Ingen service i ekstraordinær situation
Den danske grænse lukkede og vi kunne derfor desværre ikke komme ned og bruge vores deal.
Ikke ligefrem på grund af en dårlig undskyldning, men rent faktisk fordi Danmark lukkede ned.
Men ingen forståelse. Deal blev indløst 100 %.
Ingen udskydelse af tidsrammen, intet tilbud om rabat ved senere ankomst, ingenting. Det er jo ikke fordi det handler om denne krise, for pengene er betalt for længst og de har jo ikke nået at have reelle udgifter. Og vi ville jo være kommet ned og have brugt penge på mad og behandlinger, så i et forretningsperspektiv giver det jo heller ikke nogen mening, ikke at gøre noget for at få os til at komme.
Og nå ja, da jeg (og nej det var ikke i mens vi skrev frem og tilbage om de ikke kunne finde en løsning, det var først da de havde sat tyk streg under, at de ikke ville gøre noget som helst) sagde, at det jo ikke ligefrem ville give dem hverken os på besøg eller gode anmeldelser, så blev jeg da lige truet med, at det jo var afpresning og det var ulovligt. Da jeg så lige måtte fortælle, at det jo ikke var ulovligt at informere om en dårlig anmeldelse, men at det derimod var ret ulovligt at true folk til ikke at give dårlige anmeldelser, så fik ja da lynhurtigt en beklagelse og en undskyldning om sprogforvekslinger. Og ja, det skal jeg da ikke kunne udelukke er korrekt.
Tja, vi har i hvert fald ikke tænkt os at komme der, når grænserne åbnes igen!
20 marzo 2020
Non scritta su invito