Fik en fantastisk god og meget kompetent massage, en virkelig dygtig massør der vidste hvad hun lavede. Jeg er meget tilfreds og kommer 100 % igen.

Rigtig dårlig service ved skranken. Havde fået et gavekort som skulle bruges, men da hun ikke kunne finde det i systemet beskyldte hun mig indirekte for at lyve. Hun beklagede ikke situationen efter... Leggi di più

1. Terapista di massaggi tailandesi
  2. Servizio di aromaterapia
  3. Centro benessere

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Du kan komme og opleve en afslappende og forfriskende massage, som giver ren velvære og ny energi til at klare dagligdagen.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tak til jer!!!!

Mit besøg hos Aromaterapi Thaimassage var intet mindre end fantastisk. Allerede ved ankomsten mærkede jeg en rolig og indbydende stemning, der straks satte mig i afslapningsmode. Behandleren var nærværende og dygtig – det var tydeligt, at der er tale om ægte passion for velvære.

Massagen var perfekt afstemt! Jeg gik derfra med en følelse af balance, lethed og fornyet energi i både krop og sind.

Kan varmt anbefales til alle, der ønsker ro og en virkelig luksuriøs behandling. Jeg kommer helt sikkert igen!

5 febbraio 2026

God anbefaling 🇹🇭😊

Jeg trængte til afslapning og wellness lige inden jul. Valgte 1,5 times oliemassage. Dejligt stille i flotte omgivelser. Tror næsten jeg faldt i søvn 😊. Massøren lyttede efter hvad jeg fortalte mht min ryg og skuldre. Synes det var godt givet ud og jeg vil afgjort komme tilbage. Jeg tror massøren hedder Naree. Hun er sød og venlig og yderst kompetent synes jeg.

23 dicembre 2025

Autentisk Thai massage i verdens klasse

Havde været lidt tilbageholden efter at have læst de dårlige anmeldelser her på trustpilot. Men så anbefalede en veninde stedet og de leverede 😊 Da jeg trådte ind af døren duftede der skønt af autentisk thai massage og så er omgivelserne rigtig pæne. Hende der masserede mig var sød til at spørge om jeg ville have en blid massage, mellem eller hård. Og det var nok faktisk den bedste massage jeg har fået. Jeg valgte mellem og hun tog tilpas godt fat til, at det både var rart, men også løsnede 😊 kæmpe anbefaling herfra. Jeg skal i hvert fald forbi igen.

23 dicembre 2025

Super god service

Jeg fik en fantastisk oplevelse hos Aromaterapi og thaimassage 🌿✨
Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg ro og velvære. Massøren var utrolig professionel og tilpassede behandlingen perfekt til mine behov. Hver bevægelse føltes både blid og effektiv. Jeg gik derfra afslappet, opladet og med ny energi.
Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en autentisk og luksuriøs thai-massageoplevelse

18 novembre 2025

Bedste thaimassage nogensinde

Bedste thaimassage nogensinde! Så lækkert! De finder de rigtige steder hvor man har ondt og når man er færdig er man næsten helbredt😍
Kæmpe anbefaling herfra! + Så søde og venlige er de! ☺️

21 ottobre 2025

Stressende oplevelse

Stressende oplevelse. Det virkede til at massøren hurtigt skulle have massage overstået. Ingen følelse eller spørge indtil noget.

1 ottobre 2025

Dejlig og afslappende massage

Jeg har gennmen flere år fået både olie massage og thai massage her, altid dejlig og afslappen massage. Jeg må sige at det er blevet endnu mere hyggeligt og afslappende efter der er blevet malet og der er blevet sat gardiner op som gør at der ikke er så lyst i rummene mere. Den nye ejer har virkelig gjort det hyggeligt og jeg bliver altid modtaget med et smil

19 luglio 2025

Ærgerligt og skuffende

Her fik jeg ikke, hvad jeg havde bestilt (og betalt for).

På nettet havde jeg bestilt en traditionel thaimassage. Det foregår påklædt. Der står blandt andet på hjemmesiden (Aromaterapi & Thaimassage), at man vil få tøj udleveret på stedet. Det fik jeg ikke.

Den massage jeg så fik, blev udført af stedets ejers mor, som blev forvirret over, at jeg sagde, at jeg havde bestilt traditionel massage. Hun prøvede lidt, men det fungerede ikke, og hun besluttede sig hurtigt for en oliemassage.
Det var desværre heller ikke godt, for hun masserede både arme og ben mod vener. Med det mener jeg, at der inde i venerne sidder veneklapper, som hjælper blodet på vej tilbage til lunger/hjerte. Klapperne kan tage skade, hvis man masserer i den forkerte retning.

Jeg har lært, at kommer man i hænderne på en massør, som masserer den forkerte vej, er det fordi, vedkommende ikke ved, hvad de laver.

Derudover var massagen præget af, at hun skulle have tiden til at gå; hun tog lidt fat hist og pist uden at det var grundigt eller behageligt.

