Sollte mich auf die email melden unter meiner negativen Bewertung und was passiert Nix null,null Was für ein saftladen noch nie in meinem Leben so einen Support erlebt.
Det er jo fuldstændigt galimatias, at køerne skal fodres med et kemisk stof for at undgå CO2 udledning, mens flybilletter, elektroniske apparater og dårligt produceret mad bare bliver billigere og sma... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Arla Foods Tættere på naturen
Skivevej 39, 9500, Hobro, Danimarca
- www.arlafoods.dk
Ha risposto al 26% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Antwort
Was für ein saftladen noch nie in meinem Leben so einen Support erlebt.
Jeg er skuffet over Kærgården “Original”
Jeg er skuffet over Kærgården Original. Når et produkt hedder “Original”, forventer man, at det er den samme opskrift og kvalitet som altid. Men efter at Arla har ændret produktet og blandet mere vand i, lever det ikke længere op til den forventning.
For mig er det direkte misvisende at fortsætte med at kalde det “Original”, når indholdet er ændret. Konsistensen og oplevelsen er tydeligt anderledes, og det burde være kommunikeret klart og ærligt til forbrugerne.
Jeg føler mig ikke ordentligt informeret og har mistet tilliden til produktet. Fremover vil jeg vælge andre alternativer.

Arla und die Umwelttrickserei
Arla und der Umweltschutz - Vorsicht! Geben Sie beide Begriffe bei Google ein und Sie erfahren von der Trickserei der Firma Arla!
Kaufen Sie in D keine Arla Produkte, nicht nur wegen der Umwelt- und Klimatrickserei, auch weil Verkaufserlös und Gewinn ausschließlich nordeuropäischen Landwirten zugute komnt!
Hinzu kommt die politisch ‘reingewaschene’ Werbung von Arla, die mehr als unangenehm aufstößt.
Die wollen uns richtig hart über den…
Die wollen uns richtig hart über den Tisch ziehen, vorallem mit ihren Preisen! 5€ für 400gr Butter ist richtiger Betrug! ARLA kommt mir nicht mehr ins Haus!
Bovaer. Gift i mælkeprodukter
Arla produkter indeholder gift i ALLE deres produkter, da de er med i de 17 verdensmål
Jeg boykotter derfor ALLE ARLA PRODUKTER inkl. ALT pålæg, der kan indeholde spor af Bovaer.
Støt BOYKOT AF ARLA.
Das Produkt Kaergarden wird von Arla…
Das Produkt Kaergarden wird von Arla mit Scheinrabatten beworben und ist damit viel teurer als vergleichbare Produkte anderer Hersteller. Grund ist die Verkleinerung der Verpackung um 20% auf 200g. Das ist eine ganz grobe Kundentäuschung, wenn ich es freundlich ausdrücke. Der Handel macht leider mit. Der Kunde sollte sich nicht verarschen lassen und eine andere Marke nehmen
Hansano Butter und die Dänen
Hansano wirbt mit Butter für 1,99 €. Butter ist Handelsklasse 2 in Deutschland. Deutsche Markenbutter ist Handelsklasse 1. Und das für nur 1,49 €...Eine kleine Verbrauchertäuschung von Arla...ein dänischer Konzern.
Milk carton impossible to pour without…
Milk carton impossible to pour without spillage.
What moron designed this product?
On reading past reviews company associated with animal abuse, I will never purchase another product from this sickening company.
I had a minor complaint with Arla
I had a minor complaint with Arla a few weeks ago and the service i received was excellent. Customer services were quick to help, very thorough and I cannot say a bad word about my experience with them. The complaint was resolved quickly and I would like to thank them for the service I received.

Risposta di Arla
Prøver I selv nogen sinde om det er…
Prøver I selv nogen sinde om det er muligt at hive stanniolen af jeres pikant ost, jo det er muligt i ca 30-40 mindre stykker, klovne bussen for fuld smadder.

Risposta di Arla
Vile animal abuse is routine
The abuse of the animals from this company is shocking. Cows who have recently given birth are kicked and punched routinely, they know about it but continue to ignore what their staff do to the animals. They have been investigated, some individuals who do this were removed , yet it still happens, there are many videos online of people attacking these animals. I’ll stick to plant based milk products in future, you couldn’t pay me to touch anything associated with this vile toxic company!
Arla Cultura med "Jordbær" smag. Ha ha
Arla Cultura med "Jordbær" smag.
Sjældent har jeg brugt så mange penge på en mælkeprodukt som ingen smag har.
Det er utroligt at Arla kan tillade sig at snyde folk på den måde.
At de end ikke end gang kan afsætte tid til til at svare på indsendte mail fra deres kunder.
Så mit råd er hold jer fra deres produkter

