Amac | Apple Premium Reseller - Oss Recensioni 38

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Heuvelstraat 18, -, 5341 EA Oss, Noord-Brabant, NL

De creditering. We werden uiterst vriendelijk geholpen. We ruilden 11” (helaas reeds geïnstalleerd dus -10%) zonder 5G om voor eentje met 5G. Het terugboeken van de in te ruilen iPad lukte niet, nie... Leggi di più

Perfect geholpen. Het was nog niet geheel duidelijk welk apparaat het zou moeten worden en welke configuratie. Actief meegedacht en de opties duidelijk weergegeven, waarna ik de juiste keuze kon ma... Leggi di più

Had twijfel tussen twee soorten Apple watches. De verkoper heeft me super goed geholpen. Zelfs zijn eigen horloge even mogen passen ivm dat daar een ander bandje om zat die ik mooi vond. Leuk gesprek... Leggi di più

1. Negozio di computer
  2. Negozio di accessori per cellulari
  3. Negozio di accessori per computer
  4. Negozio per la riparazione di cellulari
  5. Istituto di formazione per l'uso di software

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

• Heuvelstraat 18, -, 5341 EA, Oss, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 088-0271270

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ik ben bijzonder tevreden over mijn ervaring bij Amac Oss.

Ik ben bijzonder tevreden over mijn ervaring bij Amac Oss. De medewerkers hebben mij uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe computer. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Ze namen de tijd om goed naar mijn wensen te luisteren en dachten echt met mij mee.
Samen hebben we de juiste computer gekozen die perfect aansluit bij mijn behoeften. Daarnaast hebben ze ook een passende muis en toetsenbord geadviseerd, zodat ik direct compleet uitgerust was. Alles werd duidelijk uitgelegd en zorgvuldig geregeld, inclusief een uitgebreide garantie van 5 jaar, wat mij extra vertrouwen en zekerheid geeft.
Wat ik vooral waardeer, is hun klantgerichtheid, geduld en deskundigheid. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben én dat ze echt willen helpen. Dankzij hun service verliet ik de winkel met een goed gevoel en volledige tevredenheid.
Ik kan Amac Oss dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel advies, uitstekende service en een prettige aankoopervaring van de Apple producten.
Hartelijk dank voor de geweldige hulp!

28 febbraio 2026

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Oss. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Top service!

Prima betrokkenheid bij de vraag van de klant. Geen koppelverkoop maar wel een uitstekend advies aan de klant. Fantastisch geholpen met het aanbrengen van een protective shield op mijn iPad Pro.

3 febbraio 2026

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Oss.

Super geholpen

Super geholpen, blij met mijn nieuwe telefoon.

5 febbraio 2026

Goede service bij Amac Oss

Vandaag bij Amac Oss geweest voor een Watch 11, zeer goed geholpen door verkoper Chris, die de watch ook voor mij heeft geinstalleerd.

16 gennaio 2026

fijne service

fijne service, fijne medewerker

3 dicembre 2025

Nieuw kassasysteem…..

Het terugboeken van de in te ruilen iPad lukte niet, nieuw kassasysteem en nog niet eerder gedaan. Na 3 kwartier maar ergens een koffie gaan drinken. Bij terugkomst zou het dan moeten gaan. De creditering per pinterugstorting is niet gelukt, de debet uiteraard wel. De creditoverboeking kan nog 2 weken duren!
Nogmaals, het lag absoluut niet aan de heren, maar als organisatie moet je je mensen goed inwerken.

15 settembre 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Dank voor het delen van je ervaring. Vervelend dat je veel moeite ervaarde. Sorry!

Prettige gesprek en vriendelijk…

Prettige gesprek en vriendelijk geholpen. Weinig info over introductie cursus.

18 agosto 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen in onze winkel in Oss.

Jammer dat je weinig informatie hebt ontvangen over de introductiecursus. We nemen dit mee om onze communicatie te verbeteren.

Geven goed advies op maat

Geven goed advies op maat. Tevreden de winkel verlaten

20 agosto 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Oss.

Boven verwachting vlot geleverd

Boven verwachting vlot geleverd, uitstekend product en keurige service in de winkel. Meer kun je niet verwachten, toch?

18 luglio 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Oss!

Top, uitstekend geholpen

Zeer goede service en deze medewerkers hebben verstand van zaken

14 luglio 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Oss.

Het was oké maar ik merkte wel dat men…

Het was oké maar ik merkte wel dat men mij graag een MacBook Pro wilde verkopen terwijl voor mijn toepassing een MacBook Air prima voldoet

11 luglio 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je positieve review!

De verkoper die ons een oplader…

De verkoper die ons een oplader verkocht voor de iPhone, smartwatch’s en AirPods hat er blijkbaar geen zin in.
En dat verwacht je niet bij z’n bedrijf

5 luglio 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat je bezoek aan onze winkel niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden.

We nemen je ervaring intern mee om dit te voorkomen in de toekomst.

Goed en correct advies; geen korting

Goed en correct advies gekregen van de verkoper.
Wel jammer dat ik met mijn creditcard geen korting kan krijgen, terwijl dat bij de Applestore (niet in de buurt) wel het geval zou zijn.

11 luglio 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Oss

Wat ben ik fijn geholpen

Wat ben ik fijn geholpen, met veel geduld en begrip.
Ging super blij weg .

30 giugno 2025

Goed geholpen

Goed geholpen, duidelijke informatie gekregen en de inruil verliep soepel en netjes

30 maggio 2025