AutoMester - Ibs Auto Recensioni 26

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Gudumkærvej 11, 7400 Herning, DK

Ibs auto laver altid alt 100% ordentligt, og man går derfra med et smil hver eneste gang. Super ærlig, super dygtig – der er aldrig noget at komme efter. Kan kun anbefales!

Jeg har brugt Ibs Autoværksted i tre år nu. De er altid flink, hjælpsomme og jeg fået god arbejde på fornuftig pris. Min bil er taknemmelig og min bank konto. Stor ros.

1. Officina di autoriparazioni
  2. Riparazione e manutenzione auto
  3. Meccanico

AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.

AutoMester - enkelt og lokalt

Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.

• Gudumkærvej 11, 7400, Herning, Danimarca

• 97144872

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fremover kører vi gerne 1,5 time hver vej når bilerne skal fikses.

Det er første gang jeg nogensinde har taget mig tid til aktivt at søge på en virksomhed online, for herefter at kunne finde virksomheden og dernæst skrive en anmeldelse af noget som helst - jeg havde ikke lige regnet med at et autoværksted skulle være mit første (og sandsynligvis sidste).

Vi var ret pressede, da vores ene hjul til traileren sprang under en flytning midt på motorvejen, men vi søgte hjælp hos ovenstående. generelt ved firmaer syntes jeg at det er tydeligt at se hvem ejeren er, da de går mere op i kundeservice og er mere serviceminded, men det var rart rent faktisk at se at mester har formået at sprede det ud til de andre kollegaer og at det nu er en af kerneværdierne i firmaet; som man tydeligt også kan læse på de andre anmeldelser.

Det første min kæreste sagde da vi sad i bilen efter trailerhjulene var skiftet, var at: "jeg kører gerne fra Vojens til Herning fremadrettet hvis jeg skal til service eller bare ha' skiftet en pærer."

Søde, hjælpsomme og resultatorienteret; medarbejdere såvel som foresatte.

- på gensyn

22 febbraio 2024

Anbefaler klart Ibs Auto til folk

Anbefaler klart Ibs Auto til folk! Her er det virkelig en god service at komme efter. Altid klar til at hjælpe og virkelig imødekommende og så er prisen også helt fair 👍 jeg har i hvertfald kun haft gode oplevelser og vil klart blive ved med at bruge dette værksted.

30 novembre 2022

5 store stjerner til Ib

Når man se hvad andre værksteder (Skorstensgaard m.fl.) udsætter deres kunder for så er 5 stjerner ikke nok.

Reparation af biler er noget af det nemmeste at snyde med, derfor er det en tillidssag.

Denne tillid har jeg haft til Ibs Auto i de 20 år jeg har været kunde hos dem.

Her er det ikke nødvendigt at kontrollere det ene og det andet for der fejres aldrig noget ind under gulvtæppet.

Her kan du roligt sende din bil til service og reparation, bedre værksted findes ikke.

14 agosto 2021

Super fantastisk god service

Super fantastisk god service, ingen dikkedarer - hvis der ikke kommer noget uforudset med bilen, så er den færdig på det tidspunkt hvor den er lovet færdig, og jeg har før bare kørt ind og fået skiftet en pære, hvis der er sprunget en i bilen.

13 maggio 2019