En ekstraordinært god oplevelse fra start til slut. Allerede ved mit første møde med Flemming følte jeg mig i trygge hænder, og det gode samarbejde fortsatte hele vejen igennem forløbet med Arsim.... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har netop solgt min bil via Sjællands Automægler, og jeg kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger! Hele processen har været utrolig professionel fra start til slut, og jeg har følt mig i try... Leggi di più
WOW WOW WOW WOW Virkelig god oplevelse hos Sjællandsk Automægler i forbindelse med salg af min Tesla – afleverede bilen søndag og på under 24 timer havde de fundet en køber, samtidig med at jeg fi... Leggi di più
Jeg købte i efteråret en brugt id4, og her små 5 måneder senere, var der en lyd fra foreste krængningsstabilisator. De kørte en tur sammen med mig, konstaterede fejlen, på "kødben" højre fjedreben..... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Stort udvalg af bedre brugte biler, Sjællands største automægler med Danmarks hyggeligste værksted
Informazioni di contatto
Vojensvej 31, 2610, Rødovre, Danimarca
- info@autom.dk
- www.autom.dk
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Værkstedet er flinke og kompetente
Værkstedet er flinke og kompetente, det er en fornøjelse at aflevere sin bil til nogle der er vakse og sørger for at fikse alt, priserne er også til at betale sig fra målt op imod den kvalitet der leveres. Dejligt med en nysynet bil - der også kan lidt mere end da jeg afleverede den.
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service - og endda til en fornuftig pris.
Fremragende sted!
Jeg var så uheldig at min bil ikke gik igennem syn, men jeg fik hurtigt en tid hos Sjællands automægler, som udbedrede fejlene og tog bilen til omsyn, så jeg var fri for dét.
Dejligt sted med god atmosfære og imødekommende personale. Og jeg var så heldig at låne en fed elcykel, mens bilen var på værksted.
Fornem service
Jeg solgte min bil igennem Sjællands automægler. Det var en rigtig god oplevelse, super god service hele vejen igennem. Jeg fik 35.000 mere for bilen, end hvad solgt.com og andre forhandlere ville give. Stor anbefaling herfra.
Det har været en fantastisk oplevelse…
Det har været en fantastisk oplevelse hos Sjællands Automægler. Meget professionel og imødekommende , var både Flemming og Alexander . De stod for hele salget - trygt og meget belejligt. Fik 30.000kr mere end hos anden forhandler. Mange tak Sjællands Automægler
Syntes det var en god oplevelse at…
Syntes det var en god oplevelse at handle med Sjællands Automægler,,,fair og god rådgivning og alle aftaler blev overholdt,,,bilen jeg købte stod så flot da jeg afhentede den….
Super fed koncept
Super fed koncept
Solgte min bil og fik +40.000kr mere for min bil end hvad jeg selv kunne have solgt den til. Hele forløbet fra start til slut var super godt, jeg fik udleveret låne bil under fremvisning.
Tak til Sjælland Automægler.
Det var nemt at sætte til salg
Det var nemt at sætte til salg, og det gik hurtigt med at sælge min bil. Men bedst af alt for mig var at jeg fik 40000kr mere end forhandler hvor jeg har bestilt min nye bil.
Kan kun anbefale at bruge dem, alle andre steder har givet mig samme pris på 195000 og jeg fik 235000 af Sjællands automægler.
Fantastisk service
Fantastisk oplevelse. Skulle have lavet stor service. De var effektive, billige og leverede fantastisk service. God lånebil og søde mennesker! Tak!!
Dbh Leander
Reliable
Erfarne bilforhandler der har et godt kendskab og indsigt i at guide til det rigtige bilkøb ud fra indviduelle behov som hvor man bor, hvad bilen skal bruges til og hvad du får i dit køb.
Jeg har ikke fået negative overraskelse og vil anbefale dem til min bedste ven.
Fremragende kundeservice
Jeg vil gerne dele min virkelig god oplevelse med Sjællands Automægler, som har hjulpet mig igennem en udfordrende leasingaftale og solgt mig en bil, jeg er utrolig glad for.
