AutoMester - Anders Auto ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Lemvigvej 103, 9220 Aalborg Ø, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kan kun anbefale Anders Auto. De lavede i dag min meget ødelagte fjernbetjening på bilnøglen . Jeg havde på et stort kendt værksted i Hjørring fået at vide at en ny nøgle ville koste over 3500-5000... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service, masser af info, søde og imødekommende folk. Helt utrolig fair pris, her blev bestemt ikke snydt med tiden. De bedste anbefalinger herfra.

Valutata 5 stelle su 5

Anders Auto redde os i en situation, hvor Kia og andre måtte give op. Hvor Kia og andre ikke kunne skaffe et nyt Airbag modul, kunne Anders Auto både reparere den gamle men meget skadede boks og skaff... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været igennem 8 måneders forsøg på reparation ved Ford i Århus, som ikke har været i stand til at løse et problem med min ECU og partikelfilter. Det løste Anders og co på 2 besøg a 1 time. Meg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. anche in
  3. Meccanico
  4. Riparazione e manutenzione auto

Scritti dall'azienda

AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.

AutoMester - enkelt og lokalt

Scritti dall'azienda

Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

17.965 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Har gennem 2 mdr haft sendt en…

Har gennem 2 mdr haft sendt en airbagboks op til dem, jeg fik at vide han sagtnes kunne fikse den, da den kom tilbage var der en fejl som ikke kunne slettes, sendte den tilbage og han indrømmede at han havde begået en fejl, det var jo dejligt, men nej, den virkede stadig ikke, har nu haft den sendt op yderlig 3 gange og fik at vide den intet fejlede, sendte bilen til en proff autoværksted og de sagde det var boksen som var problemet, købte så en brugt boks og fik den kodet og nu virker det. Nu har jeg så brugt rigtig mange penge på den pga Anders Auto`s påstålighed håber folk læser dette inden de sender noget op til dem.

Trist man som virksomhed ikke vil indrømme de fejl de laver, og ovenikøbet prøver at lyve sig ud af det.
de indrømmede de havde lavet en fejl og aftalte med virksomheden at hvis det ikke virkede skulle jeg finde en brugt boks, og så ville de være behjælpsom med kodning da de autoriserede virksomheder ikke kan programmere en brugt boks, men i dag kan jeg godt se det var en kæmpe fejl at bruge et andenrangs værksted som ikke ta ansvar for deres handlinger. hvad der er sagt er sagt efter nærmere gennemgang af samtalen som er optaget.

9 settembre 2026
Logo di AutoMester - Anders Auto ApS

Risposta di AutoMester - Anders Auto ApS

Svar fra værkstedet d. 17-09-2026:

Hej Kaj,

Hvorfor bliver du ved med at skrive, at vi skulle have indrømmet en fejl? Hvilken fejl er det helt konkret, du mener, vi har indrømmet at have lavet?

Lad os tage forløbet punkt for punkt:
1. Du sender en airbagboks til os, som har en intern fejl. Den fejl, boksen kommer ind med, bliver udbedret, og boksen bliver sendt retur til dig.
2. Efterfølgende oplyser du, at der er en anden fejl på en af airbagsystemets komponenter. Vi tester derfor boksen på bordet og simulerer netop den pågældende komponent. Den specifikke fejlkode, som du siger er til stede i bilen, forsvinder, når vi simulerer komponenten på bordet. Airbagboksen reagerer altså på komponenten, som den skal. På det tidspunkt er der ikke mere, vi kan gøre ved selve boksen på bordet – fejlen skal findes på bilen, komponenten eller installationen.
3. Vi har aldrig nægtet, at vi tilbød at hjælpe dig med en brugt boks. Vi sagde, at hvis du ønskede at få fat i en brugt boks, skulle vi nok være behjælpelige med at finde en og hjælpe dig videre. Det er på ingen måde det samme som, at vi har indrømmet at have ødelagt din oprindelige boks.
4. Vi tilbød dig også at komme med bilen, så vi kunne undersøge systemet direkte på bilen og finde ud af, hvor fejlen reelt lå. Det tilbud valgte du ikke at benytte dig af.
5. Du skriver samtidig, som om det var det andet værksted, der kodede den brugte boks. Det er ikke korrekt. Det var os, der kodede boksen. Når du derfor skriver, at vi forsøger at lyve os fra noget, bør du først sikre dig, at din egen beskrivelse af forløbet er korrekt.
6. Du henviser nu til, at samtalen er optaget, og at du efterfølgende har gennemgået den. Det er helt fint. Hvis samtalen gennemgås i sin helhed og i den korrekte sammenhæng, vil det også fremgå præcist, hvad der blev sagt. At vi tilbød at hjælpe dig med at finde en brugt boks og efterfølgende hjælpe med kodningen, er ikke det samme som en erkendelse af, at vi havde ødelagt din oprindelige boks. Det var et tilbud om at hjælpe dig videre med sagen.
7. For god ordens skyld skriver du samtidig noget, som ganske enkelt ikke er korrekt: Det var os, der kodede den brugte airbagboks. Derfor giver det heller ikke mening at fremstille forløbet, som om et andet værksted efterfølgende løste det hele ved at kode en anden boks. Vi hjalp netop med den del, som du nu bruger som argument imod os.
8. Som sagt laver vi omkring 5-10 bokse af præcis denne type om ugen. Alene i går lavede vi tre. Du er den eneste, der har skrevet en Trustpilot-anmeldelse om et problem af denne karakter. Det er naturligvis ikke i sig selv et bevis på, at der ikke kan opstå fejl, men det sætter trods alt sagen lidt i perspektiv, når vi arbejder med denne type bokse løbende uden tilsvarende problemer.

