Betrouwbaar, maar nepaanbiedingen
Betrouwbaar als in levering komt aan, maar doen wel aan nepaanbiedingen. Product eerst €84, met black friday afgeprijsd van €99 voor €80 zogenaamd.
Enkele keren diabetes hulpmiddelen voor mijn vrouw geprobeerd te bestellen, zonder succes. Kapotte verpakking, geen nieuwe ontvangen. Te woord gestaan met het verhaal alsof het zo logisch is dat wij dan geen nieuw product zouden krijgen en het probleem bij de leverancier ligt. Bovendien in matig Nederlands, ook te zien aan de website. Dat alleen al zou een punt van aandacht moeten zijn voor een apotheek. Erg jammer, weggegooid geld. In het vervolg weer naar een normale apotheek.
Alhoewel mijn eerste bestelling enige dagen duurde voordat het als pakketpost werd opgestuurd, was dat bij mijn tweede bestelling niet het geval. De prijzen liggen (vooralsnog) beduidend lager dan bij andere websites. Ben dus tevreden met deze webshop en zal de volgende keer weer een bestelling plaatsen!
Bloeddrukmeter Microlife besteld en betaald via Bol.com. Apotheek Webshop zou de daadwerkelijke verkoper zijn geweest. Bestelling werd geannuleerd en betaling retour gestort omdat produkt niet meer leverbaar zou zijn. Produkt bleek, iets duurder maar nog steeds relatief goedkoop, nog wel beschikbaar door direct bij Apotheek Webshop te bestellen en werd volgende dag inderdaad geleverd wat me doet afvragen waarom de (goedkopere) aanschaf via Bol.com niet door kon gaan. Produkt lijkt in orde maar er bleken al 19 metingen mee gedaan te zijn. Dit apparaat was dus al een periode gebruikt. Apotheek Webshop gebeld waar bevestigd werd dat het mogelijk om een retour zou gaan of wellicht om testen in de fabriek. Dat laatste acht ik onwaarschijnlijk gezien de hoeveelheid en het niet deleten van de uitslagen. De bestelling mag door mij gratis retour verzonden worden. Ik heb gemeld dat ik het apparaat houd maar het niet netjes vind dat niet vooraf wordt aangegeven dat het een "tweede kans" model betreft en dat op zijn minst de gegevens verwijderd hadden moeten worden. Met deze kennis zou ik het apparaat achteraf gezien, duurder maar wel nieuw, ergens anders aangeschaft hebben.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.