Silkeborg Autoforum Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Vi har afhentet vores nye vw caddy i fredags.....mage til service og venlighed skal man lede længe efter....🥳 Søde rare imødekomme mennesker, både på værkstedet og i forretningen...og ikke mindst f... Leggi di più

Har lige købt meget flot og velholdt Suzuki Cross hos Silkeborg Autoforum og fået første klasses behandling og gr forskellige ting der drillede stod bilen stadig og ventede så det til sidst lykkedes d... Leggi di più

Hej, jeg fandt bilen hos Autoforum Silkeborg, ringede til Klaus, vi handlede igennem telefon og blev enige med byttepris på min gamle bil, et godt sted at handle flinke og seriøse, bestemt ikke sidst... Leggi di più

Har lige tilbageleveret en e-golf, da Autoforum blev pålagt af Ankenævnet for Biler, at købet skulle ophæves, da der var væsentlige mangler ved bilen. Disse væsentlige mangler, er standardudstyr i... Leggi di più

1. Rivenditore di auto

Silkeborg Autoforum A/S er grundlagt i 1972 af Knud Verner Jensen. Knud Verner Jensen startede som bilforhandler helt tilbage i 1955, de første mange år hovedsagligt med engroshandel, men i 1972 skulle det være. Der blev bygget helt ny forretning med stort tilhørende værksted og detailsalget blev for alvor startet op. På nogenlunde samme tid blev foreningen Silkeborg Bilernes By stiftet og Silkeborg blev i løbet af de følgende år landets største brugtvognsmekka. Kunderne kom fra nær og fjern når der skulle købes ny brugt bil og denne position har Silkeborg den dag i dag. Max.20% af vore kunder kommer indenfor en radius på 50 km. I 1986 startede nuværende indehaver Klaus Verner Jensen i firmaet og siden 1991 er det ham som har været ansvarlig for den daglige drift. I 2008 flyttede vi til vores nuværende lokaler. Lidt mindre end de gamle, men til gengæld helt nye og vi fik samtidig samlet to udstillingshaller til en, hvilket har gjort den daglige drift lidt lettere. Firmaets målsætning har altid været og levere brugte kvalitetsbiler på et meget højt niveau. Vi har et af landets allerhøjeste klargøringsniveauer og efter levering stiller vi en af landets allerbedste garantiordninger.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Yderst tilfredsstillende

Det er først gang jeg køber bil hos Autoforum i Silkeborg, men det er i hvert fald ikke sidste gang. Blev mødt af en rigtig venlig sælger ved navn Benny. Han var nede på jorden og ikke en klarsmart bilsælger, som man nogen gange møder. Jeg fik en prøve tur i en Ford Focus st. fra 2011, som jeg var rigtig interesseret i. Jeg underskrev slutsedlen samme formiddag. Benny sørgede for at sende bil til undervognsbehandling og sørgede for at der kom nye vinterhjul på. Ligeledes blev den sendt til syn selvom der var godt et år til næste syn. Bilen fik lavet service med olie og oliefilter skift. De opdagede ligeledes at tandrems strammeren var løs og denne blev skiftet. Bilen blev leveret nyvasket og i flot stand. Dog er den ene tågelygte gået i stykker i glasset, da jeg henter bilen, men aftaler med Benny at jeg ringer og bestiller en tid og så bliver den skiftet uden problem.

Et par dage efter afhentningen af bilen opdager jeg at seletårnet i passagersiden ikke kører som den skal, samt en motorlyd der rasler ved udkobling. Jeg ringer til Benny og forklar min sag. Ingen problem får jeg af vide, mekanikeren vil kigge på det hele den dag jeg skal have skiftet tågelygten. Da jeg aflevere bilen hos Autoforum ugen efter bliver jeg mødt af en ung mekaniker der går meget op i sit arbejde. Han bruger et par timer på at lokalisere motorlyden og alt bliver efter spændt og efterset i sømmene. Jeg får en lånebil mens bilen bliver lavet, uden beregning. Jeg afhenter bilen 2 dage efter, nyvasket og alt er lavet. Benny siger at hvis der skulle komme andre ting skal jeg bare komme forbi og så bliver det lavet. Et yderst tilfredsstillende bilkøb hos Autoforum, hvor man bliver mødt af flinke sælgere og dygtige mekaniker. Dette er helt sikkert et sted jeg ville købe bil igen.

20 novembre 2016

Meget anbefalelsesværdigt !!!

