Always Prepared Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Nu 2de tuig besteld en gekregen top tuig Waarom 2de nou andere kleur Met dit tuig laat ik de hond uit ipv andersom raad iedereen het tuig aan heerlijk wandelen goede service en met vragen reageren... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb nu twee keer een combo deal besteld bij Always Prepared voor mijn beide honden. Om te beginnen.. TOP kwaliteit tuigjes en overige artikelen voor zeer redelijke prijzen. Daarnaast reageerd Emi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooi en degelijke riem en band aangeschaft. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en vlotte afhandeling. Had per abuis beide apart besteld en betaald. Zag later dat dit in een combideal voordeliger w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een goede service! Ik had een Always Prepared Pro elastisch gekocht. Die echt heel fijn in gebruik is (elastisch stuk ertussen en handige lus om kort te houden, aanrader!!) De sluiting vd riem was h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

We bezuinigen niet op kwaliteit. Ons team ontwerpt en produceert uitrustingen van de hoogste kwaliteit voor je dagelijkse avontuur. Always Prepared is een familiebedrijf dat zich inzet om al uw verwachtingen te overtreffen. Vertrouwd door meer dan 20.000 avonturiers over heel Europa. Wij leveren het beste materiaal aan onze atleten en de moderne ontdekkingsreiziger. We blijven innoveren en grenzen verleggen, zodat jij dat tijdens je ontdekkingstochten ook kunt doen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

126 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

71 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Waardeloze leverancier

Als een product niet voldoet en je mailt met Always Prepared krijg je geen enkele reactie. Waardeloze leverancier. Teleurstellend

29 maggio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Fijne service, mooi harnas

Een pro harnas gekocht met 2 patches. 1 Patch stond uitverkocht op de website. Even via whatsapp contact gezocht en binnen een uur reactie en zeer goed geholpen! Er was nog een patch beschikbaar. Vrijdagavond besteld, zaterdag verzonden. Harnas ziet er erg degelijk en sterk uit, mooi afgewerkt. De clips zijn heel fijn, maar wel zwaar waardoor het harnas best zwaar is (in vergelijking met een Julius K9)

29 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Een beter tuig is er niet

Al jaren voor onze honden een compleet tuig met naam nu voor Raiza mechelse herder 5 maanden oud ook tuig met naam gekocht alle tuigen prima kwaliteit ook als er iets is perfecte service ook de elastische riemen gekocht perfect daar deze mee veren geen pijnlijke arm bij trekken of onverwachtse beweging van hond in 1 woord perfecte tuigen en riemen snelle levering en het belangrijkste zeer goede en hoge kwaliteit voor een goede prijs een echte aanrader voor alle honden bezitters MvG een zeer tevrede klant en hond

10 maggio 2024

Fijn tuig

Goed advies bij de maat vraag. Mijn hond draagt het tuigje graag. Voelt solide aan de sluitingen van makkelijk vast en los, en de handvatten bovenop het tuig zijn praktisch bij de training.

Daarnaast ook de lijn gekocht en die is GEWELDIG! scheelt zoveel bij de schokken als hij besluit te trekken. Top product!

16 maggio 2024

Wij zijn erg tevreden.

Wij zijn erg tevreden over het tuig, met een mechelse herder die nog wel eens kan uitvallen heb je gewoon een kwaliteits tuig nodig.Die vind je bij hun.
Ook de service is meer dan in orde, snelle verzending, snelle reactie.
Zeker een aanrader.

15 maggio 2024

K9 pro tuig

Gister de k9 pro tuig besteld, vandaag al in huis. Super snelle service. Het tuig is super stevig en van goede kwaliteit gemaakt. Echt een aanrader!

14 maggio 2024

5 sterren van mij!

Inmiddels meerdere keren diverse spullen besteld, Zeer snel contact bij vragen, snelle levering, en oplossingen als iets niet helemaal goed is gegaan.
Topservice, en zeer goed en duurzaam materiaal voor mijn malligator.

4 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Goed bedrijf met snelle levering en…

Goed bedrijf met snelle levering en hele goeie service de kwaliteit van de.producten die wij ondvangen hebben zijn erg netjes en van Goeie kwaliteit ook bij alle vragen word je gelijk goed geholpen ik ga hier zeker meer producten bestellen

8 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Slechte service als product mankementen vertoont

Ik was in eerste instantie tevreden over dit tuig.Toen mijn hond ( herder ong 25 kilo) spontaan bij het uitlaten en trekken naar wild, toch de bovenste ring en dus het tuig kapot trok heb ik contact op genomen. Slechte klantenservice die niet reageert op je vragen. Slechte service als hun product mankementen vertoont.

