Scopri cosa dicono le persone
Vi har købt to biler igennem Martin fra Bilcentret Lindved med fuld tilfredshed og god kommunikation hele vejen igennem. Endvidere bruger vi udelukkende dem til service mm. af vores biler. Der er ko... Leggi di più
Det man tit glemmer med alle de her tilbudssider er den lokale forretningsdrivende. Jeg valgte Bilcentret Lindved fordi de er lokale, jeg valgte dem igen fordi de var skarpe på prisen og til sidst... Leggi di più
Har lige købt ny brugt bil hos Bilcentret Lindved. Jeg er meget glad for min nye bil. Lars som jeg handlede med var stille og behagelig og ikke anmasende som nogle sælgere kan være. Alt var klargjor... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt
Scritti dall'azienda

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Informazioni di contatto
Lindevej 2,Lindved, 7100, Vejle, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Det bedste værksted jeg har været på i…
Det bedste værksted jeg har været på i Jylland. Professionel og meget venlig service, meget hurtig reparation og en fornuftig pros. Da jeg er fra Polen, var det utrolig nyttigt at have en meget behagelig og yderst kompetent polsk mekaniker, der radgav mig og forklarede alt trin for trin på polsk.
Meget servicemindede
Meget servicemindede, ærlige, venlige, rimelige priser og gør det nemt at være kunde. Kan varmt anbefale dem.
Hurtig og venlig service.
Altid flinke
Altid flinke - imødekommende og god til at orientere om årsager ved uventede reparationer.
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse, meget professionelt og virkelig god service!
Alt var som det skulle være, og der var ingen pludselige overraskelser.
Kan varmt anbefales
Tog bil ind med pludselig skade
Tog bil ind med pludselig skade uden at der var booket tid
God service rent værksted og styr på…
God service rent værksted og styr på tingende. Super god mekaniker der har sryr på det
Altid god og professionel service.
De gør det bare til UG hver gang
De gør det bare til UG hver gang, vi har problemer med vores biler!
Vi føler altid stor tryghed, ærlighed og professionel betjening når vi bruger dette værksted!
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Har købt ny brugt bil
Har købt ny brugt bil. Venlige og hjælpsomme mennesker. Gik lidt for stærkt med udarbejdelse af slutseddel som modtages med fejl. Dette blev ved henvendelse rettet uden problemer.
Blev oplyst ved besigtigelse af bil om manglende nøgle og om at ekstra kunne fås hos låsesmed. Dette dog kun muligt hos Renault og væsentligt dyrere end præsenteret på bilcenter ,så der kommer ekstra regning på 3000kr for ekstra nøgle.
Ved afhentning af bil ville det være go service at kunne køre hjem uden at skulle tanke bilen.

Risposta di AutoMester - Bilcentret Lindved ApS
Fantastisk service
Var meget imødekommende og udbedrede…
Var meget imødekommende og udbedrede hurtigt fejlen.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.