Mycket fin hjälp och mycket bra hemsidor, dessutom snabb leverans fast jag bor på Bali i Indonesien det tackar jag för, troligtvis kommer jag att beställa mer från Er. Som gammal skåning så är jag v... Leggi di più
prisen bedst på nettet , fin bog fin service, men PostNord alt alt for dyrt, Dobbelt så dyrt som boken om Regensen. Andre e-boghandlere har leverance til Sverige for under den halve pris sammenlignet... Leggi di più
Konkurs, nej, nej- vil nogen venligst hjælpe jer økonomisk. Jeg plejer at handle i Aarhusbutikken og købte for første gang her under coronakrisen et par bøger online (anbefalet i jeres fantastiske nyh... Leggi di più
Har et tilgodebevis fra 10. januar til den nu lukkede butik i Odense. Ved henvendelse til butikken i Købmagergade var beskeden, at det ikke kunne anvendes mere pga nyt CVR nr - nej hvor smart gjort! I... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Dedikeret, velinformeret og servicemindet boghandel - også på nettet.
Pilestræde 52, 1. sal, 1112, København K
- +45 36 72 12 52
- info@busck.dk
- www.arnoldbusck.dk
nemt og lige til
Lidt dyr pris for paper back på 270…
Lidt dyr pris for paper back på 270 sider, men ok service bedre end SAXO
Alt kørte lige efter "Bogen"👌
helt efter ønske
helt efter ønske. Hurtig ekspedition, varen kom efter 1-2 dage.
Da jeg er emballagekonsulent, kan jeg også konstatere at varen var pakket forsvarligt og godt ind. God oplevelse foruden at de havde varen på lager modsat mange andre. Så jeg kan kun sige tak. Godt gået en tilfreds kunde. John Kurt
Bog udsolgt og fik først besked efter 5…
Bog udsolgt og fik først besked efter 5 dage.
Bestilte en bog før jul på webshop
Bestilte en bog før jul på webshop, der skulle bruges som gave. Fik den besked, at den desværre ikke kunne leveres inden jul. Jeg aftalte så at den skulle leveres direkte til gavemodtager. Da jeg kom hjem efter juleferie lå den på min dørmåtte. Kontaktede så igen kundeservice. De erkendte at de havde lavet en fejl. Ville sende mig et label, så jeg kunne videresende bogen uden selv at betale portoen. Dette modtog jeg også efter et par dage. Jeg kunne så gå på posthuset med bogen. Og nu er bogen også landet hos rette vedkommende. Et meget besværligt forløb. Dog skal det siges at jeg ved alle henvendelser har fået en meget venlig og ordentlig behandling.

Risposta di Arnold Busck A/S
God produktkvalitet.
God produktkvalitet.
God service, men fremsendelse lidt langsommere end lovet.
Jeg fik min pakke meget hurtigt
Jeg fik min pakke meget hurtigt, og da jeg havde bestilt min pakke indbundet, var jeg overrasket over, hvor pænt og godt, det var blevet gjort. Desuden fik jeg et kort til, som jeg selv havde skrevet, og var printet i god kvalitet.
Jeg havde regnet med at få min pakke/bog 2-3 dage efter min bestilling, men jeg fik bogen dagen efter. Super hurtig leveringstid.
Det allerbedste var, at jeg fik et personligt underskrevet kort med til min pakke fra den medarbejder, der havde indbundet min gave. Rigtig god service. Kan helt klart anbefale Arnold Busck!
Tusinde tak for det, og min gode oplevelse hos Arnold Busck og deres hjemmeside.
Forventet leveringstid 1- 4 dage
Forventet leveringstid 1- 4 dage, reelt 11 dage. Ingen info i den forlængede periode.

Risposta di Arnold Busck A/S
God oplevelse
Jeg bestilte og i løbet af 2 dage blev…
Jeg bestilte og i løbet af 2 dage blev den leveret 👍
Fremragende på alle parametre!
Synes der var lidt lang leverings tid…
Synes der var lidt lang leverings tid og blev ikke gjort opmærksom på dette, førend jeg selv henvendte mig.
God oplelvese
God oplelvese, selvom jeg måtte rykke dem for en bestilling.
Hurtig levering og god service 👍
Ekspeditionstiden er al for langsom…
Ekspeditionstiden er al for langsom sammenlignet med konkurrenterne.
Fint med “personlig hilsen”, men jeg var allerede træt af ventetiden.
Tænker I skal kunne levere på 1-2 dage, hvis jeg ikke skal købe hos konkurrenten næste gang.
Nemt at bestille på hjemmesiden og
Nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering.
Bogen jeg bestilte kom hurtigt.
Stort udvalg af udsalgsbøger
Stort udvalg af udsalgsbøger. Der er kort tid mellem køb af bøger og til jeg har dem i mine hænder.