AutoPartner - Aaresøn Biler Recensioni

TrustScore 5 su 5

Håndværkervænget 5, 4873 Væggerløse, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og rigtig god service. Virkelig imødekommende og smilende. Det er blevet min faste bildoktor til min lille dame

Valutata 5 stelle su 5

Haste opgave - Du kommer bare, så gør vi vores bedste for at afhjælpe fejlen. De kastede sig over opgaven ved ankomst. Venligt og super kompetent personale. De bedste anbefalinger herfra,

Valutata 5 stelle su 5

Selvom det var ferietid havde de tid til at lige undersøge min bil for defekt, kunne ikke lave før ugen efter men det var ok

Valutata 5 stelle su 5

Altid professionel hjælp og hurtigt Når der er booket et tidspunkt holder det og priserne er noget anderledes end i f.eks København Kun de bedste anbefalinger herfra.

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Riparazione e manutenzione auto
  3. Meccanico

Scritti dall'azienda

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Scritti dall'azienda

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

2871 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Bent

Vi er glade for, at du oplevede os som både venlige og præcise – det er netop den kombination, vi stræber efter hver dag.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og effektiv behandling af mit…

Hurtig og effektiv behandling af mit problem, med et ødelagt hjul til trailer.
Nyt dæk kunne hentes samme dag.

29 luglio 2025

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt med traileren – og at vi kunne skaffe et nyt dæk samme dag. Det er netop den fleksibilitet, vi gerne vil tilbyde.

Super god service..

31 luglio 2025

Hej Yvonne

Tusind tak for din anmeldelse – og for de fire stjerner!

Vi er glade for, at du oplevede super god service hos os.

Valutata 5 stelle su 5

God service😁 altid hjælpsomme og…

God service😁 altid hjælpsomme og smilende😁 gode priser😁

28 luglio 2025

Hej Patricia

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for de varme ord!

Vi er rigtig glade for, at du oplever os som hjælpsomme, smilende og fair på prisen. Det er netop den stemning og service, vi gerne vil være kendt for.

Hjælpsom

Hjælpsom, imødekommende på trods af et for dem lille problem, men et stort for mig!

30 giugno 2025

Det er nogle virkelig flotte ord, du bruger om værkstedet - TAK 💙
Uanset problemets størrelse, er det vores vigtigste opgave, at møde jer i øjenhøjde og finde en løsning.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig sommer,
mange sommerhilsner Sofie fra AutoPartner

Jeg kommer igen

God service, og aftalen overholdt til punkt prikke.

26 giugno 2025

Hej Andreas,

det er først og fremmest virkelig godt at høre, at du kommer igen! Dejligt, at du er tilfreds med servicen 😊

Vi glæder os til at se dig igen. Rigtig god weekend og sommerhilsner

13 giugno 2025

Hej Jan,

tak for din anmeldelse og de fine ord – det er altid rart at høre, at du oplever god service hos os.
Vi arbejder hele tiden på at gøre os fortjent til den sidste stjerne også 😉

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber, vi ses igen.

Imødekommende og venlige folk

Imødekommende og venlige folk. God service og gode priser.
Kommer gerne igen

28 maggio 2025

Hej Lillian,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du oplevede imødekommende og venlige folk, god service og fair priser.
Det er netop den kombination, vi stræber efter – så det betyder meget, at du har lyst til at komme igen.

Vi glæder os allerede til at tage imod dig næste gang 😊

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig,god betjening vh Dan.

Super hurtig,god betjening vh Dan.

15 maggio 2025

Hej Dan,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede super hurtig og god betjening.
Vi gør os umage for, at det hele skal glide nemt og ordentligt – så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive – og håber, vi ses igen.

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du både oplever god service og godt arbejde – vi gør os umage hver gang, så det er dejligt, at det mærkes.

Vi glæder os til at tage imod dig og bilen igen, næste gang det er tid

Go service

Go service. De kan varmt anbefales

16 aprile 2025

Hej Mads,

Tusind tak for din anmeldelse og for den varme anbefaling. Det glæder os at høre, at du har oplevet god service – det er netop det, vi ønsker at levere hver gang.

Vi håber at se dig og bilen igen en anden gang

Valutata 5 stelle su 5

god service og behandeling og…

god service og behandeling og indformation

11 aprile 2025

Hej Ketty,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede god service, venlig behandling og klar information – det er netop den kombination, vi lægger stor vægt på.

Vi håber, vi får lov at tage imod dig og bilen igen.

Altid en god oplevelse og service

Altid en god oplevelse og service

2 aprile 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du altid har en god oplevelse og oplever god service hos os – det er præcis den følelse, vi ønsker, vores kunder skal tage med sig fra værkstedet.

Vi glæder os til at tage imod dig og bilen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Aftalte tid og pris holder 100%.

Aftalte tid og pris holder 100%.
Meget venlige medarbejdere.

24 marzo 2025

Hej HJ,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplever, vi holder både tid og pris – og at vores medarbejdere tager godt imod dig. Det er netop den kombination, vi mener, skaber en god værkstedsoplevelse.

Vi ser frem til at tage imod dig og bilen igen.

Valutata 5 stelle su 5

nu er det anden gang i spørger

nu er det anden gang i spørger, jeg har jo skrevet engang , og jeg er stadig tilfreds med arbejdet på min bil Hos Arresøn Biler .
Mvh. Mogens

18 febbraio 2025

Hej Mogens,

det lyder spøjst med flere henvendelser vedr. en Trustpilotanmeldelse af værkstedet ...

MEN uanset, er vi rigtig glade for, at du er tilfreds med det udførte arbejde på din bil hos Aaresøn Biler.

Tak for din anmeldelse og god dag til dig,

hilsen Sofie fra AutoPartner 😊

Valutata 5 stelle su 5

Kunne klare opgaven som 2 andre…

Kunne klare opgaven som 2 andre værksteder åbenbart ikke kunne finde ud af.

21 febbraio 2025

Hej Karsten,

det er virkelig godt at høre! Dejligt, at der nu er styr på din bil 😊

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet.

Hilsen Sofie fra AutoPartner

Valutata 4 stelle su 5

Firmaet holdt sine aftaler.

Firmaet holdt sine aftaler.

10 febbraio 2025

Hej Kurt,

det er rigtig godt at høre, at det er din oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

God dag,

venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più