Havde et fantastisk køb & salg af bil hos Autoforum ved sælger Benny.
Solgte vores gamle bil og købte ny ganske problemfrit. Super service og kan helt sikkert anbefales. Næste gang bilen skal skiftes vil jeg helt sikkert tage kontakt til dem igen.

26 agosto 2016

Perfekt lige efter enhver bilkøbers ønske

Fandt lige den Caddy jeg havde ledt efter i lang tid, brugt men stod som den lige var kørt ud af fabrikken, kontaktede Autoforum og ville lease denne bil, men efter en kort samtale fandt vi en billigere løsning, og vi handlede pr. telefon med bil i bytte og alt levede 100% op til forventningerne.
Jeg håber at de har den bil jeg skal bruge på lager næste gang jeg skal handle bil for så bliver det der, også selv om jeg skal tage turen fra Sjælland.
Troede ikke at den kvalitet af service fandtes mere, men det er lige bevist.

Hans-Chr.

3 agosto 2016

Kan kun anbefales

Har lige købt en 'ny' super Touran ved Benny med vores gamle i bytte. Har haft en rigtig go' og professionel oplevelse hele vejen igennem.
Kan kun anbefale den forhandler.

Kim

30 giugno 2016

God oplevelse med salgstalentet Benny

Vi fik hurtigt spores hos en på pris for den nye bil og fik også hurtig værdisat min egen Audi a4, selvom Benny ikke havde set min bil.
Vi aftalte, at jeg skulle hente bilen hos Autoforum i Silkeborg og Benny ville se på min Audi samtidig. Benny fortalte på en god måde - jeg kan godt se din 9½ år gl. Audi har fået noget ”patina”, men den er velholdt, så vi kan godt lave en handel.
Benny kom ind på sin fridag – jeg ringende til ham 1 time før jeg var i Silkeborg.
½ time efter kørte jeg mod Sjælland i en nyere Audi a4 – skønt.
Bilhuset Silkeborg Autoforum får 5 stjerner.
Lars

31 maggio 2016

En fornøjelse at hente bil i Jylland

Handlede bil med glenn Mogensen, og det var en rigtigt god oplevelse, han gav en god pris for den gamle og satte træktøj på den nye bil. Vi havde ikke mulighed for at komme der over 2 gange da vi bor på Sjælland så vi ordnede alle papire på mail og aftalte en dag hvor vi kunne hente bilen. Jeg var noget spændt, men jeg må sige glenn holdet hvad han lovede, en virkelig flot og velkørende bil fik vi med hjem oven i købet ny serviceret:-)
Kun stor ros til sådan et bilhus

Mvh Nicki

20 novembre 2015

Fin og reel service i forbindelse med bilkøb

Tog chancen, og købte en nyere brugt leasingbil hos Silkeborg Autoforum – ubesigtiget og via telefonen. Da jeg ikke kunne besigtige bilen selv, fik jeg en FDM 0-fejlsattest på, og de få fejl blev rettet inden levering. Bilen blev (mod merbetaling) leveret hos mig på Sjælland. Eneste anke var, at jeg ikke havde læst annoncen ordenligt. Det var ganske rigtigt en 2013-model, men den var indregistreret første gang i 2012. Lidt øv, men min egen fejl. Alligvel ryger den femte stjerne på den konto. Så husk at læse teksten ordenligt – det stod der et stykke nede, selvom jeg via bilbasen havde søgt på en 2013 model. Overvejede at tage imod deres tilbud om finansiering også – det matchede faktisk bankens fint – og virkede reelt.
Flink og hjælpsom sælger, der strakte sig langt for at opfylde vores ønsker. Håber ikke jeg får brug for, at benytte mig af de 6 måneders forhandler garanti, som jeg har aftalt med dem kan opfyldes på Sjælland.

8 settembre 2015

Købte meget lidt brugt Audi A3 - kan stadig ikke vaske smilet af mit fjæs

Købte en flot, topudstyret Audi A3 SportBack af Benny hos Autoforum. Vel nok den bedste bil jeg til dags dato har købt og ejet.
Fik hele vejen igennem en fair og venlig behandling af sælger og mavefornemmelsen var på intet tidspunkt i forløbet negativ. Silkeborg Autorforum fremstår for mig som et topprofessionelt autohus hvor man kan regne med det der bliver sagt og hvor man sætter sig for at efterkomme kundens forventninger.
Alt i alt en god oplevelse som jeg klart kan anbefale andre at afprøve i forbindelse med et forestående bilkøb.
Mvh
Brian, Horsens

