Jeg besøgte Asiatovet da de havde pop op butik i Kolding. De havde super fint udvalg og mange spænende ting. Det var ofte uklart hvad priserne på varen var. Udover det var det super dårligt serv... Leggi di più

1. Negozio di prodotti alimentari asiatici

AsiaTorvet er en familiebaseret virksomhed i stadig vækst der sælger asiatiske fødevarer. Det betyder at organisationen ikke er stor og klodset, men mere strømlinet og direkte. Denne fordel giver næsten altid det rigtige svar første gang. kontakt os døgnet rundt på: info@asiatorvet.dk

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

God service

Jeg bestilte varer skærtorsdag og fik det leveret hjemme 2. påskedag på trods af, jeg kun havde betalt fragt til pakkeshop. Én af mine varer var udsolgt men blev erstattet af en anden lignende ny vare. Virkelig god kundeservice.

6 aprile 2026

Ærgerlig service - eller mangel på

Udover det var det super dårligt service ved kassen. Ik noget hej, intet goddag eller noget i den stil. Det var ikke muligt at få en kvittering med, selvom det kunne have været rart, da alle priser bare blev slynget ud fra tankerne:) Ellers kunne det selvfølgelig være det bare var god hukommelse 🙃

Energien i deres TikTok videoerne stemmer dsv ikke overens med det man ser i virkeligheden:)

8 marzo 2026

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Asiatorvet. Det er en pålidelig webshop, som holder, hvad de lover. Deres kundeservice fungerer rigtig godt, og det er nemt at komme i kontakt med dem – kommunikationen er hurtig og problemfri.

Jeg bestilte varer gennem dem og valgte deres transportløsning, og hele processen forløb uden nogen problemer. Jeg er meget glad for at handle hos dem og kan klart anbefale dem til andre.

28 febbraio 2026

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg bestilte en god håndfuld saucer til en julegave. Virkelig fint prisniveau. Én vare var udsolgt, men Jørgen fra AsiaTorvet sendte mig et godt tilbud på en større erstatning af samme type sauce. Virkelig god service. Alt ankom i god behold. Jeg er meget tilfreds og handler helt sikkert hos AsiaTorvet en anden gang. Kæmpe anbefaling herfra.

11 dicembre 2025

Jeg købte flere vare og en af varerne…

Sidste redigering
Jeg fik sendt billederne af den for gamle vare (tak for mail adresse) og har nu modtaget et overasskende pænt skrevet mail svar tilbage(ja jeg modtog den og den var ikke i spam) i forhold til de mange flabet svar og beskyldninger her inde hvor nogle af dem efterfølgende blev redigeret så de ikke var helt så flabet. Samt jeg har fået pengene tilbage.
Jeg vælger at give 1 stjerne mere så der nu er 2 i stedet for 1 stjerne da jeg helt bestemt mener at man som firma bare ikke må sælge så for gamle vare og hele oplevelsen bare har været under alt kritik.
De så gerne at jeg fjernede min bedømmelse men jeg synes det er vigtigt for andre at vide hvordan man bliver tiltalt hvis de ikke synes man spiller efter deres regler selv om man har ret og ikke mindst fordi at andre har købt resten af det parti af suger free sweet chili sauce som hele sagen handler om

Redigeret igen....
Hvad f.... er det dog for et flabet svar at komme med?
Jeg kan ikke sende mail til jer men kan kontakte jer igennem den kontakt formular i har på jeres hjemmeside hvor man IKKE kan sende filer/billeder med. Synes måske at du/I skal tænke over hvordan i svare jeres kunder på kritik. Det giver nemlig jer selv et dårligt ry.
Da jeg kontakede dig/jer skrev jeg både min adresse, mit tlf og min mail adresse på så i har haft rigelige med muligheder for at kontakte mig. Og nej jeg har ingen mail fået hverken det ene eller andet sted. Det må også være i jeres egen interesse at få bekræftet at det er et gammelt parti vare i har sendt ud af huset. Og ja jeg er godt klar over de forskellige måder at skrive datoer på varerne. Og der står højt og tydeligt best before 17/06/2025 så ingen tvivl om den er for gammel.....
Er er velkommen til at skrive mig en rigtig mail så i kan få tilsendt billeder
Mvh viki
PS dejligt at jeres svar er rettet så det ikke lyder lige så plabet..... og jeg venter stadig på en mail fra jer af så jeg kan sende billeder

Redigeret svar efter at asiatorvet har svaret:
Jeg har ingen mail fået og jeg har nemlig været meget opmærksom på at den kunne være røget i spam mail. Men intet har jeg hørt eller modtaget.
At i skriver at det er et lille parti i har fået er sådan set ret irrelevant når produktet stadig er 3 måneder for gammelt hvilket i skulle have lagt mærke til. Jeg har stadig flasken i uåbnet tilstand og kan uden problemer sende et billed hvis i vil svare på min besked
Mvh Viki og ikke Vivi

