Aankoop Golf in Brummen
Op 20 september 2025 hebben wij bij deze verkoper een Volkswagen Golf 7 uit 2013 gekocht, bedoeld als eerste auto voor onze zoon. Tijdens de verkoop werd één jaar garantie toegezegd. Na een correcte proefrit zijn wij tot aankoop overgegaan.
Op 11 oktober 2025 strandde onze zoon met de auto. De wegenwacht stelde vast dat de remcilinder vastzat, waardoor remblokken en remschijf oververhit waren geraakt. De dag erna heb ik direct contact opgenomen met de verkoper. In eerste instantie werd medewerking beloofd, maar na het toesturen van de factuur en toelichting per e-mail ontvingen wij slechts een compensatievoorstel van €30.
Wij hebben de verkoper gewezen op de toegezegde garantie en het recht op een deugdelijk product volgens het consumentenrecht. Helaas is er sindsdien geen enkele reactie meer gekomen.
Op basis van onze ervaring adviseren wij toekomstige klanten om zeer voorzichtig te zijn bij het doen van zaken met deze verkoper. De service na aankoop en de naleving van garantieverplichtingen zijn uitermate teleurstellend. Laat dit een waarschuwing zijn.

Risposta di AUTOBEDRIJF ESES