En ekstraordinært god oplevelse fra start til slut. Allerede ved mit første møde med Flemming følte jeg mig i trygge hænder, og det gode samarbejde fortsatte hele vejen igennem forløbet med Arsim.... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg er yderst tilfreds med min bilhandel. Jeg ville sælge min polo og købe en ID3. Det gik så fint med både salg og køb. Flemming er åbenbart lige så troværdig, som han ser ud. Forretningen ligger... Leggi di più
Har netop solgt min bil via Sjællands Automægler, og jeg kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger! Hele processen har været utrolig professionel fra start til slut, og jeg har følt mig i try... Leggi di più
Jeg købte i efteråret en brugt id4, og her små 5 måneder senere, var der en lyd fra foreste krængningsstabilisator. De kørte en tur sammen med mig, konstaterede fejlen, på "kødben" højre fjedreben..... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Stort udvalg af bedre brugte biler, Sjællands største automægler med Danmarks hyggeligste værksted
Informazioni di contatto
Vojensvej 31, 2610, Rødovre, Danimarca
- info@autom.dk
- www.autom.dk
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
God service og varm anbefaling
Solgte min bil gennem Sjællands Automægler med stor tilfredshed. Bilen blev solgt på 14 dage og næsten til prisen. Jeg endte med 25.000 mere end forhandler ville give så varm anbefaling her fra.
Varm anbefaling af Sjællands Automægler
Jeg har netop solgt min bil til Sjællands Automægler og jeg vil herfra varmt anbefale dem til andre.
Processen fra start til slut var ordentlig, professionel, flinkt personale og den endelige pris var konkurrencedygtig.
Fik solgt min 5 år gamle bil på 14 dage…
Fik solgt min 5 år gamle bil på 14 dage og det 100% gennemførte forløb var en fornøjelse. Ingen slinger i valsen og yderst venlige og respektfulde ansatte. Fuld gennemsigtighed og ikke noget med småt!
Bilkøb hos Sjællands Automægler Hvidovre
Ifbm bilkøb hos Sjællands Automægler i Hvidovre har jeg været forbi Ole på værkstedet m småting som afbalancering af nypåsatte dæk mm.
Virkelig god service,alle tider overholdt og nemt tilpasset med arbejde osv
Stedet får de bedste anbefalinger både mht bilkøb og værkstedet
2mdr siden jeg købte min bil af SA.
2mdr siden jeg købte min bil af SA.
Har nu haft min bil på værkstedet med lidt reklamationer over nogle slid dele hist og her.
Jeg må bare sige at de fortsat yder en uovertruffen service.. ingen slinger i valsen eller forsøg på at slippe for en regning.. de skifter det som er galt og de gør det med et smil.. tusind tak til Ole som gang på gang leverer en behagelig og kompetent behandling. Jeg kan kun anbefale dem til alle.
Salg af bil øv. Men kundeservice i top
Skulle sælge en bil igennem Sjællands-automægler dog uden held.
Efter to måneder er bilen stadig ikke solgt og må nu prøve selv. Havde forventet at den blev solgt,
Kundeservicen kunne man ikke klage over
Hurtig svar tider, imødekomme personale, sat til salg fra første dag man møder op.
Hjælpsom og fleksibel
Hjælpsom og fleksibel. Fandt en fin brugt bil og kunne samtidig sælge vores gamle til dem. Overholder aftaler og det foregår ligetil. God personlig betjening .
Rigtig god oplevelse med vores C1
Vi blev godt modtaget af indehaveren , og følte os rigtig velkommen , i det fine indbydende salgslokale .
Fik en rigtig god pris , og pengene dagen efter.
Stor anbefaling herfra
Mvh Gunnar og Hanne
Fantastisk oplevelse
Vi havde en fantastisk oplevelse med at sælge vores bil igennem Sjællands Automægler.
Vi fik god service af det imødekommende personale. Vores bil blev solgt hurtigt og til en rigtig god pris.
Det er ikke sidste gang vi vil bruge dem. De kan klart anbefales.
Meget imødekommende og i øjenhøjde med kunden
Super god oplevelse af hele forløbet fra start til slut.
Ærlig og åben i samtalen ved handel af bil.
Fik en god pris for min brugte bil.
Her handler jeg gerne igen
Stor tak til Arsim Janova
Mvh Lars & Tina
Har haft en rigtig oplevelse ...
Har haft en rigtig oplevelse med Sjællands Automægler.
