God og hurtig service og svar på spørgsmål, hjalp med svar på et defekt brugt løbebånd som jeg havde fået, selvom det ikke var købt hos dem. Måtte købe et nyt, og fik et godt tilbud på et lækker... Leggi di più
Jeg havde bestilt en demo spinning cykel som viste sig ikke at være på lager. Formaet tilbød mig derfor uden at jeg spurgte om jeg ville have en spritny cykel til samme pris. Super service!
Romaskinen vi købte på et tilbud er der ikke noget at udsætte på, rigtig god, for 5000 kroner. Men vores tilkøb af 5 års garanti for 1000 kroner fremgik ikke af fakturaen. I stedet stod romaskinen ang... Leggi di più
Besøgte udstilling. Fik fin, men ikke fantastisk detaljeret vejledning hvilket jeg heller ikke forventede. Efterfølgende bestilling og levering gik hurtigt og problemfrit. Løbebånd model Odin 880 virk... Leggi di più
- Negozio di attrezzature sportive
- Negozio di accessori per biciclette
- Servizio per il fitness e l'alimentazione
- Negozio di articoli per la corsa
- Clinica per la cura della pelle
- Negozio di articoli per sport invernali
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos Apuls.dk er det altafgørende at kunden har haft en god oplevelse. Hvis du har brug for vejledning eller bare en god snak, er du altid velkommen til at kontakte os på 6062 7100 eller info@apuls.dk. Vi sælger både træningsudstyr, træningsmaskiner, sportspleje, wellness produkter og meget mere. Alle vores varer har dog et højt krav til kvaliteten samt skarpe priser.
Anker Andersens Vej 8, 7160, Tørring, Danimarca
- 6062 7100
- Info@Apuls.dk
- www.apuls.dk
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Utrolig ringe kundeservice
Utrolig ringe kundeservice, ved henvendelser er svartiden lang og de forholder sig ikke til en klart defineret sag, 2 uger går med ligegyldige afvigende svar.
Kvaliteten af Homegym passer ikke med prisniveau.

Super hurtig levering
Bruger vejledning må også godt være på…
Bruger vejledning må også godt være på dansk.
Top god oplevelse🛶🌊
hurtig levering meget godt.
hurtig levering meget godt.
romaskinen helt i top, meget godt tilfreds.
Gode produkter
Gode produkter, gode priser, hirtig levering.
Jeg har købt Thor Fitness kettlebells.
Klovnefirma
Danske fragtmænd ringede og spurgte om de måtte stille ordren ved døren, det fik de lov til.
Af en mystisk årsag tog de det med til en central alligevel.
Jeg besluttede mig for at hente det selv i Taastrup.
Jeg fik ikke det jeg bestilte.
I stedet fik jeg over 100 kilo vægtskiver som jeg så kunne få lov at slæbe rundt på.
Det tog flere uger at få arrangeret en afhentning og jeg skulle selv stå for at skaffe en halvpalle og slæbe skiverne ned igen.
Der går flere dage mellem hver mail fra Apuls og de kommer aldrig rigtig til sagen så vi ender med at skrive 13 mails frem og tilbage over flere uger.
Det er først da jeg truer med at smide det ud at de reagerer. Så kunne det pludseligt lade sig gøre.
Meget skuffet over Apuls og Danske Fragtmænd.
Find et andet sted.

Risposta di Apuls.dk
god kvalitet og hurtig levering
God service pr. telefon.
Fik gode råd og hjælp over telefon før købet af en romaskine.
Har købt en Odin C800 foldbart…
Har købt en Odin C800 foldbart Crosstrainer til 7000,-
Virker lidt billigt lavet. Håndtag skal spændes pænt meget for de ikke sidder løst. Knirker fra plast under brug, kan udbedres med stødpude mellem jern og plastik, Det ene stykke plastik knækket, brugervejledning ikke særlig god, har forespurgt om de har en anden, har ikke hørt noget endnu.
Man skal være obs på at de test/anmeldelser på nettet er med farveskærm, til samme pris, det har denne ikke,men en billig skærm.
Men lidt ros skal den have, er god stabil i brug, og nem at bruge, samt fylder ikke meget da den kan slås sammen

Risposta di Apuls.dk
Hurtig levering og fin service
Hurtig levering og fin service. Vi købte en romaskine Odin R700. Den fungerer kanon godt. Rigtig god.