Kunstnere som deler med hjertet❤️ Har vært medlem i kunstskolen i flere år og setter utrolig stor pris på kunnskapen jeg får tilgang til gjennom informative kurs og nyttige videoer. Anne og Jesper e... Leggi di più
Lad os starte med det gode, der trods alt også var. Fine tips og tricks undervejs i bogen, som giver god mening, hvis man vil lave karriere i kunstverdenen. Dog også en del snusfornuft, og omfa... Leggi di più
Har tatt flere kurs og lært utrolig mye. Interessant innhold. Er ikke aktiv på snakkesidene. Liker å titte innom når jeg vil ha inspirasjon og kunnskap. Har bare positivt å si ❤. Elsker Anne sine bil... Leggi di più
Hej Anne og Jesper Jeg vil gerne have lov til at melde mig ud. Det har været fantastisk, det jeg har fået gjort brug af og i er super fantastiske formidlere, men for nu vil jeg gerne takke af... Leggi di più
Kunstskolen har eksisteret siden 1. januar 2013 og er nordens ældste, største, favnende og mest resultatskabede online kunstskole. Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier er skabt af billedkunstner Anne Juul Christophersen og hendes mand Jesper Christophersen, der er fotograf, medievejleder og it-guru. For at sikre knivskarpt, professionelt og specialiseret undervisning indenfor alle kunstneriske genrer, har kunstskolen en perlerække af dedikerede kunstnere, som hver er eksperter indenfor lige netop deres udtryksform, til at undervise dig i kunstskolen. I Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier bliver du således undervist af en lang, lang række anerkendte og professionelle billedkunstnere, der underviser indenfor lige præcis det kunstneriske felt, de hver især er eksperter i.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Det er skønt at vide, at ens forventninger til seriøs og inspirerende kunst og kreativitet bliver opfyldt hos Kunstskolen og Annes Atelier. At der ovenikøbet er mulighed for at få rabatter hos forskellige kunstfirmaer, det er da bare et skønt overskud.
Kan varmt anbefale❤️

Risposta di Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Jeg er medlem og har været det siden 2024. jeg har deltaget i flere af deres kurser og det bedste er, at man ikke skal sidde parat men kan se videoerne i eget tempo. Ulempen er at der er så mange spændende kurser, at det kan være svært at nå dem man gerne vil. 😉men alt i alt et rigtigt godt sted, at være medlem af. Jeg har lært rigtig meget herinde. 🤩 Tina Hansen

Risposta di Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Jeg har været med lem nu i snart et år og deltaget i flere kurser. Jeg har allerede lært ufatteligt meget af de mange videoer, som findes herind og jeg har endnu været været igennem hovedparten. Der er mange kunstnere, som underviser i netop deres genre, hvor man selvfølgelig kan mærke forskel på erfaringen i at undervise, men for mig er fedt at “møde” så mange forskellige undervisere og opleve deres måde at male på. Det gør det for lettere at være ny. Anne og Jesper er gode til at formidle og vise at alle er kunstnere på hver vores måde og gil at fjerne frygten for ikke at være “dygtig nok” , som vi er nok er flere som døjer med. Der er hjælp at hente fra både professionelle og amatører som jeg selv i form af både sparring og viden til at komme videre med både egne værker, i processen om at sælge og udstille samt til fortsat at udvikle sig som kunstner, da der tit udbydes ny undervisning til alle genrer indenfor kunstens verden. Jeg kan give mine bedste anbefalinger.

Risposta di Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Et fantastisk sted, med rigtig god og meget alsidig læring for alle kreative skabere. Og så er det nogle skønne og dedikerede mennesker der står bag.

Risposta di Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Kunstskolen og Kunstnerfællesskabet Anne’s Atelier er et fantastisk inspirerende univers af kreativ læring og fællesskab. Jeg har været medlem (som kun koster 250 kr/md) i et halvt år, og har kun nået at udforske en brøkdel af alle de fine videoer, som de har - med instruktion i mange typer af kreativitet. Jeg interesserer mig mest for akrylmaling og har fulgt nogle rigtigt givende kurser i det. Min allerbedste anbefalinger! Og dejlige og nærværende mennesker i øvrigt, som driver “forretningen” ♥️

Risposta di Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Mange gode videoer som jeg bestemt har haft stor gavn af. Jeg tager mange fif med mig videre. Tak for det.
Er dog skeptisk omkring måden man skal "Ansøge" om optagelse for at få lov til at betale for medlemskab (drop det). Bemærk 6 mdr. bindning - man kunne godt have nøjes med 3 mdr. bindning. For mig havde det givet mere mening.
Ærgerlig over at få en mail fra Annes Atelier vedrørende min anmeldelse her, hvor man beder mig rette den hvis jeg er så tilfreds. Helt uhørt at skrive til mig at jeg skal rette min bedømmelse.
Holder fast i min bedømmelse som ligger lidt over middel med plads til forbedringer.
Med venlig Hilsen
Ralf Jensen