Amac | Apple Premium Reseller - Ede Recensioni 49

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Grotestraat 56, -, 6771 AN Ede, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

De oude iPad was stuk weer valt me op bij de Amac winkel hoe fijn je daar bij alles geholpen wordt. Ben al heel veel jaren klant maar de service blijft top!

Valutata 4 stelle su 5

Winkelmedewerkers zijn vriendelijk en hebben degelijke kennis van zaken. Ze weten waar ze het over hebben. Ze geven eerlijke informatie en geven je advies wat echt toegesneden is op wat jij echt nod... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbare leverancier, veel producten op voorraad voor juiste prijs. Keurige aflevering conform afspraak. Ik heb online besteld via ICS i.v.m. actie op deel producten.

Valutata 1 stelle su 5

Heb 1,5+ maand gewacht op reparatie van m'n MacBook (vervangen accu). Communicatie vanuit Amac is beroerd, kreeg geen updates dus heb altijd zelf de status moeten opvragen. Heb in de tussentijd een v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di computer
  2. Negozio di accessori per cellulari
  3. Negozio di accessori per computer
  4. Negozio per la riparazione di cellulari
  5. Istituto di formazione per l'uso di software

Scritti dall'azienda

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

1 stella

Betrouwbare leverancier

7 febbraio 2026

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Ede

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen!

Valutata 5 stelle su 5

Goede hulp is niet altijd vanzelfsprekend.Ik werd direct goed geholpen door een…

Ik werd direct goed geholpen door een medewerker van Amac op een prettige manier. Ik kwam alleen voor een beschermhoes van mijn Ipad Air 13 en hij heeft ook direct een beschermplaat aangebracht op de Ipad.

6 febbraio 2026

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Ede

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Ede.

Valutata 5 stelle su 5

Goede en vriendelijke medewerk heeft…

Goede en vriendelijke medewerk heeft mij geholpen.
Ben blij met mijn aankoop. Nu nog wachten op de reparatie van mijn andere product die ik heb ingeleverd.

24 dicembre 2025

Valutata 5 stelle su 5

Weer heel goed geholpen bij Amac Ede!

Online kwam ik er echt niet uit welk model scherm en Mac ik het beste aan kon schaffen. In de winkel in Ede weer zo goed geholpen met het maken van een keuze!

23 dicembre 2025

Tip top

Snel geleverd.

21 novembre 2025

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke vrouw die mij geholpen…

Vriendelijke vrouw die mij geholpen heeft. In de winkel wel verwarrend waar je korting op krijgt en welke artikelen niet. Het lijkt 20 % op alles maar dat was een tegenvaller.
Niet fijn om zo verrast te worden.
Voortaan duidelijker eea markeren

26 novembre 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Ede

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent door de winkel. Tegelijk begrijpen we heel goed dat het verwarrend was welke artikelen wel en niet onder de korting vielen. Als het lijkt alsof er 20% op alles geldt, is het natuurlijk een tegenvaller als dat niet zo blijkt te zijn.

We nemen je feedback serieus en gaan kijken hoe we dit in de winkel duidelijker kunnen markeren, zodat niemand verrast wordt bij het afrekenen.

Lekker worstelen

Amac in Ede. Mooi ervaring! 2011 was mijn laatste keer dat ik heb een Apple computer gekocht. Nooit problemen mee gehad. Een vriend probeer mij om te praten. De verkoper luisterde en gaf zijn goede punten. Na een potje worstelen met deze team, een Mac Mini M4 pro gekocht! Vet snel!!

25 ottobre 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Ede

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Ede.

nieuwe Apple watch…

Via internet nieuwe Apple watch besteld. Werd precies op de uitleverdatum 19 september geleverd. Keurig.

18 settembre 2025

Prima

Prima. Heel goed Geen enkele aan of opmerkingen

18 settembre 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Ede

Bedankt voor je positieve review!

Valutata 5 stelle su 5

Altijd topkwaliteit van product tot afhandeling.

Als ik iets goeds wil van product tot en met levering kies ik voor Apple en Amac. Altijd duidelijk, accuraat en betrouwbaar. Ik ben nog nooit teleurgesteld hierin.

12 agosto 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Ede

Bedankt voor je positieve review! Leuk om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt met zowel Apple als Amac. We doen ons best om altijd duidelijk, accuraat en betrouwbaar te zijn, en het is mooi om te horen dat dat gewaardeerd wordt.

Valutata 1 stelle su 5

Gepikeerde manager ???

Mooie Iwatch voor m’n vrouw uitgezocht. Model 10, titanium, €850. Er is een inruilactie. De verkoper ( uiterst aardige jongen) biedt ons na extra controle van collega €95. Er moest een testje dmgedraaid worden wat uiteindelijk 1 uur duurde. Toen kwam de manager, die geeft aan dat inruil niet mogelijk was door beschadiging aan het glas. Wij kunnen die beschadiging niet vinden. Een andere klant vroeg naar mijn ervaringen met m’n iwatch ultra. En hoe ik aan m’n bandjes kom. Misschien was de manager gepikeerd omdat ik eerlijk heb gezegd dat ik er een aantal had gekocht bij de AliExpress? Uiteindelijk zonder nieuw horloge vertrokken ! Geloof me, de iwatch van m’n vrouw is echt als nieuw !!

19 luglio 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Ede

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! Jammer om te horen dat de inruil uiteindelijk niet is doorgegaan, zeker na meerdere beoordelingen en een minder prettige ervaring in de winkel.

We begrijpen dat dit teleurstellend voor je is. Jouw feedback nemen we serieus en we zullen dit intern bespreken om onze processen verder te verbeteren.

Ontvangst was goed

Ontvangst was goed, wat tegenviel was dat wij het horlogebandje niet mochten zien, alleen de verpakking

17 aprile 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Ede

Dank je wel voor je review!

Valutata 4 stelle su 5

Eerlijke info, degelijke kennis van zaken.

Winkelmedewerkers zijn vriendelijk en hebben degelijke kennis van zaken. Ze weten waar ze het over hebben. Ze geven eerlijke informatie en geven je advies wat echt toegesneden is op wat jij echt nodig hebt.

Kortom aanrader om hier je eerstkomende aanschaf te gaan doen.

14 aprile 2025

Risposta di Amac | Apple Premium Reseller - Ede

Bedankt voor het compliment, we zijn blij dat je tevreden bent!

Amac Ede

Amac Ede, een heel fijne ervaring, zeer snel geholpen op een adequate vriendelijke manier. Meerdere personeelsleden gesproken met dezelfde klantvriendelijkheid.

2 aprile 2025

Hi Vero,

Wat een leuk compliment! Daar zal onze winkel in Ede blij van worden.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più