Fra start til slut har servicen været på det højeste niveau. De var hjælpsomme, løsningsorienterede og fleksible, især når det kom til hurtig levering af min nye bil. Deres kommunikation med leasingfirmaet var problemfri og hurtig, hvilket gjorde hele processen meget nemmere for mig.
Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og deres team var altid tilgængeligt for at besvare mine spørgsmål. Tak til Arsim og teamet for deres fantastiske arbejde og for at gøre hele oplevelsen så positiv for mig. Jeg kan hermed stærkt anbefale Sjællands Automægler.
Vi købte en Volvo V60 D4
Vi købte en Volvo V60 D4, en rigtig fin en af slaksen.
En rigtig fin og profisonel oplevelse, de var behjælplig med en fin løsning på at få bilen til jylland, så alt i alt meget positivt.
Stærkt koncept og et smidigt og velfungerende salgsforløb
Jeg har solgt min MINI gennem Sjællands Automægler. Det er et super godt koncept, og det har været en meget velfungerende proces fra start til slut. Jeg har fået en rigtig god pris sammenlignet med, hvad en forhandler ellers ville give, og samtidig er jeg sluppet for alt besværet med salgsprocessen. Så jeg kan varmt anbefale firmaet.
Er så glad
Er så glad.
Jeg blevet ejer af en flot blå suzuki swift 🚙🥰 fra sjællands Automægler 🤪
Og så gav de endda engod pris for min gamle.
jeg er meget glad, for det har været noget af en kamp at få igennem.
Men takket være Arsims tro og gåpåmod så er det lykkedes. 🙏🌸 Han kæmpede lige til det sidste.
TAK ARSIM 😀
Kæmpe stort tak til alle hos Sjællands Automægler. I er helt fantastiske. Dejlig bil og alt er blevet tjekket og serviceret.
Hvis jeg kunne gav jeg 10 ⭐️
Så mangler i en bil så vil jeg anbefale at kigge hos dem. 👍🏻👍🏻👍🏻
Jeg havde desværre en uheldig oplevelse…
Jeg havde desværre en uheldig oplevelse med en ung sælger ved navn Alexander.
Købte et par fælge af ham, men da jeg skal montere dem på bilen passer hjulboltene til min bil ikke i fælgene.
Jeg tager kontakt til ham igen for at aflevere fælgene tilbage, men han nægter og siger at nu er aftalen indgået. Synes det er en sjov holdning fra en autohandler….

Risposta di Sjællands Automægler - www.autom.dk
Der er god service hos forhandler
Der er god service hos forhandler, samt gode forhandlingsmuligheder. De er rare og flinke 😉
Genialt bilhandel koncept
Havde brugt deres gode værksted tidligere, hvor man altid får Top service, så det var nærliggende at afprøve Automægler konceptet da jeg skulle sælge. Alt fungerede perfekt, utrolig nemt og hurtigt salg. 10 dage efter jeg afleverede bilen, blev den solgt og til en Top pris iforhold til dem jeg ellers havde spurgt ind til. Super service, søde medarbejdere, åbenhed og altid klar til at hjælpe en, SÅDAN. Bedre eller nemmere bliver det ikke. Kan kun anbefale Sjællands Automægler.
Rigtig god oplevelse med salg af bil
Rigtig god oplevelse med salg af bil. Blev solgt til meget mere end hvad andre forhandlere ville give
Jeg var så heldig, at finde min bil hos Sjællands Automægler.
Og mødte dér Arsim.
Han var fra start af virkelig sød og venlig og ikke mindst seviceminded.
Bilen var til en fair og rimelig pris.
Værksted og butik var virkelig fint og rent og så var der god vente-kaffe og kakao.
Men skøn service og Arsim var utrolig flink, man bliver mødt med håndtryk og smil.
Værkstedet giver super god service.
Værkstedet giver super god service.
Ole er er super flink 👍
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.