Christian fra Als Motor Rødekro er meget kompetent og professionel. Han giver sig tid til grundig vejledning Hurtig , effektiv og behagelig betjening. Fik prøvekørt, købt og leveret anden bil ind... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Kæmpe anbefaling herfra! Christian fra ALS Motor (Karvil) i Rødekro har været helt fantastisk gennem hele forløbet. Hurtig service, altid hjælpsom og utrolig venlig. Alle vores spørgsmål blev bes... Leggi di più
En positiv købsoplevelse i Rødekro. Havde set på biler en del steder bla. Als Motor Sønderborg, hvor man nok ikke forventede en kvinde på næsten 80 år ville købe en el-bil, - sælgerindsatsen var... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Rivenditore di auto
- Carrozzeria
- Officina di autoriparazioni
- Concessionario Hyundai
- Rivenditore di veicoli a motore
Scritti dall'azienda
Als Motor blev grundlagt af fabrikant Mads Clausen i 1955, hvor man startede med forhandlingen og serviceringen af Opel. I dag tilbyder Als Motor autoriseret salg og service af Hyundai samt service af BMW. Als Motor har været Hyundai-forhandler i mere end 20 år, og virksomheden vil øge sin indsats for at udvikle Hyundai-mærket i Sønderjylland. Det er et samarbejde med et mærke, der har et meget bredt modelprogram, førende teknologi og samtidig tilbyder den bedste garanti på markedet. Hyundai ligger ikke mindst helt i front, når det kommer til fremtidens el- og hybridbiler. Als Motor er i dag ejet af Karvil Group.
Informazioni di contatto
Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Als Motor - En del af Karvil Group
Har netop fået min helt nye Hyundai i30…
Har netop fået min helt nye Hyundai i30 station car advanced modellen. Og hold da op jeg er så glad for den. Blev servicered af Steen fra Sønderborg afdelingen. Så super god service og super gode tilbud han kunne lave. Han kontakter mig også for at høre om alt er ok og at jeg altid bare skal komme forbi hvis der er noget jeg er tvivl om. Eller hvis der er noget galt. Har haft indtryk af at det bare er super sted at handle. Alle medarbejdere er smilende og hjælpsomme. Kan kun anbefale det sted.
Eneste minus er at jeg ikke kan give flere stjerner 😊

Fin modtagelse
Fin modtagelse, god service, alt i alt en god oplevelse.

Alt som det skulle være
Ved ordinær 15.000 km. service udførte Als Motor det aftale og lånebil stod klar fra morgenstunden. God detalje med video fra værkstedet efter besøget tilsendt via sms.
Fik ikke regningen pr. mail i første forsøg, men et opkald til Søren og regningen nåede frem.

Rigtig dårlige kundeoplevelse
Har aldrig haft så dårlig en kundeoplevelse ifm tilbud og køb.
Besøgte Als motor Sønderborg og blev mødt af sælger sz .... stort smil og alt kunne lade sig gøre, indtil han skulle melde tilbud tilbage pg give bud på vores gamle bil ifm køb af ny citroen. I hører fra mig først ugen, og nu har vi ventet i mere end 2 uger. Intet modtaget, rykker pr telefon og får ekstremt dårlige undskyldninger gang på gang, han har været syg, han har ikke haft tid, de har for travlt osv osv.
Nu har vi opgivet handlen og finder en anden forhandler

Fremragende service
Fremragende service, vi købte en Fiat 500C Brugt, og den skulle have det store service samt skiftet tandrem. Vi havde spurgt på priser et par steder som var uautoriseret, men Fiat AlsMotor var de hurtigste og alt var super godt, og så var priser iøvrigt også den billigste, Super service der vender vi tilbage til uanset hvilken bil vi måtte have. Hilsen Kristine og Lars

Fuld tilfredshed med modtagelse
Fuld tilfredshed med modtagelse, arbejdet og aflevering

Als Motor var hurtigt
Als Motor var hurtigt, med at løse fejlen på bilen.

God og professionel service

Super Service.
Hej, har lige købt den nye i20 hos Als Motor i Rødekro. En super god oplevelse, fik fin pris for den gamle bil, samt god Finansiering. Især vil jeg gerne fremhæve Filialchef, Claus Peter Lorenzen som er en meget behaglig mand at handle med.

Risposta di Als Motor - En del af Karvil Group
Vi har i vores i10 fået skiftet kæden…
Vi har i vores i10 fået skiftet kæden utallige gange.
Det startede efter 6 måneder, med en svag lyd konstant i baggrunden.
Det gentog sig cirka hvert 8 måned. De skiftede kæden, men fandt aldrig grunden.
Nu er garantien gået,og de vil skifte den en gang mere på deres regning. Denne nåede den ikke engang at køre 10000.
Men fremover er det på vores egen regning.
Hyundai kalder det bare en mislyd, på værkstedet kan de ikke garantere at kæden ikke går, og ødelægger moter.
De har altså på 5 år bare skiftet kæden, uden at løse problemet, der ødelægger kæden.
Bare tiden vi har brugt på dette problem, fra en ny bil er ufatteligt.
Kan godt være hyundai har 5 års garanti, den virker bare ikke ret godt hos Als moter.

