Leveringen næste kommende hverdag. Fint indpakket og lækre produkter. Super god service da jeg spurgte efter hvornår jeg kunne forvente at modtage min pakke. Handler der igen ❤️

Besøgte den fysiske butik for første gang. Det var rart at se varerne i virkeligheden. Udvalget er både usædvanligt og spændende og på nogle varer større end på hjemmesiden. Personalet var særdele... Leggi di più

1. Casa e giardino

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Design & Gadgets! Shop & Webshop!

3,5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Køb af travelers notebook

Leveringen næste kommende hverdag. Fint indpakket og lækre produkter.
Handler der igen ❤️

11 febbraio 2025

Købte et fint Englespil

Købte et Englespil som først begynder at dreje når lysene er halvt brændt ned, der kommer Ikke et eneste Klimt af lyd derfra. Så blot en helt almindelig lysestage til 4 små lys. Meget skuffet. For dyrt og besværligt at sende retur så lige til skraldespanden 🗑️

14 dicembre 2024

Unik butik. Spændende udvalg.

Den fysiske butik. Dette er en spændende og unik butik. De har et stort og anderledes udvalg af ting til hus og hjem, samt accessories som hårpynt og smykker. Udvalget spænder bredt fra designlamper til små humoristiske dimser. Dette er en skattekiste af en butik. 😍

14 giugno 2021

Første besøg i den fysiske butik

Personalet var særdeles venlige og den lille hund (Bruno) var alene hele besøget værd.

11 novembre 2018

Fair priser, god service og hurtig levering

Fair priser, god service og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg køber mine varer her.

3 ottobre 2018

hej mille!

tak for den fine anmeldelse! vi er en mindre, nærværende virksomhed - vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores kunder glade - det er lige så vigtigt som at tilbyde et interessant varesortiment!

mvh mette / AREASTORE

Jeg bestilte en neon lampe på deres…

Jeg bestilte en neon lampe på deres webshop, og den var sendt afsted samme dag. Jeg fik en utrolig høflig mail fra siden, der oplyste om at dette var en dansk virksomhed i vækst.

5 stjerner for hurtig betjening og venligt personale!

19 settembre 2018

Jeg købte en bordlampe hos Areastore og den blev også leveret hurtigt.

Men jeg opdagede ret hurtigt en revne i fatningen, samt de kobberstykker der sidder nede i fatningen og får forbindelse til pæren så den kan lyse. Der var den ene total bøjet, så da jeg skruede en pære i ødelagde fatningen pæren. Jeg forsøgte selv at rette kobberstykket op men næste pære ødelagde den også. Det skrev jeg og sendte billeder til forretningen og de indvilgede også i at tage lampen retur, men de 2 ødelagte pærerer ville de ikke erstatte, de tilbød mig i stedet for 10 % refundering af købsprisen, så det synes jeg var ok service.,

26 febbraio 2018

Hej michael
Som sagt sender vi en ny lampe samt en returlabel til den defekte så vi kan reklamere den hos producenten.
vi har, for besværet, tilbudt dig 10% på ordren. Dvs vi tilbagefører 49,99 til din konto- det burde dække de 2 pærer.
Du har desværre fået en mandagsmodel, der ved en fejl er gået igennem producentens kvalitetskontrol. Det kan desværre ske i sjældne tilfælde.
Mvh AREASTORE

Super kundeservice

Havde bestilt en julegave, som Post Nord beklagevis mistede undervejs. Kontaktede Areastore der hjalp og fremskaffede en ny vare, der nu er klar til afhentning. SUPER hurtig og venlig kundeservice fra Area's side. Og fede produkter :-)

20 dicembre 2017

Risposta di AREASTORE

Dejligt at det lykkedes:)

Bedste butik <3

Er fast kunde i AREA og kan virkelig kun anbefale denne butik.

Super service, fantastisk udvalg og søde ejer <3

7 gennaio 2017

Anderledes ting

De har de fedeste ting, som ikke fås andre steder i DK. Leveringen er altid hurtig og produkterne er pakket forsvarligt. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

6 novembre 2016

super fede produkter og hurtig levering

alt fungerer fint. De har spændende produkter.
Er ret god til at læse engelsk, men det irriterer mig alligevel, at så stor en del af ordrebekræftelser og ordre mails står på engelsk, men nu er navnet på shoppen jo også engelsk???
Derfor giver jeg kun 4 stjerner og ikke 5 som shoppen fortjener, så få nu lige oversat de ord til dansk....

vil klart handle der igen for varerne er der bestemt ikke noget galt med.

7 giugno 2016

I top

Rigtig god handelsoplevelse, meget hurtig levering og fragtfri levering over et bestemt beløb. Får mine varmeste anbefalinger.

26 giugno 2012