliver overrendt.. Et virkelig godt værksted, der leverer høj service og et ærligt stykke arbejde. Vi har brugt Korning auto til to biler i næsten 4 år, og vi yderst tilfredse hver gang.

Risposta di AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Det var fint fik en tid til hjul skift og aftalte at komme senner. Da jeg Bode i by og de var færdig da jeg kom igen ok pris

Risposta di AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Altid god og kompetent behandling/hjælp. Der er altid et smil på læben, og de er særdeles hjælpsomme, og har fair priser.
Jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Risposta di AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Der er altid en god service. Og ja de lytter når man kommer med

Risposta di AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Altid en fornøjelse at få sin bil ordnet af de dygtige mekanikere i Korning

Risposta di AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Hurtigt udført og kvalitet i top som altid
Og super go kundeservice

Risposta di AutoPartner - KORNING AUTO Aps
De er altid klar til hjælpe hvergang man ringer, mega god service og behjælpsomhed, så 6 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟🌟og man får altid et smil med på vejen.

Risposta di AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Altid klar til at hjælpe. Super hurtig. God effektiv service. 👏🏻👏🏻 Er aldrig gået forgæves hos Korning Auto

Risposta di AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Super oplevelse og altid god service. Personalet er både dygtige og hjælpsomme. Og priserne er noget under priserne i de omkringliggende byer.

Risposta di AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Totalskadede mit bil og afsatte den hos Korning Auto - som behandlede sagen super og hjalp med mere end lånebil