Vi besøgte Gørløse Autoimport den 1. April og var imponeret over deres fine importerede brugte biler. Det oplyst af sælgeren Malthe, at der var en Mercedes Eqb250+ på vej hjem Tyskland. Bilen ko... Leggi di più

Jeg købte i uge 15 en bil hos Gørløse Autoimport. Jeg havde inden køb været på et par "måske købsbesøg" i forretningen. Jeg har under alle besøg og ved selve købet fået en særdeles dejlig og super fa... Leggi di più

Fantastisk god oplevelse med Gørløse Autoimport. Fragten var lynhurtig og kundeservicen var helt i top. Super hurtige svar og virkelig kompetent hjælp hele vejen igennem. Klart et sted jeg vil hand... Leggi di più

Jag är nöjd med att in sicka paketet snabbt från er Med tyvärr vart UPS inkopplad och orka inte leverera på min hem adress . Dom meddela att jag kunde hämta vid närmaste upphämtning ställe och där... Leggi di più

1. Officina di autoriparazioni
  2. Mercato delle auto
  3. Negozio di autoricambi
  4. Autodemolitore
  5. Rivenditore di veicoli a motore
  6. Negozio di autoricambi usati

Gørløse Autoimport er en autoriseret Mercedes-specialist med mere end 30 års erfaring i at levere originale Mercedes-reservedele og tilbehør af højeste kvalitet. Vi består af tre afdelinger, herunder et autoriseret Mercedes-værksted, en reservedelsafdeling og en bilsalg afdeling. Siden vores start i 1982 har vi været dedikerede til at yde den bedste service og kvalitet til vores kunder. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Super service

Super service
Altid hurtige med levering

2 novembre 2023

Hej Tonny,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og leveringstid.

Gørløse Autoimport

Hejsa Du finder ikke noget bedre sted…

Hejsa Du finder ikke noget bedre sted at handle, og få repareret din Mercedes.

mvh Michael T

1 novembre 2023

Hej Michael,

Tusind tak for de pæne ord og din tillid til os! Vi er glade for at være dit foretrukne sted for køb og reparation af Mercedes.

Hej Nabil,

Mange tak for din positive feedback. Vi sætter stor pris på at høre om din tilfredshed med vores hurtige forsendelse og kundeservice.

Gørløse Autoimport

Syndsygt hurtig ekspedition og…

Sindsygt hurtig ekspedition og afsendelse af varen kan kun anbefales at handle med dem

1 novembre 2023

Hej John,

Det er fantastisk at høre, at du er imponeret over vores effektivitet og hurtighed. Tak for din anbefaling!

Gørløse Autoimport

God service og levering som lovet

God service, god pris og leveret som lovet

26 ottobre 2023

Hej Allan,

Tak for din feedback. Det er vores mål at levere god service og overholde vores løfter - godt at høre, vi lever op til dine forventninger!

Fantastisk service

Jeg skulle bruge nogle Mercedes reservedele hurtigt. Ringede til Gørløse og fik bekræftet hvad jeg skulle bestille. 28 timer senere havde jeg de rigtige dele og kunne komme videre. Dejligt at vide hvor man kan få hjælp. Tak.

25 ottobre 2023

Hej Finn,

Det er fantastisk at høre, at vi kunne hjælpe dig med at få de nødvendige reservedele så hurtigt. Tak for din tillid til os, og at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg har handlet hos GA i over 20 år og

Jeg har handlet hos GA i over 20 år og udelukkende
med dele til mine 190’r. Jeg har haft 190D, 190E
2.5-16 cosworth 190E 2.0. De er suverænt dygtige
og utrolig hjælpsomme , værksted ,lager ,reservedele.
Jeg har opfattelsen af at det ikke kan gøres bedre .
Så ud af 5 stjerner giver jeg dem 10.

11 ottobre 2023

Hej Ole,

At have dig omkring i 20 år hos os er noget, vi virkelig værdsætter. Din tilfredshed er en kæmpe anerkendelse for os. Tak for at du fortsat vælger Gørløse Autoimport til dine Mercedes 190'er.

God kundebetjening.

10 ottobre 2023

Hej,

Tak for din positive kommentar. Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vores kundebetjening!

Very good sercice

10 ottobre 2023

Hej Thomas,

Tak for din anerkendelse af vores service. Vi sætter pris på din positive feedback!

Top service.

Havde en positiv tlf. samtale med en af deres medarbejder hvorefter jeg valgte at købe produktet. Og det virker bare.

Så 5 stjerner her fra.

6 ottobre 2023

Hej Erik,

Det glæder os at høre, at din oplevelse med vores medarbejder var positiv og hjalp dig med dit køb. Tak for at lade os vide, at produktet lever op til dine forventninger!

Hej Benny,

Det er godt at høre, at leveringen var hurtig og varen var som forventet. Tak for din feedback!

God service

God service
God priser
TAK

3 ottobre 2023

Hej Hasan,

Tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for, at du sætter pris på vores service og priser.

Hurtig levering

2 ottobre 2023

Hej Mikkel,

Tak for din tilbagemelding. Det er godt at høre, at du er tilfreds med vores leveringstid.

Hej Claus,

Det er skønt at høre, at reservedelene nåede hurtigt frem og passede som de skulle. Tak for din feedback!