Meget ubehagelig oplevelse og tab af mange penge Jeg tilmeldte mig zoneterapiuddannelsen hos At Work Skolen i Aarhus efter min fars død. Jeg investerede 54.000 kr., som jeg havde fået af min mo... Leggi di più

Jeg oplevede et forløb hvor jeg udforskede og fik nye færdigheder. Jeg kom tæt på og mødte søde spændende mennesker som turde tale om, drøfte og grine af både udfordringer på kurset så som de latinske... Leggi di più

virkelig gode videoer samt beskrivelse/læring af det ny, man nu skal til at lære/læse. Mulighed for at gense videoer/lærings materiale samt opgaver under hele forløbet. små tests undervejs som skal... Leggi di più

Jeg er meget glad for at have taget min kostvejlederuddannelse hos At Work. Selvom uddannelsen er 100% online, har det været let at gå til. Fagligheden er på højt niveau, og man kommer grundigt r... Leggi di più

1. Istruzione e formazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Uddannelser og kurser indenfor Sundhed og Trivsel.

3,5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Har taget flere uddannelser hos At…

Har taget flere uddannelser hos At Work. Altid venligt personale, altid meget hjælpsomme. Camilla er bare super. Kan kun anbefales!!!!!

19 dicembre 2022

Risposta di At Work A/S

Tak Bettina! Hvor er det dejligt at høre :-) Mange hilsner, Camilla & Co.

Dejlig måde at studere på.

Fint materiale. Glad for at kunne læse når og hvor det skal være.. uden at det ligger fast på forhånd.

18 dicembre 2022

Det er vi glade for at høre :-) Mange hilsner, Alle os fra At Work Skolen

virkelig gode videoer samt…

små tests undervejs som skal tages - mulighed for at tage tests om, hvis udfaldet ikke er helt godt nok

18 dicembre 2022

Risposta di At Work A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse Helle, den sætter vi pris på :-) Mange hilsner, Alle os fra At Work Skolen.

Fantastisk underviser

Stedet hvor du får fuldt udbytte af det faglige samt personlig udvikling.

12 dicembre 2022

Tusind tak for de fine ord :-) Mange hilsner, Alle os fra At Work Skolen

Uddannelsen til Helse og Sports massør

Uddannelsen til Helse - Sportsmassør er en økonomisk billig uddannelse at tage hos At work og undervisningen har været fremragende, men bliver lært godt op og får en god forståelse indenfor anatomi og hvordan man giver en massage.

5 novembre 2022

Risposta di At Work A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse Ilan :-) Mange hilsner, Alle os fra At Work Skolen

Fantastisk kursus

Fantastisk kursus, meget koncentreret, lærerigt og aldrig har jeg grint så meget på et kursus. Kan kun give mine varmeste anbefalinger

9 dicembre 2022

Risposta di At Work A/S

Tak Sanne! Hvor er det herligt at høre :-) Mange hilsner, Alle os fra At Work Skolen

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Har lært utroligt meget. Både den online undervisning, som er meget nem at gå til, og fremmøde undervisningen, hvor jeg havde en vanvittigt dygtig underviser.

23 novembre 2022

Risposta di At Work A/S

Kære Ida, Tusinde tak for de rosende ord! Og hjerteligt tillykke med din uddannelse. Mange hilsner, Alle os fra At Work Skolen

Jeg meddelte dem at jeg ikke kunne…

Jeg meddelte dem at jeg ikke kunne starte på kursus, da vi havde et dødsfald i familien og jeg var gået ned med depression. Men de skrev at jeg kunne starte på et andet tidspunkt. Jeg sige føj siger jeg bare og de tænker kun på penge og nu er sagen endt i fogedretten.. så hold jer langt væk!!!!

8 dicembre 2021

Wellbeing og motivation, virkelig godt kursus

Meget lærerigt kursus "Wellbeing og motivation". Det er et velfungerende kursus med megen inspiration, så tak for det.

16 novembre 2022

Tak Lene, det er dejligt at høre :-) Mange hilsner, Alle os fra At Work Skolen

Fantastisk oplevelse

Materiale er overskueligt at gå til. Meget brugbart.
Eksaminator og censor er meget professionelle og får en til at føle sig tryg.

20 novembre 2022

Risposta di At Work A/S

Tusind tak for anmeldelsen Louise, og hjerteligt tillykke med din uddannelse! Mange hilsner, Alle os fra At Work Skolen

Grådighed og fup

Trods at jeg har meddelt dem for over 4 måneder siden at jeg er økonomisk fallit og jeg ikke kan betale kurset og naturligvis ikke deltage, vælger de at true med inkasso.
De burde skamme sig og lytte til et menneske i nød i stedet for deres egen grådighed. FØJ

14 settembre 2022

Online undervisning

Det var en god oplevelse, at uddanne sig samtidig med at jeg kunne passe mit fuldtids arbejde. Der er god tid til at fordybe sig, og relevante opgaver laves løbende. Man kan teste sin viden med quiz.

27 agosto 2022

Risposta di At Work A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at det har været en god oplevelse. Mange hilsner, Alle os fra At Work Skolen

Godt materiale og behagelig eksamen

Godt materiale og behagelig eksamen.
Fik blended learning i Aalborg ved Trine Visby, som virkelig forstår at formidle. Var til eksamen online med en eksaminator og censor jeg ikke kender, men begge kvinder var yderst behagelige og fik mig godt igennem min eksamen.

28 luglio 2022

Risposta di At Work A/S

Tusind tak for anmeldelsen Louise, og hjerteligt tillykke med din uddannelse! Vi lader også roserne gå videre til Trine - hun er en stjerne :-) Mange hilsner, Alle os fra At Work Skolen

Mindfulness instruktør kursus

Mindfulness Instruktør kursus indeholder mange positive oplevelse , en dyb undervisning, og jeg vil anbefale til alle personer som har lyst at gøre noget for at undgå stress på alle niveauer.

Steluta Jensen

18 luglio 2022

Risposta di At Work A/S

Tusinde tak for anmeldelsen Steluta. Vi er glade for, at det har været en god oplevelse :-) Mange hilsner, Alle os på At Work Skolen

Gode engagerede undervisere

Gode engagerede undervisere. Gode medstuderende..meget Grundig anatomi ifht eksamenskrav. Grundig praktisk del. Jeg fik et godt udgangspunkt "Kørekort " (lidt som med kørekort til bil - jeg skal først til at blive mere sikker og rutineret nu.) og glæder mig til at komme i gang.

18 luglio 2022

Risposta di At Work A/S

Tusinde tak for anmeldelsen Peter, det er vi glade for at høre. Og tillykke med kørekortet :-) Mange hilsner, Alle os på At Work Skolen

Super godt uddannelses forløb

Super godt uddannelses forløb. Ingen stress- du kan lære når du har tid😊. Kan varmt anbefales.

5 luglio 2022

Risposta di At Work A/S

Tusind tak Lise, det er vi glade for at høre. Mange hilsner, Alle os på At Work Skolen