Lad os nu sige, at airbagboksen rent faktisk havde været så defekt, at den ikke kunne repareres. Selvom jeg fortsat er helt overbevist om, at jeg ville kunne få systemet til at fungere, hvis bilen stod her hos os, så havde alternativet været langt dyrere for dig.

Du ville i så fald have skullet betale 800 kr. for test af boksen pr. gang samt fragt, indkøb af en brugt airbagboks og derudover betaling for kodning af den brugte boks.
Det ville samlet set have belastet dig yderligere økonomisk.

Set i det lys mener jeg bestemt ikke, at der er noget rimeligt grundlag for at være utilfreds med den hjælp og den løsning, du faktisk er blevet tilbudt undervejs.

Lad os så prøve at vende situationen om.

Hvis du selv stod i samme situation – hvad ville du så helt konkret have gjort anderledes?
Det glæder jeg mig til at høre.

Med venlig hilse

Anders Auto

Fantastisk service

2 settembre 2026

Altid god service

Altid god service, og aftaler bliver overholdt, hvis der er mere ved bilen end det der er aftalt, så bliver man kontaktet, før værkstedet gør noget.
Super tilfreds.

11 agosto 2026

Virkelig god service

Virkelig god service. Vi har vores første bil og har indtil nu kun brugt Anders Auto og har følt os i trygge hænder hver eneste gang. Aldrig nogle problemer, altid åbne omkring pris og mega hurtig service. Skulle have vores bil synet første gang og jeg var mega nervøs omkring dette og de gjorde det hele for os, og jeg sidder stadig tilbage med følelsen af overraskelse over hvor nemt de gjorde det for os. Perfekt!

14 luglio 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Anders Auto.

Jeg kom til dem med en Ford Focus, som gennem længere tid havde haft problemer med lavt olietryk. Bilen havde været igennem flere værksteder, flere reparationer og mange timers fejlsøgning, uden at den egentlige årsag var fundet.

Fra første samtale med Nicklas fik jeg indtryk af, at han tog sagen seriøst. Han lyttede til hele forløbet, satte sig grundigt ind i historikken og gik systematisk til værks. Det viste sig hurtigt, at der var tale om en langt mere omfattende fejl end først antaget.

Det jeg især sætter pris på, er at Nicklas ikke bare skiftede de nødvendige dele og sendte bilen ud ad døren. Han brugte ekstra tid på at kontrollere andre komponenter, herunder oliepumpen og mulige følgeskader, for at sikre at problemet blev løst korrekt første gang.

Gennem hele forløbet har kommunikationen været ærlig, professionel og behagelig. Jeg har følt mig taget seriøst som kunde, og jeg har haft tillid til, at bilen var i de rigtige hænder.

Efter et langt og frustrerende forløb med bilen er det en stor lettelse endelig at have fået den tilbage, og det skyldes i høj grad Nicklas og resten af holdet hos Anders Auto.

Tak for den grundige indsats, den gode service og den professionelle behandling. Jeg kommer helt sikkert tilbage, hvis jeg får brug for et værksted i fremtiden.

29 maggio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più