AOF Vejle - Dejligt sted. Ny renoverede lokaler, hvor det er dejligt at være. Perfekt beliggenhed, og parkering lige ved døren. Masser af gode tilbud. Jeg spiller klaver ved underviser Ulrika Kjær. 5... Leggi di più
Vi var til et massagekursus i Sydjylland. Virkelig virkelig godt kursus til prisen!! Meget sød underviser. Lokalerne i Sydjylland var fine. De var lidt små, men helt fine til formålet - og der... Leggi di più
Jeg var på weekendkursus i slægtsforskning. Vi havde en virkelig dedikeret og dygtig underviser, der både udbredte sin viden og samtidig forstod at lytte og imødekomme den enkeltes behov. Vi var et... Leggi di più
Fantastisk at gå til Aqua fitness - Marianne Kastrup er en virkelig god lærer og holder os igang og i god form. Går både på Langagergård og i Greve Svømmehal.
AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter i hele landet. Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gøre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvær. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og efteruddannelse. Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lære at læse, regne og bruge IT i deres hverdag. AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi møder borgeren, hvor de er.
Molestien 7, 2450, København SV, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Der er fin styr på tingene - selv venterummet ind til træningsrunde er stylet op og gjort hyggeligt

Risposta di AOF
Foredragsholderen Lisbeth er fantastisk. Hun er så vidende og dygtig. Hendes måde at fremføre materialet er spændende og interessant. Vi kommer igen.

Risposta di AOF
Meget interessante og inspirerende foredrag

Risposta di AOF
Lokalerne i Sydjylland var fine. De var lidt små, men helt fine til formålet - og der var køkken og kaffemaskine, hvilket var rart.
AOF's kommunikation var helt fin. Kurset var retvisende beskrevet, og mængden af mails (påmindelse, opfølgning, etc.) var fornuftig.
Alt i alt var vores oplevelse med dette kursus præcis, som det burde være.

Godt arrangement.
Gratis. Startede og sluttede til tiden.

God underviser og lokale. Tempo fint. God stemning på holdet

Risposta di AOF
Var tilfreds med Lokalet og den gode lærer. Syntes også godt om produkterne. Men 2 timer til 8 personer er ikke nok.

Yin Yoga i Maribo
Er fuldt tilfreds med niveau og hensyntagen til skavanker eller ønsker

Risposta di AOF
generelt rigtig gode foredrag og det sociale samvær

Risposta di AOF
En skøn aften med sange og fortællinger, fra Gunvor Wibroe og Mathilde Falch.

Risposta di AOF
Tegnekursus hos AOF Randers. Bare det bedste!

Risposta di AOF
God undervisning, fine store lokaler.
Eneste lidt trælse er at det ville være fedt med en elevator, når man som jeg vælge at have egen maskine med til syning.