Scopri cosa dicono le persone
Alt, alt, alt for dyrt, særligt hvad angår allergi medicin. Hvorfor koster eksempelvis Cetirizin Teva 10 mg 100 stk, 199,95 dkk, når man kan få præcist den samme vare hos Webapoteket for 57,80 dkk? Fo... Leggi di più
Har aldrig modtaget min ordre, selvom DAO skriver den er leveret. Sølle 150 kr men apotekeren vil ikke kreditere den eller sendt ny vare, DAO påstår pakken er leveret, men det er den ikke. Så lærer ma... Leggi di più
Simpelthen super kundeservice, intet mindre. Ifm. min bestilling overså jeg, i skyndingen, at jeg kunne få leveret mine bestilte engangshandsker til min hjemadresse, i mit tilfælde endda uden yd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
APOTEKEREN.DK er et dansk online apotek. Her kan du bestille alle dine apoteksvarer inklusiv receptpligtig medicin.
Informazioni di contatto
Lyngby Hovedgade 27, 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
- 40 20 28 18
- kontakt@apotekeren.dk
- www.apotekeren.dk
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Altid optimal hjælp, når man søger.
Jeg har den vildeste Apotek på Løven i Thisted. Så faglig dygtig og altid klar, når man spørger. Er så behjælpelig med ALT. Kan ikke være bedre. Jeg kommer der mega meget. Godt gået og bliv med så fin en kundeservice. Rigtig omsorg for kunden og det er hvergang
Gælder det også når man kommer ind i et…
Gælder det også når man kommer ind i et fysisk apotek at man får varen billigere at man så bare skal sige man er medlem. Eller er det kun når man bestiller online.

En øv oplevelse
Da jeg bestilte, var prisen på en af mine varer kr .0,- dette undrede mig. Det betød så at min ordre ikke blev behandlet, før jeg selv kontaktede dem. Blev bedt om at lave en straks overførsel på et andet beløb. Jeg blev lovet at min ordre blev sendt afsted straks. Alligevel skulle der gå et døgn før ordren kom afsted. Og samtidig var prisen, som jeg først havde set på nettet steget med kr 20,- pr produkt.

Risposta di apotekeren.dk
Manglende kommunikation og forsinket medicinlevering
Apotekerendk (Lyngby Svane Apotek)
Jeg bestilte medicin den 14., fordi jeg var ved at løbe tør for en meget vigtig medicin, som jeg har brug for for at kunne fungere. Den 16. opdagede jeg, at jeg stadig ikke havde modtaget den.
Da jeg tjekkede hjemmesiden, var der ingen oplysninger om min ordre. Jeg forsøgte at ringe om morgenen, men der var ingen, der tog telefonen. Derefter udfyldte jeg en kontaktformular via deres hjemmeside og forklarede, hvor akut min situation var, men jeg hørte ikke noget fra dem. Senere samme dag ringede jeg igen og fik fat i en medarbejder.
Under samtalen fik jeg at vide, at de havde forsøgt at kontakte mig flere gange i løbet af de foregående dage. Jeg havde dog ikke modtaget nogen opkald fra dem. Jeg spurgte, hvilket nummer de havde ringet til, og de gentog mit korrekte mobilnummer, hvilket betyder, at de havde det rigtige nummer, men reelt ikke havde kontaktet mig, selvom de sagde, at de havde.
Jeg fik derefter at vide, at der havde været et problem med min ordre, og at de derfor ikke havde kunnet sende den. Vi løste problemet under opkaldet, og jeg fik at vide, at ordren ville blive afsendt. Desværre skete dette på en fredag, og pakken blev sendt med GLS.
Da GLS ikke leverer i weekenden, og pakken ikke nåede frem om fredagen, løb jeg tør for min medicin i løbet af weekenden. Pakken blev leveret om mandagen, mens jeg var på arbejde.
Jeg var meget frustreret over, at jeg måtte undvære en essentiel medicin, fordi de ikke kontaktede mig med det samme, da der opstod et problem med min ordre, og derefter påstod, at de havde forsøgt at kontakte mig, hvilket ikke var tilfældet. Jeg kan se alle indgående opkald på min telefon, og der var ingen fra dem.
Det er derfor, jeg giver dem en lav vurdering. Når man bestiller medicin, er det afgørende at kunne stole på, at den bliver leveret til tiden. Det var desværre ikke tilfældet med denne hjemmeside.

