L'azienda ha risposto
Mijn nieuwe laptop pro is op 8 Oktober met de PTT bezorgd. Meteen bij “ingebruikname” bleek het toetsenbord niet goed te werken. Met het apparaat op 9 Oktober naar de Amac-winkel in Nijmegen getogen.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fijne winkel met een betrokken en vriendelijke club mensen. Werd meteen vriendelijk begroet en gevraagd of er iets was wat ze voor mij konden betekenen. Goede vragen en gekeken of mijn oude Ap... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We wonen in Noord-Limburg, maar kopen onze Apple-apparatuur vrijwel altijd bij Amac in Nijmegen. De service is daar echt top: altijd vriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Meestal worden we geholpen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Scritti dall'azienda

Molenstraat 94/96, 6511 HK, Nijmegen, Nijmegen-Centrum, Paesi Bassi
Gestolen telefoon opgestuurd gekregen. Telefoon direct maar de fysieke winkel gebracht. Ondanks dat ik goed geholpen ben door de medewerker vond ik zijn contactpersoon van de klantenservice niet klantvriendelijk. Het minste wat ze konden doen is direct een gelijkwaardig toestel aanbieden of eventueel een korting op een andere telefoon. Ik heb met gestolen goederen op zak naar de winkel gemoeten en zit nu dagenlang zonder telefoon! Best schandalig. Zeker omdat amac beweert dat alles goed gecontroleerd is en ze zelfs een amac keurmerk erop plakken…

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Prima advies, niet de duurste verkopen maar wat voor mij het best is.

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Vandaag in Nijmegen fantastisch geholpen door Brent bij de aanschaf van een Iphone 17. Bij het overzetten was geen moeite hem te veel. Topservice!

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Snelle service en erg vriendelijke medewerkers. Meerdere keren geweest en iedere keer goed geholpen.

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Training iPhone gehad in Nijmegen en was heel goed! Meteen nog wat aankopen gedaan en perfecte service

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Zeer behulpzame aardige medewerker die alle problemen voor me oploste en me alles goed uitlegde. Ik had geluk, ik was meteen aan de beurt.

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Werkelijk fantastisch goed geholpen en goed advies. TOP!

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Afspraak voor schermvervanging. Half uur van te voren word ik gebeld dat de monteur ziek is.
Vrij genomen hiervoor. Hoop gedoe met backups maken omdat zij telefoon leegmaken bij reparatie.
Nieuwe E-Sims aangevraagd etc.
Bij mijn vraag hoe nu verder was het antwoord dat ik maar weer moest kijken wanneer er een plekje komt! Geen enkele service!
Zeer slecht dit.
Gelukkig was er een bedrijf in de buurt waar ze ook originele schermen monteren en waar de telefoon niet leeg gemaakt hoefde te worden.
Ik zou Amac ten zeerste afraden voor reparaties.
Had er al geen goed gevoel bij en kwam nog uit ook.

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Had net iets te vaak mijn Pencil laten stuiteren .
Daar kan de punt niet tegen…..
Dus snel mijn account erbij gehaald om een nieuw
`doosje van 4 te bestellen .
Ik kan er voorlopig weer mee vooruit.
PostNL was gelukkig ook snel!

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Wat een professionals, super!
Uitermate vriendelijk en vaak terzake kundig. Complimenten aan Bram van de vestiging Nijmegen. Hij hielp me met het juiste advies en deskundigheid!

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Fijne ruime winkel met goede indeling waar je rustig producten kunt uitproberen. Assortiment hoezen en accessoires zou alleen beter kunnen.

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.