Købte en brugt Cupra Born af Walid. Jeg ringede og lavede en aftale med ham senere på dagen. Han var klar da jeg kom, og jeg fik prøvekørt bilen. Vi fik derefter hurtigt handlet uden en masse bøvl.... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi var så heldige at finde vores bil hos Dit autocenter Storvorde. Der mødte vi en fantastisk ung mand ved navn Walid, som gav os en royal behandling og var med os hele vejen, til bilen stod med plad... Leggi di più
Værkførene modtager os altid med et smil og har overblik fra starten af - de ved hvorfor vi kommer. Mekanikerne er altid gode til at ringe når de har lokaliseret fejlen og giver sig tid til at forkla... Leggi di più
Mekanikeren ringede og gav god forklaring på, hvad han mente der skulle skiftes - noget kunne måske udskydes lidt, men han fik mit ja. Flink og venlig mekaniker.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt
Scritti dall'azienda

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Informazioni di contatto
Industrivej 2, 9280, Storvorde, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Super fin service.
Super fin service.
Skift til nye vinterhjul og svar på mine spørgsmål, helt igennem super service.
Kan klart anbefale firmaet til andre.
De giver god kundeservice og…
De giver god kundeservice og medarbejderne har en høj faglighed.
Fantastisk kundeservice hele vejen igennem!
Vi har fået en helt igennem fantastisk service af Walid, som tog os igennem hele købs processen på en nem og overskuelig måde.
Vi har netop afsluttet købet på en Skoda Enyaq, og har igennem hele processen fået svar på alle vores spørgsmål, vidt og bredt.
Super transparent om alle fordele og ulemper når det kom til både bilen og ekstra tilkøb, absolut kun en anbefaling herfra!
Let og fleksibelt skift af dæk
Alting god service
Alting god service, og så må man komme på værkstedet og se sammen med mekanikeren hvad der bliver lavet på ens bil.
Virkelig god service👍👍
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Ubehøvlet og ligeglad sælger
vi var derude for at købe en el bil til vores datter. bilen stod møg beskidt og på vinterdæk som vi spurgte fulgte med sammen med sommer hjul hvor der blev svaret at hvis der skulle somer hjul måtte vi selv betale og så et smørret grin. så spurgte vi om den blev leveret nyserviceret og igen en stort grin efterfulgt af NEJ. så vi sagde til at så måtte vi jo finde et andet sted hvor man var mere hjælpsom hvortil han svarede "det gør I bare".
der kommer vi ikke mere og anbefaler aldrig

Det tog for lang tid.
De skulle ha bilen under en dag og ender med og skulle bruge to hele dage……

Risposta di AutoMester - Dit Autocenter Storvorde ApS
Der er altid en god service og de…
Der er altid en god service og de holder det lover
Værkfører Kim er en nøglefigur for…
Værkfører Kim er en nøglefigur for kundens tryghed.
Altid bliver man mødt med ekspertise og ansvar.
vh tom blom
Defekt Intercooler
Jeg kontaktede værkstedet hos Storvorde Autocenter for at høre om de kunne lave en røg test på min Volvo. Jeg fik en tid dagen efter hvor jeg blev kontaktet telefonisk af deres mekaniker Theis som samtidig havde sendt mig en video hvor jeg kunne se at der kom røg ud ved Intercooleren. Theis fik den skiftet og det var som at få en ny bil. Stor tak til Theis for hans veludførte arbejde og det er helt sikkert jeg kommer igen 😁
jeg er jo kun ved at få klargjort en…
jeg er jo kun ved at få klargjort en bil jeg skal købe men det online svar ikke godt de kan kun oplyse tlf nr og åbningstider
Super service som altid ;-)
Ordentlig og reel service
Jeg oplever at værkstedet yder en rigtig god service og at de er meget reelle. Man får en kyndig vejledning og de laver ikke mere på bilen end nødvendigt - og derved er prisen i orden. Jeg er tryg ved deres service og arbejde!
i nødens stund blev bilen taget ind og…
i nødens stund blev bilen taget ind og repareret inden for 24 timer - super serviceminded
Skjuler defekter, holder ikke aftaler, svarer ikke tilbage.
Er ikke ærlige om fejl/mangler.
De kan selvfølgelig svare at de ikke var opmærksom på diverse fejl, men så ville det være første bilforhandler der ikke kendte til tydelige fejl på deres vare.
Jeg vil tilrettet en kosmetisk fejl (maling/lakering) da jeg kommer hjem ser jeg en lignende fejl et andet sted - var jeg gjort opmærksom på dette havde jeg selvfølgelig fået det fikset nu den alligevel skulle pletlakeres.
Desuden garanteres jeg at bilen er fuldt teknisk funktionsdygtig, men efter noget tid opdager jeg at keyless oplåsning ikke virker - jeg skriver til sælger, men har stadig ikke fået svar efter 6 uger.
Generelt har det haltet med kommunikation - hele 4 gange havde vi aftale om at sælger skulle kontakte mig ifm diverse detaljer ved salg - kun en enkelt gang huskede han at kontakte mig.
Da jeg ringede på bilen i første omgang fik jeg fortalt at jeg skulle skynde mig, da der var kæmpe interessere for bilen, mindst fire havde ringet samme dag og to skulle ud og prøvekøre den. Da jeg kommer op dagen efter står bilen uden strøm og skal boostes for at starte, der har tydeligvis ikke været en eneste ude at prøvekøre den dagen før i modsætning til hvad sælger snakkede løs om.
Jeg havde hele vejen igennem en dårlig fornemmelse af stedet som desværre holdt stik - eneste grund til at jeg købte bilen var at den var med præcist den udstyrspakke jeg søgte, ellers havde jeg aldrig købt bil der og jeg vil aldrig igen købe bil hos dem.
Generelt en sløset og ligegyldig behandling hvor salg var prioriteret langt foran service og professionalisme.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.