Valutata 5 stelle su 5

Jag har provat några andra sorter från andra ställen, men de jag har nu från Apofemme är de absolut bästa som jag någonsin provat. Det gör inte det minsta ont att stoppa in eller ta ut den och den... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har länge tänkt skaffa menskopp men hade hört hur "svårt det är" att början med dem och hur det för vissa tar flera månader att använda dem. För mig funkade det direkt! Love it! Känner sån frihet nu!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Menskoppen är toppen 🙂 Nu hoppas jag det kommer en storlek mindre än small också så ni kan introducera den till ännu yngre tjejer som får sin första mens. Tänk vad mycket pengar jag hade kunnat spa... Leggi di più

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Jag är så otroligt nöjd

Jag är så otroligt nöjd! Dels supersnabb frakt och själva produkten är grym.
Känslan att slippa oroa sig för läckage eller behöva byta tampong i tid och otid är priceless. Älskar min menskopp!

16 marzo 2020
Valutata 5 stelle su 5

Har länge hoppats på att hitta en…

Har länge hoppats på att hitta en menskopp som är helt slät nertill då man med åldern troligtvis börjar bli mer känslig. Nu när jag väl gjorde det (klipper alltid bort den lilla stroppen) beställde jag direkt och fick hem efter två dagar. Provade den samma dag och är supernöjd!

15 marzo 2020
Valutata 1 stelle su 5

Bestilte 2

Bestilte 2, fikk 1...

3 febbraio 2020
Logo di Apofemme

Risposta di Apofemme

Hei kunde,

Hvis dette er tilfelle, har vi gjort noe galt, selvfølgelig vil vi sende en ny levering til deg. Send oss en e-post til kundtjanst@apofemme.se med ditt ordrenummer, så løser vi dette umiddelbart.

Med vennlig hilsen
Malin - ApoFemme

Digger den

Frelst!! Var litt knotete i starten, holdt på å gi opp. Men når jeg forsto hvordan den måtte ligge i min kropp, digger jeg den! Aldri mer tamponger:)

30 ottobre 2019

Bara positivt

Bra beskrivning och information så man kan hitta rätt storlek på koppen. Plus att leveransen var snabb! Är nöjd!

13 agosto 2019

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più