Kundeservice i top
Bestilte varer, som ankom beskadiget. Efter en henvendelse til apotekeren.dk fik jeg hurtig besked om, at en ny vare er på vej. Sådan skal det gøres! ;-)
Hurtig forsendelse udemærket sted at…
Hurtig forsendelse udemærket sted at handle, alt var i skønneste orden
Man står i uvidenhed
Bestilt for 6 dage siden, har ikke hørt fra dem, på hjemmesiden ved ordrestatus intet står, de svarer ikke på telefonen og da jeg prøvede at sende deres formular for at spørge om status, virker heller ikke.
Nu vil jeg gerne give jer 5 stjerner
Nu vil jeg gerne give jer 5 stjerner. Alt er i den skønneste orden.
Jeg har modtaget min medicin og jeg har fået en forklaring på hvorfor det tog lidt længere tid at få medicinen.
Der er altid god kundeservice og det er…
Der er altid god kundeservice og det er meget sjældent at min medicin er i restordre så jeg må sige jeg er glad når jeg går derfra
Det er så første gang jeg har handlet…
Det er så første gang jeg har handlet hos dem men det er også den sidste gang. Det er ikke det billigste sted men de har alt for lang leveringstid og det er under al kritik.

Risposta di apotekeren.dk
Havde ingen problemer alt kom som var…
Havde ingen problemer alt kom som var bestilt efter 3 dage.
Tager ikke håndkøbsvare retur
Tager ikke håndkøbsvare retur, burde de skrive under den påkaldte vare at den ikke kan returneres, og så ender du med betale første gang fragt, fragt retur og gensendelse fragt, ellers blir varen destrueret og du for nul retur. Burde skiltes bedre omkring dette. Dårlig service.

Risposta di apotekeren.dk
Blodsukkerapparat, ufaglighed og svarer ikke
Købte en blodsukkerapparat som mit første, men fik bestilt forkerte strips. Det er min fejl, men det har været helt umuligt at komme igennem til dem på telefon eller mail. Da jeg ringede til Lyngby Apotek kunne de finde en, jeg kunne snakke med. Det viser sig, at dem, der pakker varerne IKKE er fagpersoner. Dvs. der er ikke en klokke hos dem, der ringer, når nu jeg har bestilt forkerte strimler i forhold til de apparat, jeg havde købt. Det ER ikke særlig betryggende. Fik talt med en i dag, som var meget sød og undskyldende og alt det hele. Men hun skulle konsultere forskellige kollegaer. Lyden var ikke slået på telefonen, så jeg kunne høre hvordan jeg blev omtalt som kunde, fx at jeg var sur og jeg brokkede mig...
Nå men sidste gang jeg har købt noget hos apotekeren...men der er heldigvis andre på markedet. Fx Apopro, som jeg aldrig har haft problemer med.
God weekend og god sommer...
MVH Bente
Efter 2 uger har jeg fortsat ikke…
Efter 2 uger har jeg fortsat ikke modtaget de iodtabletter, jeg bestilte, til trods for, at de skrev de havde dem på lager. De har kun sendt de varer, jeg bestilte udover iodtabletterne, men dem havde jeg jo købt et andet billigere sted, hvis ikke det var fordi, de havde iodtabletter. Det grænser til svindel, og de svarer ikke på mail.
Trækker penge uden at sende varen
Ikke nok med, at man ikke kan komme i kontakt med dem OG at de ikke sender det, man har bestilt - så har de også trukket pengene på min konto for 6 dage siden.
Det er direkte ulovligt.
Min vare er ikke kommet efter 7 dage
Min vare er ikke kommet efter 7 dage. Jeg kan ikke få kontakt til virksomheden hverken på telefon eller mail. Sidste gang jeg handler der selvsagt.

Elendigt!!!
Elendigt!!!
Lover leveringstid på 2-3 hverdage. Efter 4 hverdage har jeg intet modtaget og intet hørt. Det er fuldstændig umuligt, at få kontakt. Man får intet svar på mail. Ved telefonkontakt slår en telefonsvarer til med det samme. Her loves det, at hvis man indtaler en besked, så ringer de tilbage. Man hører intet! Det er som om, alt er lukket ned.
Jeg kommer aldrig til at handle her igen og jeg vil kraftigt fraråde andre at købe herigennem!

Manglende vare
Har bestilt vare 11/6. Får besked om at den bliver leveret 13/6. Men nu 19/6 har jeg stadig ikke modtaget den. Har sendt mail uden at få svar. Har ringet og indtalt besked uden at få svar. Utrolig dårlig service.

Øv øv
Nu har jeg sidde her og læst alle de fantastiske anmeldelser, og er meget uforstående, for jeg synes det er elendig service, det er muligt at det ikke var receptpligtig medicin , KUN nogle bolcher mod tørhed I munden, MEN... jeg har bedt om at få dem sendt til min nærmeste Apotek, og de som også afsendt ,men jeg har ikke modtaget min pakke, jeg har derefter skrevet til kundeservice om de ville hjælpe med at få skub i tingene, og de svare ingen gang .... jeg har ikke noget godt at skrive på nuværende tidspunkt.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.