Helstøbt løsning, hvor arkitektur, funktionalitet og omgivelser smelter naturligt sammen.
Vi giver vores varmeste anbefalinger til Arkition, som har været en uvurderlig samarbejdspartner gennem hele processen – fra de første idéer til den endelige projektering, hvor de har stået for totalrådgivningen.
Arkition formår ikke blot at lytte og vejlede, men også at udfordre ens tanker og idéer på en konstruktiv måde. På den måde bliver det endelige resultat det bedste, hvor der er taget højde for solens bane samt omgivelserne.
Vores projekt stillede store krav, da vi ville skabe et hus med mange specifikke ønsker i forhold til funktionalitet samt en grund, som på grund af sit store fald over forholdsvis få meter har budt på mange udfordringer. Grunden var valgt ud fra sin ekstraordinære beliggenhed med forbindelse til naturen, og derfor skulle naturen være omdrejningspunktet for huset og husets leverum. Her er det lykkedes for Arkition at skabe en helstøbt løsning, hvor arkitektur, funktionalitet og omgivelser smelter naturligt sammen.
Vi er begge uddannede bygningskonstruktører og arbejder professionelt i byggebranchen på større byggepladser, hvilket gør, at vi har haft høje forventninger og været meget detaljeorienterede gennem hele forløbet. Det har uden tvivl stillet ekstra krav til Martin og resten af teamet hos Arkition. Specielt når vi har udfordret dem på bygbarhed, materialevalg og arkitektoniske løsninger, har de mødt os med faglighed, engagement og kreative idéer. Resultatet er blevet et unikt og gennemarbejdet hjem, skabt i tæt samarbejde med dygtige samarbejdspartnere, hvor både materialer, funktionalitet og beliggenhed går op i en højere enhed. De har skabt en unik villa inden for vores budget, samtidig med at villaen skaber et privat uderum, har robuste materialer og inddrager de naturlige omgivelser.
Vælg Arkition, hvis du vil have et unikum, men samtidig en arkitekt, som gør dine drømme til virkelighed.