Jeg har købt bil gennem Per og AutoNova flere gange, og oplevelsen har hver gang været lige god. Professionel, ærlig og imødekommende betjening, hvor man føler sig i trygge hænder fra start til slut.... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
The best service by far. Robert was kind, listens to the client's enquiry. Advised me all the way and I'm 1million times happy. Items delivered in record time.
Fantastisk service og en fremragende modtagelse af en ny kunde. Her føler man at de er til for kunden, og det hele er nede på jorden, med glimt i øjet men stadig med en professionel tilgang, til det... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi er dit lokale bilhus med mere end 20 års erfaring, som beskæftiger sig med salg af nyere brugte biler og import af elbiler - primært Mercedes, Mini Cooper og EL varevogne. Vores værksted kan servicere alle mærker og tilbyder basis service fra kun 1.495,-
Informazioni di contatto
Løvdalsvej 3, 3000, Helsingør, Danimarca
- info@autonova.dk
- www.autonova.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Den bedste oplevelse
Hurtig og super venlig service, da jeg modtog min bil dagen efter aftalen blev indgået fik jeg den med den fineste sløjfe.
Super positiv og god oplevelse som gjorde mig glad helt ned i maven:) iøvrigt er jeg også sindssygt glad for min nye bil:)
Vi har haft en virkelig god og…
Vi har haft en virkelig god og professionel oplevelse af Autonova i forbindelse med købet. Kæmpe anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Altid god service
Har altid fået en god behandling, af både salg og værksted, bliv ved med det ;-)
Helt ufattelig sjofel og arrogant behandling af kunder
Kabinens monitor i vores Mitsubishi Outlander virker ikke halvdelen af tiden, og virker "autonomt" den anden halvdel af tiden. Vi får at vide at det er en kendt fejl, og at vi kan aftale en tid til at komme og få den skiftet uden beregning. Da vi møder op hos Autonova ApS i Helsingør, siger en kæk mand på værkstedet, at det kan vi alligevel ikke, men at han skal have monitoren ud, og tage billeder som skal sendes til Japan med en 6 ugers "serviceperiode", inden vi kan få en ny monitor. Og det er vel at mærke en fejl som de fortsat indrømmer er kendt, og altid udløser en ny monitor. Så har man da mistet den arbejdstid - og fundet et bilværksted der trænger til en sviner på trustpilot!

Risposta di Autonova
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Har netop haft min gamle Citroen til synstjek. Alt spillede og fik god information fra det friske personale i indskrivningen.
Bilen blev gennemgået fra for- til baglygte og blev efterfølgende synet uden bemærkninger.
De har tilmed fået en ny og lækker kaffemaskine, så endnu en god grund til at komme igen. :)
Suveræn betjening
Suveræn betjening!
Blev taget godt imod af Per og meget imødekommende og god serivce hos Aleksa.
Stor anbefaling
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Autonova. Super vejledning hos Per og lynhurtig proces! Stor anbefaling herfra :)
Super god service ved køb af ny bil
Super god service ved køb af ny bil
Hurtigt og effektivt
Mvh Martin Jessen
Mj elteknik
God service hele vejen igennem.
Super service ved køb af ny bil
Jeg vil gerne takke Autonova for processen med køb af ny bil. Jeg fandt den bil jeg ønskede hos Autonova og tog chancen med at købe den uset hos dem, da jeg bor 317 km væk.
Sælgeren Aleksa var nem at snakke med og få fat på og selvom det lige pludseligt skulle gå stærkt da jeg havde en mulighed for at komme til Sjælland med arbejde, så fik Aleksa det hele til at lykkes. Alle de ting som har været aftalt og som er blevet snakket om stemte 100% overens med bilen som jeg fik, og efter handlen har de også været fleksible med de ting som jeg skulle bruge der.
Så jeg vil klart anbefale Autonova og Aleksa, og vil ikke have noget i mod at handle hos dem igen.
Nu ser jeg frem til mange gode år med min nyere bil, kørende rundt her i det midt jyske.
Dårlig service
Service på bil og udskiftning af tandrem går helt galt, bil bruger vand efter pga. en pakning på vandpumpe der ikke sad rigtigt ( vandpumpe skiftede de også ) de prøvede først at skifte en anden ting til 6000 kr men det hjalp ikke før de selv sagde det var parkningen på vandpumpen der ikke sad rigtigt men påstod at den ting til 6000 kr også var utæt ( tror ikke på dem )service lampe lyste også efter service de kunne ikke finde ud af hvad der var galt og mente lednings nettet skulle gåes efter ( anden værksted lavede det for mig ved at sætte en pc på et par timer ) . Laver heller ikke de ting man Beder om så efter at have brugt dem side 2005 er der slut nu. Hilsen Torben G
Super kanon oplevelse hos Autonova!
