Ringer til Rasmus mandag morgen, min bil er død. Værkstedet har rygende travlt, da det kun er 3 arbejdsdage i denne uge. Alligevel kommer de ½ time senere, tager den med og 5 timer senere står den... Leggi di più
Servicen er bare i top. Afleverede bilen til eftersyn og bilen var selvfølgelig klar til aftalt tid. Prisen er særdeles konkurrence dygtig. Kan klart anbefales.
Hurtig service på en travl vinterdag. Temperaturen lå mellem -5 og -15 grader, så det 12 år gamle bilbatteri var ikke pålideligt. Jeg ringede kl. 8.10, og kl. 10 havde værkstedet i Løgstrup fremskaffe... Leggi di più
Ankom uanmeldt til Løgstrup Auto igår eftermiddag mhp omsyn. Fejl og mangler blev ordnet STRAKS. Hvergang når vi benytter dem, har vi altid været ovenud tilfredse. TAK
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Hovedgaden 1, 8831, Løgstrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Altid super godt arbejde og fin service
Flot arbejde.
Altid ok service
God kvalitet og meget fair pris
God service til en fornuftig pris
Super hurtig og fantastisk service..
Super hurtig og fantastisk service..
Altid klar på at hjælpe
God kunde service og dygtige folk!
God kunde service og dygtige folk!
Har brugt Løgstrup Auto, i forbindelse med nogle reservedele der skulle presses sammen i hydraulisk presse, og må bare sige servicen er i top! Jeg ringede til dem for at høre om det var noget de kunne hjælpe med og det ville de gerne, de informerede om de havde travlt men kunne kigge på det ugen efter, jeg smed delene af fredagen forinden og allerede Onsdag morgen var de klar til afhentning! Det er super service at de gider tage et ekstra job ind, hvor de kun tjener timelønnen, når de har så travlt som de har! Super flinke! Og rigtig fair timepriser! Kan varmt anbefales!
Servicen er bare i top.
Servicen er bare i top.
Afleverede bilen til eftersyn og bilen var selvfølgelig klar til aftalt tid.
Prisen er særdeles konkurrence dygtig.
Kan klart anbefales.
Indehaveren og hans team yder altid…
Indehaveren og hans team yder altid den bedste service
Super service og flinke mennesker der…
Super service og flinke mennesker der altid står klar til at hjælpe.
Div problemer med bilen blev løst
Div problemer med bilen blev løst, så jeg er meget tilfreds.
God servive
Altid god service
Hurtigt og super god service 👍