Vi besøgte Gørløse Autoimport den 1. April og var imponeret over deres fine importerede brugte biler. Det oplyst af sælgeren Malthe, at der var en Mercedes Eqb250+ på vej hjem Tyskland. Bilen ko... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg købte i uge 15 en bil hos Gørløse Autoimport. Jeg havde inden køb været på et par "måske købsbesøg" i forretningen. Jeg har under alle besøg og ved selve købet fået en særdeles dejlig og super fa... Leggi di più
Fantastisk god oplevelse med Gørløse Autoimport. Fragten var lynhurtig og kundeservicen var helt i top. Super hurtige svar og virkelig kompetent hjælp hele vejen igennem. Klart et sted jeg vil hand... Leggi di più
Jag är nöjd med att in sicka paketet snabbt från er Med tyvärr vart UPS inkopplad och orka inte leverera på min hem adress . Dom meddela att jag kunde hämta vid närmaste upphämtning ställe och där... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Officina di autoriparazioni
- Mercato delle auto
- Negozio di autoricambi
- Autodemolitore
- Rivenditore di veicoli a motore
- Negozio di autoricambi usati
Scritti dall'azienda
Gørløse Autoimport er en autoriseret Mercedes-specialist med mere end 30 års erfaring i at levere originale Mercedes-reservedele og tilbehør af højeste kvalitet. Vi består af tre afdelinger, herunder et autoriseret Mercedes-værksted, en reservedelsafdeling og en bilsalg afdeling. Siden vores start i 1982 har vi været dedikerede til at yde den bedste service og kvalitet til vores kunder. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.
Informazioni di contatto
Raasigvangen 6-12, 3550, Slangerup, Danimarca
- support@autoimport.dk
- www.autoimport.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk hjelp og kundeservice.
Fantastisk hjelp og kundeservice.
Meget rask levering.
Hurtig levering og den rigtige vare til…
Hurtig levering og den rigtige vare til en fornuftig pris
Professionel tone, men småsjusk og manglende oplysning skuffer
Jeg fik skiftet A/C-kompressor hos Gørløse Autoimport. Kommunikationen med værkstedet undervejs var rigtig god – jeg følte mig lyttet til, og de var fleksible i forhold til at finde en løsning som gav mening, hvilket jeg sætter stor pris på.
Desværre blev oplevelsen noget skæmmet efter jeg hentede bilen.
Jeg havde kørt to timer op til værkstedet aftenen før (Da jeg har fået anbefalet Gørløse til trods for at det slet ikke er lokalt) – uden nogen form for mislyd. Men allerede 30 sekunder efter jeg kørte hjem fra værkstedet, lød det som om hele bilen var ved at falde fra hinanden. Jeg måtte slå katastrofeblink til og holde ind til siden. Det viste sig, at bundpladen under bilen ikke var monteret ordentligt – den sad løst og manglede flere skruer.
Jeg vendte straks om og kørte tilbage, og de fik hurtigt løst det. Det skal de have ros for. Men værkstedet påstod bagefter, at de samme skruer også manglede, da bilen ankom. Den forklaring undrer mig, for der var absolut ingen mislyd, da jeg afleverede bilen. Det efterlod mig med en fornemmelse af, at ansvaret blev skubbet tilbage i stedet for bare at anerkende sjusken...
Det, der dog for alvor undrer mig, er håndteringen af en motorfejl. Da jeg ved hjemkomst kontaktede dem om at motorlampen lyste, fik jeg oplyst, at de allerede havde set fejlen, da bilen blev indleveret – fordi de sætter tester på alle biler som det første. Alligevel valgte de ikke at informere mig om det...
Og selv efter jeg spurgte direkte, kunne de ikke fortælle mig, hvad fejlen egentlig går ud på. Deres begrundelse var, at de kun diagnosticerer det, kunden klager over – i mit tilfælde A/C'en – og ikke undersøger eller oplyser om andre fejl. Det betyder, at de har viden om potentielle problemer med bilen, men ikke deler den med kunden, medmindre det er en del af den specifikke opgave.
Det føles ærligt talt ikke betryggende – især ikke når man vælger et autoriseret Mercedes-værksted i forventning om netop gennemsigtighed og teknisk grundighed, kører 2 timer hver vej i en forhåbning om god service og bruger på den anden side af 10.000 kroner på værkstedet.
Konklusion: Professionel og fleksibel kommunikation, men ærgerligt med fejlmontering af bundplade og især skuffende, at man ikke får indsigt i testresultater, selv når værkstedet har lavet en test og kender til fejl. Gennemsigtighed og kundeservice bør gå hånd i hånd – også når det handler om fejl, man ikke har bedt om at få løst endnu. Kommer jeg til at bruge Gørløse Autoimport igen; Ja, det gør jeg trods alt nok!
Personlighed og fleksibilitet
Personlighed og fleksibilitet. Jeg har benyttet værkstedet i mere end ti år - og oplever, at jeg bliver kendt for andet end min indregistreringsnummer. Jeg sætter pris på den direkte dialog med den enkelte mekaniker - ofte Andreas - også med Stefan og de andre i modtagelsen. Fortsat lånebil, som et af de efterhånden få steder, er værdsat
Super lækker bil til en fin pris
Super lækker bil til en fin pris.
virkelig god service.
Da vi kom for at se og prøve bilen, blev vi Taget imod af den sødeste og imødekommende sælger også var virkelig kompetent.👌 Så der kunne jeg godt købe bilen en anden gang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har lige købt bil hos jer
Har lige købt bil hos jer
Jeg kan helt klart anbefale at købe bil hos jer der er rigtig god behandling og super service
Super god service
Fandt hurtigt det jeg skulle bruge og…
Fandt hurtigt det jeg skulle bruge og blev leveret dagen efter super service
Katastrofe service
Katastrofe service. Aldrig nogensinde service hos jer. Jeg lavede min service for 3 måneder siden. Det blev 4260,63. Jeg er ligeglad med prisen, da jeg har en bil der koster over en halv million kr. Jeg ville have kvalitet, så jeg kørte self forbi autoriseret Mercedes værksted og fik service som man gør en gang om året. Min motorolie siger den manglede olie efter to uger, jeg kontakter dem, de siger olien skal lige sætte sig rigtigt så vil det være fint og at jeg skulle fylde lidt, jeg fylder, nu tre måneder efter mangler den olie atter igen. Det skete aldrig før den service. Gør jeg selv en tjeneste og find et andet værksted, I kommer til at fortryde det. Jeg ville ønske der nogen der fortalte mig det her inden jeg fik lavet min service. Jeg blev betjent af Milan Nielsen. Min mekaniker hedde Kasper. Faktura nr 705098
Stor forstand og god stemning og service
Meget tilfreds bedste service med glad…
Meget tilfreds bedste service med glad og hjælpsom medarbejder, kvalitet er i top.
Meget overskueligt hjemmeside, sikker betaling.
Som altid hurtig og varen er i orden…
Som altid hurtig og varen er i orden rigtig god vejledning i hvad man skal bruge
Nemt, sikkert, billigt og kvalitet
Har haft gennem tiden siden købet af min egen Mercedes, brugt deres hjemmeside til reservedele. Det har altid været en fornøjelse at handle hos dem, billigt og altid god kvalitet!
Profesionelle folk
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.