Jeg erhvervede brugte fælge til min Mercedes CLA, som desværre bar præg af tidligere brug. For at udbedre dette, valgte jeg at benytte mig af Dennis fra Kantkys.dk's ekspertise. Resultatet af repar... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg give 5 stjerner Købte ny brugt bil hos Dannevang hvor der har været et par småting med bilen, det er blevet lavet uden bøvl og diskussioner, har kun mødt venlige kompetente mennesker og et smil,... Leggi di più
Dannevang Auto har lige givet mig en perfekt service. Jeg havde en underlig lyd ved venstre fordæk. De kørte en tur med mig og identificerede problemet med det samme. Reservedelen blev skaffet hjem på... Leggi di più
Super god service, pris og man er som kunde fuldt informeret om hvad der er lavet og hvorfor.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt
Scritti dall'azienda

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Informazioni di contatto
Hobrovej 335, 8920, Randers NV, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Som altid fik jeg en god service af personalet og bilen fik hurtigt skiftet sommerhjulene ud med vinterhjulene.
Som kunde bliver man mødt personligt og med godt humør.
Fantastisk service
Undervognsbehandling.
Undervognsbehandling.
Afleverede bilen hos Dannevang Auto mandag morgen, og fik den retur tirsdag eftermiddag! + skift til vinterdæk.
Som altid, hurtige og effektive!
Fremragende og yderst hurtig service.
Fremragende og yderst hurtig service.
Klasse arbejde hele vejen rundt.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Dårlig tone
Dårlig tone, manipulere med køberen.
Siger at bilen fejler intet, men når man får bilen leveret virker halvdelen af bilens elektroniske dele ikke, herunder A/C systemet mm. Bilen er en Nissan Note fra 2014.

Risposta di AutoMester - Dannevang Auto ApS
Flot service
Altid flot og god service … Flotte mennensker hos Dannevang auto og Super service … Dejligt med yngre mennensker som forstår salg og service ….
TOP SERVICE
TOP SERVICE.
Lige fået min Tesla tilbage efter den skulle have malet hele højre side.
Bilen var klar igen efter én uge.
Den står flot og ingen tvivl om at den har været i professionelle hænder.
Tak til Danevang auto og den pågældende maler.
Altid god service med et smil på læben
Jeg er kommet ved Dannevang i flere år til trods for at jeg bor 40 min væk. Der er altid rigtig god service og man bliver altid mødt med et smil.
Deres veluddannede personale udfører altid er godt stykke arbejde, til fornuftige og fair priser. Jeg anbefaler altid Dannevang auto
Vi fik rigtig god service og behandling…
Vi fik rigtig god service og behandling af Daniel ved køb af voers nye bil. Kan klart anbefales
Stor skuffelse at få serviceret bilen…
Stor skuffelse at få serviceret bilen hos Dannevang Auto i dag.
Blev ringet op at der udover service skulle laves 4-hjulsudmåling, AC-service samt skiftes skiver og klodser på alle 4 hjul.
Jeg kunne dog ikke forstå at bremserne bag på skulle være slidt, da de havde kørt langt under forventet levetid. Dertil fik jeg afvide at de var slidt ned til 1mm. Og jeg ville hurtigt opleve at den ville begynde at “skure”.
Jeg takkede ja til alt det andet fordi jeg troede det var nødvendigt.
Men da jeg henter bilen får jeg afvide at de laver 4-hjulsudmåling på alle biler.
Jeg undrede mig også over at der var påfyldt 3 liter sprinklervæske da jeg havde fyldt den op dagen inden. Jeg gik derfor rundt til mine bagbremser og kunne konstaterer med det blotte øje at der var væsentlig mere belægning på bremseklodser end de havde oplyst. Så jeg valgte at køre direkte til et andet værksted for at få deres arbejde tjekket igennem. På værkstedet blev der målt over 4mm. belægning på bremser. Så de er ikke engang slidt halvt ned. Mekaniker der har fået bilen til kontrol undrede sig også over Dannevangs forretningsmetoder med at sælge 4hjulsudmåling, AC service uden at jeg havde bedt dem om det.
Jeg kontakter Dannevang Auto og informere dem om at jeg har sendt bilen til et andet værksted for kontrol af arbejdet, får jeg afvide at det kan jeg bare gøre. Og at værkføren kender og har et godt forhold til den pågældende mekaniker?!?
Nu venter jeg på at mekanikeren gennemgår arbejdet og fortæller om de har lavet det de har faktureret.
Vi har nu haft bilen til gennemgang på andet værksted og konklusionen er følgende:
- skivebremser/klodser bag trængte ikke til udskiftning - en reparation til ca. 4.000 der ikke var nødvendig
-Motoren er påfyldt et minimum af olie og er vil sandsynligvis snart mangle igen.
- Bremser bag er ikke adskilt og smurt som foreskrevet i servicebogen.
- Tilvalg som 4hjulsopmåling, AC-Service og Kabinerens burde have været et kunde valg og ikke en værkstedsbeslutning.
- Sprinkler ikke påfyldt som angivet på faktura
Jeg vil ikke anbefale Dannevang Auto hvis ikke man selv har nogen teknisk indsigt i ens bil, og og man selv kan kontrollere kvaliteten efter et service hos dem.

Risposta di AutoMester - Dannevang Auto ApS
Perfekt resultat og hurtig betjening
Perfekt resultat - Super service og hurtigt betjening!
Benyttet mig af deres fælge reparation og renovering.
Der er ikke noget at sætte en finger på. Fælgene ser ud som nye og betjeningen var i top og express udførelse!
Helt sikkert at de ryger forbi Dennis igen, næste gang jeg rammer en kantsten.
😀- høflig og venlig betjening!
Fantastisk oplevelse at handle bil hos…
Fantastisk oplevelse at handle bil hos Dannevang Auto, alt spiller bare, Super imødekommende og professionelt personale, der holder hvad de lover. Det kunne mange i autobranchen lære af.
5 Stjerner til Daniel og Rasmus herfra.
Super god service
Super god service, imødekommende personale med klar og venlig kommunikation.
Som altid super ansvarbevist service af…
Som altid super ansvarbevist service af et godt team.
De er altid professionelle på både…
De er altid professionelle på både værksted og salgsafdeling.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.