26 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Eerste tuig was na 3 maanden al kapot…

Eerste tuig was na 3 maanden al kapot in de voering. Persoonlijk vindt ik dat niet mogen voor wat je ervoor betaald. Uiteindelijk whatsapp bericht gestuurd waarop ik eerst terug kreeg breng hem maar naar een naai atelier en wij vergoeden de kosten. Eerlijk? Dit vond ik al niet netjes. Ten slotte betaal je zo’n €90 euro voor een tuig dus verwacht je kwaliteit toch? En als het niet goed is dat je een nieuwe krijgt. Goed, ik naar een naai atelier in het dorp maar die zei mij al direct dat het geen zin had om dit te maken aangezien het zo weer kapot gaat als er kracht op komt te staan. Toen weer whatsapp gestuurd en vervolgens kreeg ik gewoon geen antwoord meer. Nou kan gebeuren misschien over het hoofd gezien. Ik ben er in totaal wel meer als 5x achteraan gegaan (als het niet meer is) en elke keer wordt er gewoon geen oplossing geboden.

Uiteindelijk op Facebook op een forum vermeld wat iemand van dat bedrijf heeft gelezen en mij gevraagd heeft een bericht te sturen. Toen had ik weer een klein beetje hoop maar ook daar ben ik niet verder mee gekomen want daar werd ook niet meer op gereageerd. Toen was ik het zo zat dat ik mijn vriend ze heb laten opbellen om ze per direct een oplossing te laten geven. Jammer dat dit zo moeizaam gaat. Ik heb uiteindelijk 8 maanden na het laatste contact moeten wachten tot ik eindelijk een nieuw tuig kreeg. Als ik er zelf niet elke keer bovenop zat was er geen oplossing gekomen.

Ook heb ik het idee dat de prijs te hoog is voor de kwaliteit die je terug krijgt. In het begin zit het tuig echt top maar eenmaal ingelopen en een hond die een beetje trekt, trek je het hele tuig mee scheef. Ook zit het niet zo strak en netjes meer en blijf je aan het verstellen op de gespen. Jammer ik was er in het begin heel positief over maar na deze ervaring met de klantenservice en het gebruik van het tuig vindt ik €90 euro echt veel te veel geld.

6 gennaio 2024

Slechte klantenservice…

In eerste instantie was ik erg enthousiast over de rugzak. Tot ik er achter kwam dat deze tas helemaal niet waterdicht is (zoals ze wel beweren op de site). Inmiddels heb ik via 2 manieren contact proberen te zoeken (Whatsapp en mail) en ik krijg gewoon helemaal GEEN reactie terwijl ik op Whatsapp kan zien dat ze mijn eerste bericht wel gelezen hebben… SLECHTE SERVICE. Inmiddels heb ik een andere tas gekocht die wel waterdicht is

10 settembre 2023

Klantenservice is echt SERVICE

Klantenservice is echt SERVICE. Eindelijk een webshop die niet puur is ingericht op kapitalisme maar op customer statisfaction. Ben heel goed geholpen toen er een leveringsfout was en later ook goed geholpen toen ik probeerde een tweede bestelling te plaatsen maar hier wat vragen over had. Handig even via WhatsApp en ik weet niet wie me te woord stond maar diegene was super aardig en echt gericht op het goed presteren en mij gerust stellen en laten weten dat het tuigje voor mijn hulphond een dag later kwam, met een enorm lieve excuses en zelfs een onnodige compensatie. Deze webshop heeft niet alleen zeer goede kwaliteit producten maar vooral de service is subliem.

12 febbraio 2023
Logo di Always Prepared

Risposta di Always Prepared

Bedankt voor uw mooie review! Dit waarderen wij enorm.

Zeker een aanrader

Laatst een rugzak besteld. Veel meer ruimte dan ik had verwacht en goede kwaliteit. Kan makkelijk zwaar gewicht houden.

14 febbraio 2023
Logo di Always Prepared

Risposta di Always Prepared

Bedankt voor uw review!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più