Beste Alexander, Ik ben super trots en tevreden hoe jij mij heeft geholpen met het installeren van mij Appl... Leggi di più
Na de aanschaf van mijn nieuwe mobiele telefoon en tablet heb ik Alexander gebeld. Helemaal blij met mijn twee mooie Samsung apparaten durfde ik de installatie zelf niet aan. Tja en wat doe je dan, da... Leggi di più
Grote problemen vragen om grote oplossingen. Alexander Roelofs (ARO ICT) regelt dat snel & goed. Zelfs als de wet van Murphy toeslaat, houdt Alexander zijn hoofd koel! Mijn Sony Vayo draait - nú met... Leggi di più
Prima geholpen om mijn oudere Apple Timecapsule (met behoudt van alle data) in te stellen als router voor mijn netwerk. En daarnaast alle vragen die ik had over Apple, IOS en iCloud opgelost! Dankzi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Advies op het gebied van informatietechnologie en het verrichten van ICT werkzaamheden waaronder: consultancy, SEO, troubleshooting, reparaties, databases inlezen.
Zijpenberg 149, 2905RR, Capelle aan den IJssel, Paesi Bassi
- 0612569316
- alexander@aroelofs.nl
- www.aroelofs.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Altijd snel en deskundig.heel tevreden
Goede service.
ARO ict; een aanrader
Ik ben zeer tevreden over Alexander en de service. Mijn laptop was aan verbetering toe en dat is goed opgepakt. Ook de nazorg is erg goed en prettig. Een aanrader!
Alexander is een kundig en prettig…
Alexander is een kundig en prettig persoon die snel en efficiënt mijn computer heeft gerepareerd en opgeschoond. Hij heeft daarnaast een aantal praktische hulpmiddelen voor mij aangebracht. Een echte aanrader!
Al mijn vragen zijn beantwoord
Al mijn vragen zijn beantwoord, en de deskundigheid van ARO is hoog.
We zijn heel goed geholpen hij was ook…
We zijn heel goed geholpen hij was ook vriendelijk en hulpzaam
De prestaties van de laptop zijn enorm…
De prestaties van de laptop zijn enorm verbeterd door de inzet en profesionaliteit van Alexander Roelofs. Hartelijk dank.
Snelle afspraak.Even laten weten dat hi…
Snelle afspraak.Even laten weten dat hi iets later zou komen dan de afgesproken tijd.Alles gedaan wat mogelijk was om mijn pc probleem op te lossen.Kortom zeer te veredn.
ideaal
Prima,
Alexander is flexibel, denkt met je mee en is vriendelijk en deskundig.
Afspraak was dus snel gemaakt en probleem snel opgelost.👍
Meteen aan de telefoon goed te woord…
Meteen aan de telefoon goed te woord gestaan. Ook kreeg ik waardevolle informatie met een behoorlijke financiële besparing.
Ook de werkzaamheden waarvoor ik ARO ICT gevraagd had zijn naar grote tevredenheid snel en efficiënt uitgevoerd. Zeer tevreden en ik kan ARO ICT bij ieder hartelijk aanbevelen.

Risposta di ARO ICT
Opnieuw installeren Windows 10
Ik moest 2 keer een afspraak maken omdat de eerste afspraak was vergeten.
De oplossing van het computer probleem is wel heel goed gegaan.
Daarom 2 sterren voor de afspraak en 4 sterren voor de oplossing.
Topper
Een nette en keurig persoon, kundig en behulpzaam
Probleem opgelost

Risposta di ARO ICT
deskundig en betrouwbaar
Wederom zeer goed geholpen!
Alexander is voor de 2de keer langsgekomen om meerdere computerproblemen op te lossen. Ben wederom zeer tevreden en beveel hem aan iedereen aan.
Alexander heeft bij ons het probleem…
Alexander heeft bij ons het probleem met het mail programma heel goed opgelost.
Ik ben snel en effectief geholpen is…
Ik ben snel en effectief geholpen is een aanrader voor iedereen met problemen die je zou kunnen hebben met je mac.