AutoMester - V. Egense Auto Aps Recensioni

1. Officina di autoriparazioni
  2. anche in
  3. Meccanico
  4. Riparazione e manutenzione auto

AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.

AutoMester - enkelt og lokalt

Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.

• Gyldensteensvej 160, 5400, Bogense, Danimarca

• 64861259

Nella media

TrustScore 3 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

17.965 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Suzuki Ignis

Jeg fandt en Suzuki Ignis på biltorvet.dk til 72.900 kr kr fra V.egense auto. Der var lidt langt til Bogense for mig, men jeg kørte over og kiggede på den. Bilen er i kosmetisk ok stand, dog gik motoren noget ujævnt. Claus fortæller at det nok bare er 4 tændrør der skal skiftes, eller noget med aircondition. Bilen har ikke rigtig udfyldt servicebog, det bekymre mig lidt, men jeg for fortalt at de har mange års erfaring på værkstedet, de kan bare det hele, Så helt fint, vi køber bilen. Der går 7 dage før bilen er klar. Og alt ser fint ud da vi henter den. Men den køre stadig ujævnt i motoren. Dagen efter tjekker jeg tændrør, og de er ikke skiftet. Claus sender mig 600kr og jeg skifter tændrør selv, fint nok. (Her er Claus meget venlig og forstående) Det hjælper bare ikke. Jeg tjekker også om værkstedet har serviceret egr ventil og gaspjæld, det har de så heller ikke, så det gør jeg selv. Der jeg gør det, opdager jeg der ingen kølervæske er i ekspansionsbeholder. Bilen kører desværre stadig dårligt i motoren. Jeg fylder nyt kølervæske på, og finder ud af at bilen bruger en del kølervæske. Jeg skriver en mail til ham først på dagen, omkring der ikke er kølervæske på bilen, men han svare ikke, Nogle timer efter ringer jeg, her er venligheden så allerede gået væk, jeg for at vide det skal vi have kigget på og han ringer senere. Det gør han ikke, men skriver en besked ved 20 tiden Jeg ringer til Claus dagen efter, og han vil gerne reparere det hele, men jeg må ikke køre i bilen mere. Nu er der næsten gået 14 dage og jeg er ret træt af den handel her, bilen har tydeligvis kørt uden kølervæske og motoren kan være defekt, Så jeg tilbyder Claus at vi kan lade handlen gå tilbage for 70000 kr. Her bliver Claus så besværlig, jeg må ikke køre bilen over til ham, Falck skal hente den, han prøver endda at give mig skylden for at motoren kan havde taget skade, mens jeg har haft den, og siger jeg skal tage det roligt. Han tilbyder mig en pris på 66000 kr. Det synes jeg er meget småligt. Men siger ok, for skal ikke havde den bil her. Så jeg tabte 6900kr på 14 dage.
Jeg ville overveje at handle bil et andet sted.

Fint at Claus kritisere mig for at skifte tændrør og rense div ting, fylde kølervæske på osv. Men det havde vel ikke været nødvendigt hvis i havde klargjort bilen ordenligt, hvad har i lavet i de 7 dage? Ikke smart at sælge en bil hvor kølesystemet er utæt uden at sige noget, det er jo helt tilfældigt at jeg ikke har kogt motoren, og det dækker i jo ikke fortalte du. Hvad hjælper et halvårs garanti fra et værksted der ikke kan skifte 4 tændrør på 7 dage eller tjekke om et kølersystem er tæt. Super i har lavet bilen, det har jeg jo så betalt for jer. Held og lykke til kommende ejer. Mvh Simon

7 settembre 2026
Logo di AutoMester - V. Egense Auto Aps

Risposta di AutoMester - V. Egense Auto Aps

Svar fra værkstedet d. 10.09.2026

Hej Simon
Jeg er ærgerlig over at du synes det har været så dårlig en oplevelse, og jeg kan egentligt ikke se hvor jeg gør det så galt, at det skal udløse en dårlig anmeldelse og en advarsel om ikke at købe bil hos os.

Du beskriver forløbet meget fint.
Du oplever at motor går ujævnt, og at nye tændrør ikke hjælper.
Jeg tilbyder at reparere bilen.
Du går selv i gang med fejlsøgning og adskiller diverse, hvilket overrasker mig lidt da du jo har både garanti og reklamationsret på bilen.
Herefter kontakter du mig, og fortæller der ikke er kølervæske på bilen, hvortil jeg svarer, at du ikke bør køre i bilen hvis der ikke er kølervæske på, da det kan skade motor.
Jeg beder dig om at få bilen over til os, så vi kan få kigget på den, jeg tilbyder også lånebil.
Du siger du ikke kan få den til værkstedet før tirsdag ugen efter, jeg booker tid på værkstedet samt en lånebil til dig.
Mandag, dagen inden vores aftale, ringer du om morgenen, og siger du ikke bliver glad for den bil, og spørg om jeg ikke kan købe den tilbage.
Jeg gør alt for at leve op til mine forpligtigelser og mere til.
Mine forpligtigelser er at reparere bilen, ikke at købe den tilbage.
At du ønsker at sælge bilen tilbage til mig, er jeg ikke forpligtet til at imødekomme. Det må derfor betragtes som en almindelig frivillig handel.
For god ordens skyld vil jeg samtidig præcisere, at du købte bilen for 72.900 kr., og at jeg tilbyder at købe den tilbage for 66.000 kr. (Den var annonceret til 74.900 kr.
Differencen på 6.900 kr. dækker blandt andet:
1.180 kr. til nummerplader
2.500 kr. til kosmetisk klargøring af bilen
Administrative omkostninger, herunder blandt andet ny annoncering samt øvrige omkostninger i forbindelse med handlen.
Din bedømmelse på 1 stjerne samt den afsluttende tekst: “Find 100 procent et andet sted at handle bil” synes jeg er meget ude af proportioner og efter min opfattelse urimelig.
Der er en fejl på bilen, som du reklamere over, jeg tilbyder afhjælpning og lånebil, uden ventetid, du ønsker i stedet at sælge bilen til mig igen, og jeg køber den igen til aftalt pris.
Der har været en god tone, de par gange vi har talt sammen, og havde indtryk af at du bare havde fortrudt. Og som du sagde, jeg har en dårlig fornemmelse af bilen, så må det koste lidt, for jeg bliver ikke glad for den bil.
Jeg har forholdt mig sagligt til situationen og har valgt at imødekomme dit ønske om at købe bilen tilbage, selvom jeg ikke er forpligtet til dette. Derfor mener jeg ikke, at en bedømmelse på 1 stjerne og en så kategorisk anbefaling om at handle et andet sted giver et retvisende billede af det samlede forløb.
(Bilen blev i øvrigt repareret dagen efter, da der jo allerede var booket tid til den.)

Claus Hansen
V. Egense auto

Godt sted at købe brugt bil

Har købt brugt bil hos V. Egense Auto i 2019, og servicen var fra start til slut fantastisk. Jeg fik et halvt års garanti med i prisen, og er der det mindste med bilen, står de klar til at hjælpe. Kan kun anbefale dem.

14 febbraio 2019