Jeg købte flere vare og en af varerne var best før 3 måneder før køb. Altså 3 MÅNEDER for gammelt. Jeg skriver til dem på kundeservice og har her en uge efter stadig ikke hørt fra dem. Det er sidste gang jeg køber hos dem. Det er utroligt at man kan købe en vare der er så for gammel og man samtidig ikke høre noget fra dem.
Kan kun anbefale at hvis i vælger at købe hos dem alligevel så husk for gud skyld at holde øje med holdbarheden på de købte vare

10 ottobre 2025
Logo di AsiaTorvet.dk

Risposta di AsiaTorvet.dk

Kære Vivi, du skrev til os 2. oktober og vi svarede dig igen dagen efter kl. 11:28 hvori vi beklagede det angiveligt beskrevne, og bad dig tage billeder af flasken du taler om. Men vi hører INTET fra dig - vi har endda en grossist som ligeledes står standby i sagen for aktivt at tager stilling til det påståede. Men i stedet for et svar, må vi desværre opleve denne anmeldelse.
Vi foreslår derfor at du tjekker din mailboks - inklusive din spammailboks som muligvis er sat forkert op - og finder vor mail samt svarer tilbage på den.
Og bagefter skal du spørge dig selv om det er berettiget af dig som kunde at hænge vor virksomhed offentligt ud på denne måde, eller om det mest rigtige er at slette denne anmeldelse hurtigst muligt?
Til alle som læser denne mail: Det er idag kun små 5 uger siden vi af en grossist købte et lille parti af denne flaske, så hvis kundens påstand er korrekt, da har denne grossist solgt os noget som endda var for gammelt inden vi modtog det. Det undsiger i givet fald ikke os fra at tjekke varen inden udbud, men det er selvsagt ikke noget vi forventer der kan ske med en vare som netop er købt fra en grossist, og derfor vil det selvfølgelig i givet fald få konsekvenser for denne grossist.
Men vi ser frem til at høre fra dig meget snart, Viki.
Opdateret:
Der er nu gået mere end 1 time siden kunden sendte et svar herud i offentligheden. Vi ved at kunden kan sende mails til os, og hun ved også at vi mangler billedmateriale for at kunne sagsbehandle hendes sag, men på trods af denne times tid har hun endnu ikke sendt os noget. Dermed er der desværre ret meget som peger på at ønsket om at skade os som virksomhed, vejer meget mere end at få løst denne sag som lige nu kun er en påstand. Vi kender ikke motivationen bagved, men synes det er meget mærkeligt at fortælle offentligheden at hun har beviset, men vil ikke dele det med dem som rent faktisk gerne vil afhjælpe situationen. Vi vil bestemt ikke afvise at påstanden er korrekt for vi er også kun mennesker og laver fejl, men vor erfaring siger også at ikke alle kunder kan aflæse en udløbsdato korrekt af mange årsager. Der er f.eks. stor forskel på en MFD (fremstillingsdato) og en EXP (udløbsdato) - begge dele kan være angivet.
Vi kan bevise at vi har sendt dig en mail og vi kan også bevise at den ikke er bouncet her hos os. Så det vil sige at sandsynligheden for at problemet ligger hos dig og din mailudbyder, er ret stor. Hvis du har en anden mailboks, da skriv til os fra den, så kan det være at du modtager vore mails dertil, for vi vil gerne løse denne sag.
opdatering2:
Men vi kan jo åbenbart ikke sende dig mails og vi forstyrrer aldrig kunder telefonisk. Vi synes at du skal skrive til os på info@asiatorvet.dk ligesom så mange andre gør. Og den mailadresse står på selvsamme side som kontaktformularen står på, ligesom den også står allernederst på vor webshop. På den kan du ligesom så mange andre også sende billeder. Og når vi har modtaget dine billeder og der er hold i påstanden, da bøjer vi os da selvfølgelig dybt ned i sandet og undskylder det skete. Men først skal vi da se et bevis. Når du sender din mail kan du jo lige så godt sende os dit M.Paynummer så vi kan få dig økonomisk nulstillet. Vi har ingen interesse i utilfredse kunder, men på den anden side har vi heller ingen interesse i offentligt at blive beskyldt for en ting som vi troede vi havde håndteret som vi plejer, men tilsyneladende aldrig er nået helt frem.

God service

En af de varer jeg havde købt var udsolgt, men de var mega søde til at tilbyde alternativer og svarede hurtigt over mail, derudover fik jeg min pakke efter 2 dage, så mega god service

16 settembre 2025

Har bestilt 4 flasker tysk maggi

Har bestilt 4 flasker tysk maggi
modtager 4 flasker polsk maggi
skriver til dem at de har sendt forkert maggi som de ikke kan forstå at jeg ikke ønsker
da den er meget populær i polen
faktura siger tysk maggi
de svarer med at jeg kan sende dem retur og jeg skal betale fragt
da de ikke har lavet forkert
det er som at bestille rugbrød og få et franskbrød
og det er okay Hm
de er klare over at jeg ikke sender dem retur da fragten bliver meget høj
da det er 4 liter glasflasker bliver det samme som at købe nye
vis jeg ønskede at købe polsk så var det ikke nogen mening og bestille dem
da man kan købe dem lokalt i min by Ordrenummer: 51338

2 settembre 2025