Autocentrum Odense Recensioni 244

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg har for nylig købt en Polestar 4 hos Autohuset Centrum Odense, og det har været en rigtig god oplevelse. Især Jeppe gjorde en positiv forskel i forløbet. Han var imødekommende, nem at få fa... Leggi di più

Vi købte vores VW ID.4 hos Auto Centrum Odense marts 2026 og det har været en rigtig god oplevelse. Vi blev mødt i øjenhøjde, og der var en afslappet stemning. Det var rart ikke at føle sig pr... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tryghed

Jeg fik fra første minut, hjælp og støtte af Jeppe..så jeg rolig og afslappet kunne besluttet mit bil valg
Jeppe fik det til at være en go oplevelse
Tak for det!

17 aprile 2026

Jeg har for nylig købt en Polestar 4…

Især Jeppe gjorde en positiv forskel i forløbet. Han var imødekommende, nem at få fat på og god til at svare på de spørgsmål, jeg havde undervejs. Jeg oplevede en ærlig og uformel dialog, hvor der var styr på tingene.

Alt i alt en tryg og god købsoplevelse.

Kan klart anbefale at tage fat i Jeppe, hvis man overvejer at købe bil hos Autohuset Centrum Odense 👍

16 aprile 2026

God service og introduktion

Købte en AudiQ4 El-bil for nyligt og fik en grundig introduktion og gennemgang af bilen. I det hele taget fik jeg en upåklagelig og god service og er glad for mit køb.

3 aprile 2026

De største anbefalinger til Autocentrum Odense

Jeg har lige købt en Cupra Born hos Autocentrum Odense, hvor jeg fra starten følte mig godt taget imod af Jeppe Vesterholm (Mr. Radio Soft). Fra starten var der en god og afslappet stemning, med plads til lidt god humor og grin, men også den ærlige snak om fx udstyr i bilen.
Fra jeg havde prøve kørt bilen, til den stod klar til afhentning, der gik få dage, og da jeg skulle hente min bil, så var der god tid til spørgsmål og opsætning. Efterfølgende har jeg være forbi for at få lidt hjælp til alt det nye, der skal læres, og her er jeg blevet mødt af god tålmodighed og en kompetent hjælp. Et sted jeg har følt mig velkommen fra start, og som jeg kun kan give den varmest anbefaling.

31 marzo 2026

Købte vores VW ID.4 hos Auto Centrum…

Vi blev mødt i øjenhøjde, og der var en afslappet stemning. Det var rart ikke at føle sig presset, men i stedet få lov til at tænke tingene igennem i sit eget tempo.

Vi handlede med Jeppe Vesterholm, som var super behagelig at snakke med. Han tog sig tid til at svare på vores spørgsmål og forklare tingene uden det blev for “sælger-agtigt”.
Ligeledes i ugen fra underskriften var sat til afhentning af bil var Jeppe god til at holde os opdateret.

Alt i alt føltes det som en tryg og reel handel. Vi er i hvert fald rigtig glade for vores køb og kan godt anbefale dem til andre.

20 marzo 2026

Vi har netop købt en VW ID4

Vi har netop købt en VW ID4. Fik virkelig en god service og gennemgang af vores behov og hvilke anbefalinger de havde til bil som kunne opfylde dem. Vi følte os trygge i valget af bil og den vejledning vi fik, gør at vi kun kan anbefale Autocentrum til andre der måtte stå i overvejelserne omkring valget af ny bil. Dejlig at opleve ægte service fra det dygtige personale.

31 marzo 2026

Virkelig god købs oplevelse.

Vi har købt el bil hvor vores gamle bil indgik i handlen. Jeppe som var sælgeren var behagelig og yderst professionel fra start til slut. Vi har haft et par små ting, men alt er blevet behandlet med et smil og helt efter vores ønske. Kan kun anbefale Auto Centrum.

16 febbraio 2026

"Professionel og imponerende hurtig bilhandel"…

"AutoCentrum i Odense leverede en effektiv og tryg købsoplevelse. Jacob Graugaard var meget serviceminded og gav klare svar på alle spørgsmål. Ekspeditionstiden fra aftale til overdragelse var imponerende kort. En professionel oplevelse hele vejen."

9 marzo 2026

Køb af VW ID4 ved Jeppe V

Jeg har netop handlet VW ID4 med Jeppe V. Det var en god oplevelse, da Jeppe var meget vidende omkring bilen. Jeg fik en digital fremvisning af bilen, som fungerede godt.

22 febbraio 2026

God service

Jeppe gav mig en super fin service i forbindelse med køb af bil. Han gav den endda lige et step op i forbindelse med at få clever til at skynde sig lidt ekstra 😀

19 febbraio 2026

Det varmeste anbefalinger til…

Det varmeste anbefalinger til Autocentrum Odense. Vi er 100% tilfredse med købet af vores skønne ID3 Autocentrum har være professionel hele vejen igennem. Har lavet de småting der opstod efter købet uden nogen problemer. Vi kommer klar igen.
Tusind tak for handlen.

10 febbraio 2026

Fantomredning af Jacob Graugaard i en presset situation.

Vi har haft fornøjelsen af, at handle bil med Jacob. Fra vi trådte ind af døren første gang til vi trillede ud af hallen i vores nye bil, har servicen været helt i top. Jacob gav kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med købte af "ny" bil. Da vi havde klokket gevaldigt rundt i datoerne og mødte op til afhentning af bilen en måned før tid, fik Jacob lynhurtigt styr på indregistrering og papirer, så vi kunne få bilen med med det samme. Tusind tak for god service.

25 gennaio 2026