Vi kom akut ind og manglede en bil, da vi om 14 dage skal giftes, og vores egen bil var brudt sammen.
Forinden havde vi været flere andre steder, som gerne ville hjælpe, men som ikke havde nogle lånebiler hjemme eller leasingbil som kunne leveres indenfor meget kort tid, så vores forhåbninger om at have en bil til brylluppet, var ikke stor.
Vi fortalte vores situation til Aleksa, som straks gik igang med at kigge om der var nogle muligheder, og med lidt hjælp fra Per, endte vi med at køre derfra i en lånebil, som vi kan beholde til vores leasingbil kommer om et par uger!
Super kanon oplevelse og fantastisk service!
Benægtelser og søforklaringer
Bilen har været inde flere gange for samme fejl, blot 1 til 2 dage efter den har været inde, melder fejlen sig igen, og jeg betaler for det de siger der var galt og udbedret, og vupti så var det da en ny fejl og ikke den de lige havde lavet - kombinationen af at jeg fik forskellige forklaringer hver gang om diagnosen, tænkte jeg, hey det kan ikke være rigtig at det er en ny fejl der bliver ved med at komme, så jeg ringer til et andet værksted får lavet en diagnosetest, som ganske rigtig viste at deres søforklaringer havde ingen hold og fejlen hele tiden havde været den samme, og når man så udfordre dem på det, så holder de bare fast i deres eget "spinderi", og benægter.
De yder på ingen måde den service man kunne forvente af et værksted som er specialister indenfor deres fag, som man som kunde skal have tillid til, når man aflevere sin bil.
Dårlig stil og falske forklaringer
Dårlig stil og falske forklaringer. Min mor købte en C3 hos Autonova i Helsingør. En udstillingsmodel. Da hun hentede den var alle hjul skiftet til billigere model, radioen duede ikke korrekt. De kom med rædsomme forklaringer. Nul troværdighed
Hold da op en fornøjelse...
Hold da op en fornøjelse at få serviceret sin bil hos Autonova. Fik en fin video af hvad der skulle laves, så der ikke kom nogle overraskelser. Modtog et tilbud, der endda var bedre end perlegrus-mekanikeren på den anden side. Fik tilmed ordnet måtten uden beregning. Det var noget af en overraskelse.
Der er kommet ny bestæning på mange af pladserne hos Autonova, og det kan virkelig mærkes på servicen. Stort plus herfra.
Mistet tilliden til dem.
Overhalingsalarmen i side spejlene virker ikke, de finder ud af det er højre spejl fejlen er i, der skal nyt spejl indmad til. DYRT.
Til service på andet Citroen værksted, nævner problemet, det blot 2 ledninger der er knækket, de blev loddet sammen, og nu virker alt som det skal. BILLIGT
Vurdering af brugt bil
Kontakter Autonova da vi har købt vores Citroën C4 hos dem. Vi ønsker at sælge bilen, da vores kørselsbehov har ændret sig.
Sælger Dennis kigger kort på bilen, tager nogle billeder og undersøger pris med det samme. Der bliver ikke kørt i bilen, spurgt ind til historik eller andet.
Efter 5 minutter tilbydes en usandsynlig lav pris. Og med forklaringen at det ikke er Autonova selv der vurderer.
Useriøst og ufagligt.
dårlig service
Køb noget og du er i fokus , går det så istykker kan man rende og hoppe ...
glem alt om at være kunden i fokus !
glem alt om at være kunden i fokus !
Købte en ny citroen c4 grand picasso spacetour af super sælgeren Dennis, og hvor gud hvor har vi fortrudt vi har sat vores ben det sted.
6 gange på værksted med bilen og værkstedet kan åbenbart ikke finde nogle fejl på bilen, selvom man kan dokumentere det.
man bliver mødt af føelsen af ligegyldighed og man faktisk ikke er velkommen der!
så klart et sted man ikke skal tage hen hvis man skal købe en ny bil. hold jer langt væk fra Autonova Helsingør
Fin service!
Jeg har ved flere lejligheder lejet kassevogn hos autonova, og jeg er altid tilfreds med både personlig service samt priser.
Meget dyrt serviceeftersyn hos Autonova i Helsingør
Har fået lavet service på en lille opel Karl fra 2016 hos Autonova i Helsingør. De andre år har jeg fået en regning for service eftersyn på mellem 2200-2600 kr, men denne gang fik jeg en svimlende regning på 4244 kr. for et simpelt service. Jeg bad dem om at indlæse ventilerne på baghjulene, da computeren har mistet registreringen af dem, men det havde de åbenbart ikke kunne finde ud af. Udover det blev jeg fortalt at min bil var blevet støvsuget, hvilket man på ingen måde kunne se. Det var så sidste gang jeg benyttede dem til at lave service.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.