Fremragende behandling.
Jeg har købt 3 biler hos Als motor og har fået den bedste behandling man kan ønske sig både i salgsafdeling og på værkstedet. Jeg vil til hver en tid anbefale Als motor til dem som skal købe bil.
Med venlig hilsen Kim Jürgensen

Risposta di Als Motor - En del af Karvil Group
Katalysator på min Hyundai i20 gik i…
Katalysator på min Hyundai i20 gik i stykker.
Fik en pris på en ny, montage og moms.
Prisen lød mig noget voldsom, så jeg kontaktede et andet værksted efter div. anbefalinger.
Det nye værksted gav mig en pris, som i følge deres udtalelse, ville være den korrekte og reelle pris på katalysator etc. ( det nye værksted kendte ikke mit tilbud fra Als Motor)
Denne pris var nøjagtig HALV PRIS af Als Motors!
als motor vil ikke stå inde for skjulte…
als motor vil ikke stå inde for skjulte fejl ved deres biler, de bliver ved med at nedtone at motorikonet bliver ved med at tændes og hvad gør de sletter bare alarmerne så de ikke skal lave noget. nu var min garanti udløbet og vupti så fandt de pludselig fejlen, og ja det kostede jo mig lige 10000 kr. kommer aldrig på dette værksted igen.
Dårlig oplevelse!
Vi har fået udleveret en ny bil i juli måned. Bilen er stadig ikke færdiggjort som lovet! Sæderne skulle imprægneres og lakken skulle forsegles. Der har endda været ridser på indvendige elementer i bilen og en defekt gummiliste, som vi opdagede, da vi fik udleveret bilen. Det hele skulle fikses efter ferieperioden i følge sælgeren. Vi kontaktede Als Motor efter 2 måneder, men der skete intet. Ikke engang en forklaring på, hvorfor bilen ikke bare kan fikses. Alt ialt havde vi en dårlig oplevelse under hele processen. Vi er meget skuffede. Kan ikke anbefale Als Motor!
Elendig service
Elendig service fra sælgeren (nævner ikke navne) men var inde til personlig snak for at få en vurdering på min bil for at få en byttepris en fredag. Systemet var så brudt sammen og sælger sagde jeg ville få svar mandag og det er også fint. I samme uge om fredagen havde jeg stadig ikke hørt noget.
AutoUncle kontakter mig så fredag og jeg fortæller alt det jeg har oplevet, sælgeren skriver en sms til mig om lørdagen at pga sygdom var der gået lidt kludder i det hele om han måtte kontakte mig mandag. Hvilket også er fint man kunne dog have valgt lige at ringe eller skrive at det måske godt lige kunne tage lidt længere tid.
Sagen er nu at han aldrig kontaktede mig om mandagen og der nu er gået yderlig en uge og har stadig intet hørt.
De må tjene masser af penge siden de ikke er interesseret at sælge mere.
Synes simpelthen det er grotesk.
Altid super god service :)
Super service!
Kørte hen til Als Motor i Sønderborg med min Opel fordi jeg troede, at der var hul i mit udstødning samtidig med, at få et uforpligtende tilbud på vinterdæk. Han (Bent Lund) gik med ud og kiggede på bilen med det samme og indenfor 10 min fik han en mekaniker til at kigge på den. Der var heldigvis ikke noget.
Jeg fik derefter en god rådgivning og et godt tilbud på helårsdæk samt hjulkapsler. De blev sat på med det samme. Super god service, jeg kommer helt sikkert igen!
Købte min alleførste bil hos Steen ved…
Købte min alleførste bil hos Steen ved Als Motor. Det blev en sprit ny Hyundai i10 Sommer Deluxe Edition. Steen var super rar fra første kontakt og gav rigtig god gennemgang af bilen og alle dens funktioner da jeg overtog den. Kan kun anbefale at handle med Steen.
Elendigt værksted
Jeg syntes at vi havde en ærgerlig oplevelse mht. en forsikringsskade, men mere træls var det at værkstedet skulle skifte bremse cylinderen ved højre forhjul.
De gik bremserne efter og kunne ikke finde nogen fejl, på trods af at vi ugen forinden havde en cylinder der hang så meget at det røg fra bremserne. Ugen efter er vi på tur til vesterhavet, hvor cylinderen endnu engang hænger, så bremsen er helt blokeret. Så vi må finde et værksted som hurtigt kan skifte cylinderen.
Det er bare for dårligt, at de ikke laver det når man oplyser dem om fejlen, men ikke vælger at gøre som man beder dem om.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.