2,7

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Meget bedre, end forventet.

Alt var veltillavet, så det smagte rigtigt godt, og der var rigeligt af alle retter i buffeten, i de to timer fra kl. 18-20, hvor vi var der.
Udvalget af sushi var betydeligt større end i tilsvarende buffetrestauranter og det kunne fint måle sig med den sushi man får på sushirestauranter.

Vi havde bestilt bord til fredag den 22/8-25, og tjekkede efterfølgende anmeldelserne på Trustpilot. Anmelderserne var så dårlige, så vi meget overvejede at afbestille bookingen, men blev enige om, at satse.
Den “satsning” har vi ikke fortrudt, for vi gik mætte, glade og tilfredse derfra.

22 agosto 2025

Maden er god

Maden er god. Men de kan simpelthen ikke forstå dansk (som de selv siger i telefonen) Det er utroligt frusterende at ringe og bestille og så skal alt gentages 32 gange. I burde ansætte en der har styr på service!!

19 maggio 2025

China box

China box
Meget mangel på kød, kyllingestykkerne var så små at man næsten skulle bruge en lup for at se, stort set ingen grøntsager i nudlerne
På den til trods for det så var maden færdig til tiden

19 gennaio 2025

Kold, kedelig, tør!!

Det er den ringeste asiatiske restaurant som jeg har frekventerede i går lørdag med to veninder. En kold og mangelfuld friturebuffet, kedelige tørre kyllingespyd, kolde kartofler, og laaaangsom opfyldning. Sushien var spiselig - ikke mere. Oplevelsen tog 20 minutter, så betalte vi og gik. De får alene en stjerne, fordi nul ikke er en option. Vil du ha’ en god oplevelse på Rømø, så gå langt udenom Asian Kitchen. ☹️☹️

14 giugno 2024

Mangel på mad og service

Maden var kold, der var ikke nok mad i deres buffet. Vi måtte vente mange minutter på at der kom nyt mad. Der var mangel på tallerkner og bestik. Maden havde ingen smag. Forårrullerne var næsten uden indhold. Nabo bordene var fyldt med affald medens personale stod lænet op af væggen og snakkede. Vi måtte rykke for at få vores drinks. Bestemt ikke et sted vi kommer igen.

2 settembre 2023

Anmeldelsen vedrører kun ordningen: "To Good To Go", som Asian Kitchen Aalborg er tilknyttet.

Før Corona-krisen fik man masser af lækker og varieret mad til prisen.

I dag (05/12 2021) er pakningen, som man får maden i, reduceret til det halve.

2/3 af indholdet i pakningen er kogte ris, og så er der lagt lidt tilbehør ovenpå, i form af blæksprutteringe og ganske små forårsruller og den slags.

Det betyder dybest set, at man betaler 29,00 kr. for nogle kogte ris, og det kan man som kunde jo ikke være tjent med, uanset hvor søde og imødekommende personalet er.

6 dicembre 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito