Jeg har gået jævnligt gennem et års tid hos Anettes Beauty & Care pga nakke-skulder-rygproblemer. Hos Anette finder jeg fysiurgisk massage i top, der rent faktisk har hjulpet mig - og stadig gør. De... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Dejlig massage af professionel behandler. Kommer helt sikkert igen 🙏🏻
Gik derfra som en meget bedre udgave af mig selv! Jeg ankom træt, lidt forpint af livets strabadser og dermed ikke en god udgave af mig - heller ikke i mit ansigt. Efter en japansk lifting o... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super afslappende
Super afslappende, og man får valuta for pengene. Kan anbefale!
Rigtig dejlig massage og fandt uden…
Rigtig dejlig massage og fandt uden problemer de områder som trængte mest og fokuserede på disse.
Fantastisk
Fantastisk. Fuldstændig mør og træt i kroppen efter grundig og kyndig behandling. Mere afslappet dagene efter. Kan varmt anbefales.
Har gået hos Anette i flere år nu og…
Har gået hos Anette i flere år nu og hun er den bedste til fysiurgisk massage og ansigtsbehandlinger.
Dejlig massage - kan anbefales
Skøn oplevelse - dejlig massage. Klar anbefaling herfra.
Dejlig massage af professionel…
Dejlig massage af professionel behandler. Kommer helt sikkert igen 🙏🏻
Anettes Beauty & Care
Anettes Beauty & Care har de bedste og skønneste behandlinger! Anette er uddannet, meget kompetent, har en skøn personlighed, hvor man føler sig meget velkommen, og jeg kan kun anbefale hende. Der er ro og behandlinger hos hende, som gør enhver godt. Tak Anette!
Anette er en kompetent massør
Anette er en kompetent massør, udøste af sin viden og omgivelserne er fine.
Fik fantastisk ryg/nakke massage, mine smerter er stærkt reduceret.
Kan varmt anbefales.
Meget behagelig massage jeg fik af…
Meget behagelig massage jeg fik af Anette og det var en skøn klinik som både var rart og varmt.
Kan virkelig anbefale dette sted.
Altid en fornøjelse - kan varmt anbefales
Dette er min anden anmeldelse. Den første lavede jeg første gang jeg havde været hos Anette. Nu har jeg gået fast hos Anette de sidste mange måneder. Det er altid en fornøjelse. Kan varmt anbefales :)
Excellent ryg og nakkemassage
Fik ryg og nakkemassage og derefter rettet bryn og farvet ditto. En helt igennem god oplevelse hos Anette, kommer klart tilbage
En afslappende og god oplevelse
En afslappende og god oplevelse. Det var min første gang og bestemt ikke sidste. Anette gjorde stemningen afslappende og lige til.
Skøn (og effektiv!) behandling af…
Skøn (og effektiv!) behandling af smerter og spændinger i ryg/nakke.
God massage.
Skøn behandling i effektive hænder
Virkelig god graviditetsmassage
Virkelig god graviditetsmassage. Anette ved hvad hun laver, og tager ordenligt fat. Tusind tak! 😊
Fløjlsblød hud!
Gik fra Anette's 1 1/2 times behandling med Ling's produkter, som gav den blødeste hud jeg nogensinde har oplevet efter en ansigtsbehandling! Kan varmt anbefales.
Anbefaling: Jeg har været hos Anette flere gange
Jeg har været hos Anette flere gange, og kan kun anbefale at tage tid ud til dig selv og booke en tid hos Anette. Afslapning og skøn behandling :)
Dejlig og professionel Ling…
Dejlig og professionel Ling ansigtsbehandling hos Anette - kan absolut anbefales.
Dejlig afslappet behandling
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.