5 settembre 2015

God service ved køb af Nissan Qashqai

Har købt en Nissan Qashqai hos Autoforum. Har før handlet bil hos Autoforum og kender derfor klargøringsniveauet og blev heller ikke skuffet denne gang. Bilen blev leveret flot klargjort og der var stadig fabriksgaranti på den. Efter nogle dage var der nogle småting som skulle udbedres og da den ene af opgaverne skulle laves indenfor fabriksgaranti, var jeg forbi Nissan i Bilernes hus. Skuffet måtte jeg køre tilbage til Autoforum og fortælle, at Nissan ikke mente, det var deres problem. Værkføren hos Autoforum tog derfor sagen i egen hånd og fik løst problemet. Kan kun give Autoforum mine bedste anbefalinger - det er typisk i forbindelse med "aftersales" bilforhandlerne og kunden bliver uenig, men min oplevelse er, at Autoforum gerne vil gøre bilhandlen til en god oplevelse.

Mvh Aage Jørgensen

24 agosto 2015

Køb af brugt Kia

Vi købte en 2 år gammel Kia ceed i juli 2015, og har fået en super god oplevelse af vores første bilkøb.

Forhandlerne er meget professionelle og venlige, og endda villige til at bruge deres hårdttjente fridage på at vejlede dig i dit bilkøb. Vi har fået en super lækker og velkørende bil, og kan klart anbefale Autoforum til andre!

6 agosto 2015

Køb af brugt bil

Autoforum Silkeborg er en seriøs bilforhandler hvor der handles på professionelle vilkår og der er "rene" linjer.
Vi har købt en brugt bil som vi gennemgik sammen med sælger inden prøvetur og sælger oplyste hvad han mente skulle udbedres. Der var et par ting mere som også kom på plads og vi kunne lukke handlen. Dette er en forhandler som står inde for det man har aftalt og jeg kan trygt anbefale Silkeborg Autoforum til andre.
Mvh.
Jan Hejlsvig Aagaard

26 maggio 2015

Køb af Ford Focus

Vi har lige købt en Ford Focus fra 2012, en utrolig flot bil til en rigtig fin pris, der var lidt med nogle dyser og det betød ujævn motor gang.
Her viste Autoforum virkelig format, der måtte ikke være tvivl om at bilen vi havde købt skulle være i orden, vi fik en venlig værkfører i røret der meget detaljeret og med en utrolig tålmodighed fortalte om problemet.
Det blev løst og vi fik en rigtig fin bil der kører fantastisk.
Tak for en god oplevelse, både med værksted og med salg, vi kommer igen når den skal skiftes.

6 maggio 2015

Vi fik en super flot behandling

Vi har lige købt en nyere brugt VW Passat hos Autoforum. Hele forløbet var en rigtig god oplevelse, fik en fair pris for vores brugte Passat, og en nyere brugt (2012) også til en fornuftig pris.
Hele forløbet fra første besøg, til vi hentede bilen har været en rigtig god oplevelse. Selv da der var mindre problemer med de nye dæk, blev der taget seriøs hånd om tingende uden omkostninger for os. Et sted jeg godt tør anbefale til andre.
Både Benny og Klaus var meget seriøse og hjælpsomme.
Et sted jeg gerne vil handle med igen, og vi er super glad for bilen

Venlig hilsen

Per Holgersen

24 aprile 2015

Uheldig start, men ikke ladt i stikken.

Bor på Sjælland men faldt for en godt udstyret Opel Insignia, hos Silkeborg-Autoforum. En kort email korrespondance og et par telefonsamtaler resulterede i en handel hvori min byttebil indgik. Nemt. En fejlfri FDM attest gav mig mod på turen til Silkeborg i forhåbning om at tage en ny bil med hjem. Alle forventninger blev indfriet og handlen var en realitet.
Desværre brød vidunderet sammen efter blot 2 dage og måtte på værksted med hjælp fra en autotransport.
Alt blev fixet lokalt på autoriseret værksted og betalt af min 6 mdr’s garanti. Uden diskussion i øvrigt, - god oplevelse.
Ved afhentning af bilen efter værkstedsbesøg kom næste elektriske fejl som medførte at bagsmækken ikke kunne åbnes. En styreboks som var vandskadet p.g.a. af overløb fra nogle tilstoppede dræn fra soltaget. Igen blev det hele fixet på garanti, - igen uden diskussion.
Jeg har følt mig godt behandlet og ikke ladt i stikken.

22 dicembre 2014