Goed slot, alleen de aangegeven binnenmaat (G) klopte niet volgens tekening. Zou 115 moeten zijn en was 105.... Gaat nu met hangen en wurgen over scooterband heen en dat was met de correcte maat m... Leggi di più
Keurig verpakt, origineel product. Het ART5 slot is een degelijk en zwaar product. Verzending duurde enkele dagen ( we zijn verwend door bol en Amazon :) Nb. het slot zelf heeft dezelfde afmetinge... Leggi di più
Ondanks dat Hemelvaartsdag er tussen zat, werd het Kryptonite art4 slot de volgende werkdag keurig verpakt thuis bezorgd. Perfekt afgewerkt slot, dat eenvoudig op de remschijf is aan brengen. Ideaal d... Leggi di più
Ik had een vector slot besteld voor een hele mooie prijs. Nergens goedkoper gevonden!! Het slot werd de eerste voldende werkdag dag afgeleverd zoals afgesproken. Leuk dat er een gratis b... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- info@artsloten.nl
- www.artsloten.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Goed slot, maatvoering niet correct
Gaat nu met hangen en wurgen over scooterband heen en dat was met de correcte maat makkelijker geweest.
Slot gehouden ivm ontbreken breder alternatief (wat ik kon vinden)
Zeer tevreden met het motorslot
Zeer tevreden met het motorslot. Goede prijs-kwaliteit en de service van Dave was echt top. Hij denkt mee, is flexibel en erg professioneel. Daarnaast ook snelle, vriendelijke communicatie. Zeker een aanrader!
Helaas moet ik langer wachten op mijn…
Helaas moet ik langer wachten op mijn bestelling. Op de site wordt aangegeven "op voorraad" en je raadt het al, de levering gaat weken duren want het product is tijdelijkniet op voorraad. Ik heb hier geen begrip voor.

Risposta di ARTsloten.nl
Prima helm
Prima helm, de volgende dag al geleverd. De helm was goed verpakt
Mooi product en goede prijs/kwaliteit…
Mooi product en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Luma motorslot gekocht
Ik heb dit Luma motorslot gekocht voor de fatbike van mijn dochter en zij is er ontzettend blij mee. Het is een robuust en zwaar slot. Ze gebruikt het nu een week en tot nu toe is zij heel tevreden.
Over de service van Artsloten ben ik ook erg te spreken: op dinsdag besteld en de volgende dag al in huis, echt super.
Daarnaast heb ik prijzen vergeleken, en dit bedrijf bleek veruit de goedkoopste te zijn voor dit specifieke slot.
Al met al zijn we dik tevreden en beveel ik Artsloten absoluut aan!
Snel en voordelig
Snel en volgens afspraak geleverd. Bivendien gevonnden na bezoek andere websites die best wel duurder waten.
Scooterhoes besteld
Scooterhoes besteld. Top ding ! Snel geleverd en niet duur … blij mee
Ik heb Beenkleed new people s besteld…
Ik heb Beenkleed new people s besteld de volgende dag had ik em al thuis. Top is dat
Duidelijk, snel, goede kwaliteit
Website was duidelijk en het slot was snel geleverd.
Het slot ziet er deugdelijk en solide uit.
Makkelijk te plaatsen.
Snelle verzending en leuk artikel!
Een fietsbel gekocht voor mijn dochter. Super leuk, ze is er helemaal blij mee. De verzending was snel en netjes verpakt. Bedankt!
Kwaliteit
Snelle levering, goedkoopste prijs die ik online vond, materiaa is degelijke kwaliteit!
Top product van Artsloten.nl
Het hoes is precies het zelfde als op website mooi formaat en past mooi over mijn Valixim van la souris scooter 2025 . met hoog windscherm heen. alles zit er mooi omheen met stevige elastiek in de zoom van de hoes wind en waterdicht en in het midden één riem met klik sluiting voor het opwaaien , en rode kleur gaten voorzijde voor beugelslot. Licht van gewicht makkelijk meenemen in de bijgeleverde hoes met ritssluiting. in de ruimte onder de buddy seat.sterk en zwart van kleur met aan de zijkant hoes mooi tekst. en voor weinig centjes een zeer goede wind en waterdicht en super licht.
Bedrijf dat bezig is met hun klanten
Ik had Fietszakken bij hun besteld en wegens omstandigheden duurde het nog al lang voor de zakken bij hun waren. Ik nam contact met hun op en werd heel goed op de hoogte gehouden wanneer ze bij hun zouden aankomen, zodat ze naar mij verzonden konden worden. Vanaf ze bij hun waren had ik 2 dagen nadien mijn pakketje in fantastisch conditie en met een briefje bij met hun excuses dat het zo lang geduurd had. Ik had een heel fijn contact met hun en zou hun 100% aanraden aan vrienden en familie.
Zeer tevreden over de snelle levering…
Zeer tevreden over de snelle levering en het product!
Prima beugelslot en makkelijk te…
Prima beugelslot en makkelijk te monteren.
Tip: Bevestiging schroeven van metaal maken.
Besteld en heel te vreden 🙂
Gelevert wat ik besteld heb
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.