Jeg talte med ejeren om det. Hun tilbød mig at få halvdelen af pengene tilbage eller en ny omgang traditionel massage, hvor jeg ville blive masseret af en, som var "meget dygtig". Det sagde hun flere gange, og at jeg skulle bestille nu eller hurtigt, for den dygtige massør havde meget travlt.

Jeg gav det en chance.
Da jeg så kom i dag, blev jeg atter bedt om at tage tøj af og lægge mig på maven. Igen var der intet tøj, der blev udleveret eller lagt over mig.
Det viste sig, at massøren ikke var klar over, at jeg skulle have traditionel massage. Igen.
Derfor klædte jeg mig på, og gik efter at have talt med ejeren. Uden at have fået massage.
Jeg fik halvdelen af de 660 kr. som jeg oprindeligt havde betalt.
Hun spurgte, om det var i orden. Det svarede jeg klart nej til. Grunden er, at jeg fra begyndelsen ikke fik det, jeg havde bestilt og i hvert fald i første omgang, blev spist af med en medarbejder, som ikke var så dygtig.
At der så anden gang ikke engang bliver givet besked om, at jeg har bestilt en traditionel massage, er ikke i orden.

Jeg er ærgerlig, fordi jeg rigtig gerne vil støtte det lokale forretningsliv. Og jeg er bare skuffet over, at jeg har brugt tid og energi på en dårlig oplevelse, som jeg reelt har betalt 330 kroner for.

Der trænger desuden også til at blive luftet grundigt ud på stedet.

8 luglio 2025

Meget behageligt sted

Meget behageligt sted. Massørerne var venlige, smilende og meget opmærksomme på ens behov. Efter endt behandling var der god tid til, at sidde og nyde en kop te og lidt chokolade. Hvis du trænger til at give dig selv forkælelse eller slippe for kroppens smerter, så er Aroma Massage i Viby Centeret lige stedet. Kan varmt anbefales

15 febbraio 2025

Absolutely the Best Massage Experience…

Absolutely the Best Massage Experience in the World!

If I could give this place more than 5 stars, I absolutely would! From the moment you walk in, you’re greeted with warmth and professionalism, setting the tone for an unforgettable experience. The ambiance is perfect—calm, serene, and designed for total relaxation.

But what truly sets this place apart is the unparalleled quality of the massages. Every touch, every movement is masterfully executed, making it clear that the therapists here are among the most skilled in the world. Whether you need deep tissue work, relaxation, or targeted relief, they customize every session with precision and care.

And the service? Beyond exceptional! The owner personally takes the time to check in after your session, ensuring that every detail of your experience was perfect. They genuinely care about their clients, always asking if there are any areas that need extra attention and making sure you leave feeling completely rejuvenated.

I have experienced massages all over the world, and this is by far the best of the best. If you’re looking for the ultimate massage experience with the most outstanding service, look no further. This place is an absolute must-visit!

25 marzo 2025

5 store stjerner herfra

5 store stjerner herfra. Har lige fået massage fra denne massage klinik i Viby centeret efter anbefaling fra en god ven Høgh. Meget venlige, søde og perfekt massage, har nok fået en af de bedste massager nogensinde. Kommer fast fremover og anbefaler jer til alle.

10 marzo 2025

Absolut et behageligt sted.

Absolut et behageligt sted.
Massørerne var venlige, smilende og meget opmærksomme på mit behov. Efter endt behandling var der god tid til, at sidde og nyde en kop te og lidt chokolade.
Stedet emmer af ro, god tid og venlighed. Eneste fortrydelse er, at jeg ikke valgte en 90-minutters behandling.

1 marzo 2025

Massage - balsam for sjælen og fysiologisk medicin

Hvis du trænger til at give dig selv forkælelse eller slippe for kroppens smerter, så er Aroma Massage i Viby Centeret lige stedet! Hele holdet derude er søde, imødekommende og dygtige til deres arbejde, og så er det virkelig flotte faciliteter. :-) Jeg gør mig selv den tjeneste at komme hver 3.-4. uge, får forskellige typer massage, da de hver især har deres effekt på kroppen!

Jeg kan på det varmeste anbefale dem, så book en tid! <3

28 gennaio 2025

Jeg er rigtig glad for at komme her

Jeg er rigtig glad for at komme her. Pigerne er utrolig søde og stedet er hyggeligt og roligt.

Jeg får massage af den samme og hun er dygtig <3 Med en kombination af thai / olie massage (læs: udstrækning og dybdemassage) har hun fået bugt med flere af mine skavanker efter et hårdt arbejdsliv.

Tak så mange gange for det <3

18 gennaio 2025

Tak for en god oplevelse!:)

Jeg fik en fodbehandling med fodmassage og det var sådan en skøn oplevelse! Super god service, jeg blev tilbudt noget at drikke, de spurgte om alt var ok, og så fik jeg noget chokolade og nogle testere på fodcreme med hjem. Personalet er super søde. Her kommer jeg igen:)

21 dicembre 2024