God og kompetent oplevelse, har modtaget mine penge for bilen som aftalt. Kun godt at sige. Vil ikke tøve et sek med at sælge min næste bil i gennem Sjællands Automægler.
Virkelig god service!
Virkelig god service!
Købte bil i maj måned. I september kom jeg ind med en flækket udstødning. De valgte at reparere uden betaling selvom garantien var overskredet.
Selve købet var også en god oplevelse, hvor jeg følte mig tryg og velinformeret
Kære Arsim
Kære Arsim
Jeg vil gerne udtrykke min fulde tilfredshed med den enestående service, jeg har modtaget fra jeres team. Hele købsoplevelsen var intet mindre end fantastisk, og jeg er utrolig tilfreds med min nye bil.
Fra det øjeblik, jeg trådte ind i jeres forhandler, blev jeg mødt af venlige og hjælpsomme medarbejdere. Jeres ekspertise og viden om biler var imponerende, og I gjorde en indsats for virkelig at forstå mine præferencer og behov.
Jeg vil især gerne fremhæve jeres tålmodighed, da I besvarede mine mange spørgsmål og guidede mig igennem valget af den perfekte bil. Hele processen var gennemsigtig, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Min nye bil er ikke blot i fremragende stand, men den overgår også mine forventninger. Jeg kan mærke, at I virkelig har lagt tid og energi i at sikre, at køretøjet var i optimal stand, inden det blev overdraget til mig.
Jeg vil gerne takke sælgeren Arsim for den fremragende oplevelse og den flotte bil, jeg nu kører rundt i. Jeres dedikation til kundeservice og kvalitet er bemærkelsesværdig.
Jeg vil uden tøven anbefale Arsim til alle, der leder efter en pålidelig og professionel bilforhandler. Fortsæt det gode arbejde!
Med venlig hilsen,
Kamran.S
Positiv oplevelse hele vejen igennem…
Positiv oplevelse hele vejen igennem købet. Fandt SA ved et tilfælde, da jeg ledte efter ny bil. Meget positiv proces, god dialog og kontakt hele vejen igennem. Klargøringen var ikke helt på niveau, deres egen mand var ikke til rådighed da, så det blev lavet en gang til med lånebil i de timer det tog, og NU er bilen klargjort. Absolut en anbefaling herfra.
Tillidsfuldt salgsarbejde
Så lykkedes det at sælge vore A3 igennem Sjællands Automægler, indenfor den aftalte tidsramme samt til prisen. Vi kan varmt anbefale at anvende SAm som sælger og bravo til Arsim for et flot og helt igennem trygt forløb igennem salgsprocessen👍👍👍
Virkelig god oplevelse x 2
Virkelig god oplevelse x 2. Sjællands Automægler hjalp mig med at sælge min bil for 2 år siden, hvor de solgte bilen til en god pris indenfor et par dage. Da det gik så godt sidst, har jeg nu benyttet dem igen til salg af min nuværende bil. Bilen blev solgt indenfor en uge og pengene stod på min konto to dage efter salget. Kan varmt anbefale at benytte dem til bilhandel, de er top professionelle.
En rigtig god oplevelse!
Vi havde selv forsøgt at sælge vores bil i en måned, men uden resultat, derfor måtte vi prøve noget nyt!
Vi kontaktede Sjællands Automægler og fik et hurtigt svar, hvor vi var enige om prisen.
Nu er bilen solgt, og det har været en rigtig god oplevelse. Så vi kan varmt anbefale Sjællands Automægler.
Altid en fantastisk service
Altid en fantastisk service. Senest hurtig hjælp med skift af fire dæk efter en punktering.
Parkeringsskade og stort serviceeftersyn.
Parkeringsskade samt et ønske om samtidigt at få foretaget et store serviceeftersyn af min bil. Optimistisk i sommerperioden men effektueret på rekordtid.
Kundeservice i top, meget imødekommende og løsningsorienteret, midtvejs information om værkstedplanerne med min bil og tilbud om en lånebil - INTET at klage over, tværtimod. Sjællands Automægler er absolut mit foretrukne bilværksted og kommende automægler til næste bilkøb. MVH Birgit H-N
De har et super team der bare gøre sin…
De har et super team der bare gøre sin ting rigtigt godt, det tog dem kun 1 uge at få min bil solgt så jeg er mega glad for det. Det var let og hurtigt med processen. Teamet var meget hjælpsom både med spørgmål og andre ting som opstod, klart et sted jeg kan anbefale og man kan rolig stole på dem.
Endnu en gang tak Sjælland Automægler
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.