Risposta di Arla
Arlas koldskål røg i vasken
Det var tid til koldskål og kammerjunker, så jeg gik på indkøb. Desværre kunne jeg ikke huske, hvilket mærke, jeg foretrak sidste år, så jeg købte Arlas koldskål med tykmælk og æg. Stor fejl.
Da jeg hældte den op og smagte på den, huskede jeg tydeligt, hvorfor jeg valgte Kløver koldskål sidste år.
Arlas koldskål minder mere om opvaskevand, tynd og sjasket og uden smag. Kønsløst. Beviset på at man med et kendt firmanavn i ryggen, tror man kan sælge alt og slække på kvaliteten. Rent industri produkt uden kærlighed.
Så afsted igen for at købe Kløver koldskål med tykmælk og æg. Hvor dejligt. Du ser og mærke konsistensen med det samme, når du hælder Kløvers koldskål op. Tyk og med smag. Et produkt, der er kræset om.
For at have noget at sammenligne med, købte jeg også en Cheasy koldskål med A38 og æg (uden sukker). Behageligt overrasket. Som Kløvers koldskål var Cheasys også tyk og velsmagende.
Så moralen må være. Pas på med de dyre varemærker, som kun tænker pris og ikke kvalitet.
Til Arla: I burde skamme jer for at sælge et så dårligt produkt - og så til en dyrere pris end de andre.
Hvad er det for en latterlig…
Hvad er det for en latterlig undskyldning at fordi reservedele til en maskine som lavede Buko bidder var i stykker og man ikke kunne skaffe dem længere og derfor har man i Arla valgt at fuldstændig stoppe produktionen. De store bøtter er overhovedet ikke samme konsistens de er så bløde og bidderne var hårdere og smagte super gode på rundstykker, i modsætning til de store Buko bøtter hvor de nærmeste smelter og glider af. Jeg er lige fyldt 53 og kan huske Buko bidderne fra barns ben, så at er fordi man ikke kan skaffe reservedele længere,, tror jeg simpelthen ikke på. Og det er bare ikke i orden!!
Chocolate yoghurt review
I am NOT very happy when I went to the supermarket the other day and saw the arla’s new protein chocolate puddings i expected to be surprised with a chocolate pudding with some brownie, chocolate, cream, caramel etc but instead I was disappointed to find it was just chocolate yogurt but it was advertised as a chocolate pudding and it’s not anything like a chocolate pudding if I wanted a bloody chocolate yogurt I would’ve brought a bloody chocolate yoghurt!
Mææææælk
Den nye smag

Jeg elsker Arla ny smag mælk den nye frisk mælk er bare den bedste mælk jeg er vild med hvordan den kan være tykflydende og lidt mere gennemsigtig end alt andet mælk det må jeg bare være sådan helt frisk mælk ser ud det er bare det bedste og så er jeg vild med den der lidt saltede smag det er perfekt på cornflakes der findes simpelthen ikke noget bedre hvis ikke jeg har prøvede det og prøve det fem stjerner herfra🤎🤎🤎🤎🤎
Dårlig oplevelse med min mælk
Hej! jeg havde forleden end blandede dag, jeg åbnede min mælk og fandte en død rotte som tydligvis var blevet taget af aulamændene, den var helt løs i det privstested og ringet til 112 hvor de sagde de allerade var ude og tage aulamændene bagfra
Smager af sure tæer
Jeg er ikke særlig vild med ost, men jeg har i mange år spist Klovborg med stor fornøjelse, og hos os kaldes den faktisk mormors ost. Nu er der bare sket det, at jeg to gange i træk har købt en Klovborg, det har smagt af sure tæer. (En smag der tidligere har fået mig til at vælge andre oste fra)
Jeg har serveret osten for andre, der er enige med mig. Osten smager ikke af Klovborg.
Er der en fejl i produktionen, eller har I lavet noget om i produktionen af denne ost?

Dårlig stil
Står og skal bruge 250 gram creme fraiche og går i byen for at købe det kan ikke få andet end arla som jeg normalt ikke køber efter alle de dårlige anmeldelser, men desværre var det også en rigtig dårlig ide skulle have fundet et andet sted at købe men jeg har ikke så meget andet valg på grund af lokation. Kommer hjem og vejer indholdet som vejer 220 gram. I skulle skamme jer sku i.☹️

Risposta di Arla
Er stoppet for længe siden med at købe…
Er stoppet for længe siden med at købe almindelig mælk smager ikke af mælk skal skal boble, det samme med egelykke pærebanan som aldrig har set en pære eller banan, der var engang de gjorde det samme med kærgården flere år senere kom den på hylderne med navnet den originale, hvad var det, de solgte i mellemtiden smarte salgstrick der benyttes med discount til høje priser, intet under de vokser på bekostning af både mennesker og dyr på den dårlige måde. skam jer.