Det er i princippet et rigtig fint center med mange forskellige hold og maskiner.(der mangler måske et par enkelte) men personalet (nogle af dem, ikke alle)når man kommer ind er nogle gange lidt fo... Leggi di più
Det bedste fitnesscenter. Professionalisme, dygtige instruktører, altid smil og imødekommende medarbejdere. Masser af hygge, altid en kop kaffe på kanden. Er du sulten, så er maden lige ved hånden. C... Leggi di più
Altid 100% seriøs og meget dygtigt personale , personligt kan 1000% anbefales
Det absolut bedste fitnesscenter i Vejle masser af nyt udstyr og maskiner der virker og altid pænt og rent center at træne i. Apollo har nogle mega dygtige instruktør der hjælper med at udføre øvel... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk fitness center med alle…
Fantastisk fitness center med alle former for træning og vigtigst god uformel hjertelig stemning-lever op til “much more than fitness
Bedste sted
God atmosfære. Bedste sted for træning og yoga. Superdygtige instruktører
Apollofitness. Vejles bedste træningscenter.
Apollofitness er et center med glade mennesker og et rigtig godt sted at træne.
Ledelsen går op i netværk og relationer så hvis man har svært ved at komme igang er her en rigtig god mulighed for sparring.
Apollo Fitness er uden tvivl et af de…
Apollo Fitness er uden tvivl et af de bedste fitnesscentre, jeg nogensinde har besøgt. Fra det øjeblik, du træder ind ad døren, bliver du mødt af en imponerende atmosfære og en velkomst, der straks får dog til at føle dig hjemme.
Faciliteterne er uden sammenligning. Moderne udstyr fylder rummet, og det er tydeligt, at Apollo Fitness prioriterer at være i front, når det kommer til træningsudstyr. Uanset om du er til kredsløbstræning, styrketræning eller konditionstræning, har de alt det, du har brug for.
Instruktørerne hos Apollo Fitness er fantastiske. De er kyndige, passionerede og altid klar til at hjælpe.
Samlet set er Apollo Fitness et ultimativt fitnesscenter. Med deres moderne udstyr, dedikerede instruktører, fantastiske personale, lækker kaffe og fokus på fællesskab, er det et sted, hvor man virkelig kan trives og opnår sine træningsmål.
Et fantastisk træningscenter
Et fantastisk træningscenter - 5 stjerner herfra, super god stemning, træningsudstyr, hold, forløb og ikke mindst kompetent vejledning - STOR anbefaling herfra.
Vejles hyggeligste fitnesscenter!
Det absolut bedste fitnesscenter...
Det absolut bedste fitnesscenter i Vejle - punktum. Skønne lokaler med kant. Virkelig søde, engagerede og hjælpsomme ejere/medarbejdere, som laver masser af sociale arrangementer. Altid rent og pænt. Det bedste udstyr og hold med plads til alle niveauer. Min bedste anbefaling.
Det er et sted hvor man føler sig…
Det er et sted hvor man føler sig velkommen og man møder altid et glad og smilende personale og der er altid rent og pænt så super fedt sted at komme.
Verdens bedste træningscenter
Verdens bedste træningscenter
Jeg har været medlem i Apollo Fitness I Vejle siden starten for 5 år siden og jeg er en MEGET tilfreds kunde.
Man bliver altid budt velkommen af et imødekommende og hjælpsomt personale. Derudover er selve centeret lyst og indbydende, så man kan kun blive positiv når solens stråler kommer ind gennem vinduerne i loftet.
Hvis man vil træne individuelt er der mulighed for det og der er masser af forskellige maskiner at gøre brug af. Er man mere til holdtræning er der hver dag - fra morgen til aften - hold som man kan booke sig ind på ;-)
Derudover tilbyder de personlig træning fra veluddannede trænere.
Der er også selvstændige behandlere tilknyttet centret. Så hvis man har skader eller skal genoptræne, kan man få hjælp der.
Receptionen tilbyder lækre sandwich, smoothies og proteinbar, så man hurtigt og sundt kan få stillet den værste sult.
Der er en god social kultur i centret.
Folk er venlige og hilser på hinanden.
Man føler sig velkommen.
Jævnligt bliver der arrangeret sociale arrangementer.
Som de selv siger:
Apollo Fitness -much more than fitness
Det bedste fitnesscenter.
Det bedste fitnesscenter.
Professionalisme, dygtige instruktører, altid smil og imødekommende medarbejdere. Masser af hygge, altid en kop kaffe på kanden. Er du sulten, så er maden lige ved hånden. Centeret har de bedste materialer, og plads til alle. Behandlere og fysioterapeuter i bygningen. Gratis parkering. Jeg anbefaler helt klar Apollo Fitness.
Altid smilende
Apollo Fitness er et must for alle, der elsker fitness livet
Apollo Fitness er et skønt sted.
Fra allerførste træning, følte jeg mig hjemme og taget godt imod. Her er plads til det hele og højt til loftet. Hård træning, sjov og fælles ude træning, yoga, events, sammenhold, gode snakke, inspiration, nye bekendtskaber og ikke mindst dygtige og profesionelle trænere. Jeg er ALTID glad, når jeg skal afsted til træning hos Apollo. Jeg og min familie er KÆMPE fan.
Super gode omgivelser og en fed…
Super gode omgivelser og en fed atmosfære og altid glade og flinke mennesker
Apollo Fitness Vejle
Det absolutte bedste fitnesscenter... Her summer af venlighed, hygge, intensitet og familiær atmosfære. Personalet er imødekommende, venlige og hjælpsomme. Centret har de bedste og nyeste remedier, og her er plads til alle. Min oplevelse var meget positiv fra allerførste træningsdag.