Christian fra Als Motor Rødekro er meget kompetent og professionel. Han giver sig tid til grundig vejledning Hurtig , effektiv og behagelig betjening. Fik prøvekørt, købt og leveret anden bil ind... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Kæmpe anbefaling herfra! Christian fra ALS Motor (Karvil) i Rødekro har været helt fantastisk gennem hele forløbet. Hurtig service, altid hjælpsom og utrolig venlig. Alle vores spørgsmål blev bes... Leggi di più
En positiv købsoplevelse i Rødekro. Havde set på biler en del steder bla. Als Motor Sønderborg, hvor man nok ikke forventede en kvinde på næsten 80 år ville købe en el-bil, - sælgerindsatsen var... Leggi di più
L'azienda ha risposto
als motor vil ikke stå inde for skjulte fejl ved deres biler, de bliver ved med at nedtone at motorikonet bliver ved med at tændes og hvad gør de sletter bare alarmerne så de ikke skal lave noget. nu... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Rivenditore di auto
- Carrozzeria
- Officina di autoriparazioni
- Concessionario Hyundai
- Rivenditore di veicoli a motore
Scritti dall'azienda
Als Motor blev grundlagt af fabrikant Mads Clausen i 1955, hvor man startede med forhandlingen og serviceringen af Opel. I dag tilbyder Als Motor autoriseret salg og service af Hyundai samt service af BMW. Als Motor har været Hyundai-forhandler i mere end 20 år, og virksomheden vil øge sin indsats for at udvikle Hyundai-mærket i Sønderjylland. Det er et samarbejde med et mærke, der har et meget bredt modelprogram, førende teknologi og samtidig tilbyder den bedste garanti på markedet. Hyundai ligger ikke mindst helt i front, når det kommer til fremtidens el- og hybridbiler. Als Motor er i dag ejet af Karvil Group.
Informazioni di contatto
Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har købt en ny bil
Jeg har købt en ny bil. Det har alt i alt været en god oplevelse. Behagelig samtale og god vejledning. Eneste negative bemærkning var prisen på den gamle bil. Kunne kun få 5000 for den og havde lige betalt en værksteds regning på over 5000 så det hang ikke lige sammen i mit hovede.
Jeg kører min bil til årligt service…
Jeg kører min bil til årligt service tilbage i marts 2024, og henter min bil uden anmærkninger. Jeg kører derefter til periodisk syn og der bliver bilen kasseret med revne i gummimanchet, jeg kører til als motor og får bilen lavet ( får at vide man altid skifter hele styrekugle og manchet samtidig, 3500 kr ) nu har jeg nyt værksted og har lige været til service og får da at vide at selvsamme styrekugle som blev skifter ved als motor har slør. Føler mig snydt og kan på det kraftigste fraråde at bruge dette værksted
Service: forrygende
Jeg tog min Hyundai Ioniq 5 til Rødekro til service. Meget professionelt arbejde, venligt og hjælpsomt team. Der var en forespørgsel om en tidligere service på et andet værksted, som skulle afklares og blev løst hurtigt og nemt af teamet hos als motor. Konklusion: Rigtig god service, kompetente specialister, fair pris. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.
Endnu en god oplevelse 🚘
Vi har endnu en gang været nede og handle ny bil hos Als Motor Sønderborg.
Vi får altid en god behandling og føler os velkommen. Det er dejligt at Charlie er kommet tilbage. En meget kompetent og venlig ung mand, som gør at man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem.
Der er kun stor ros til Als Motor Sønderborg og deres personale både i salg og på værkstedet.
Vi kommer helt sikkert igen, næste gang vi skal handle bil 🚘😃
Har lige haft min Hyundai i30 på…
Har lige haft min Hyundai i30 på værksted ved Als motor Sønderborg til en garatisag og skift til vinterdæk. Da værkstedet konstaterede at bilen ikke blev færdig til aftalt tid, modtog jeg en sms, at den blev forsinket. Derudover fik jeg en video fra mekanikeren hvor mine bremser blev gennemgået. Super god kundeservice.
Kun roser til Als motor herfra.
Mvh
Dennis
VÆLG VIA BILER I MIDDELFART I STEDET!
Fortjener ikke en eneste stjerne, er desværre nødt til at give en. Mine forældre købte en Opel ved Als Motor i 2018. Allerede i 2019 klager de over en fejl på bilen, men bliver afvist og får at vide, at de skal komme tilbage, når de kan bevise fejlen (den er nemlig periodisk). Flere gange klager de over fejlen - der er endda lavet en TSB på fejlen på netop mine forældres bil. I november 2023 opstår samme fejl på min egen bil, som er magen til, men som dog ikke er dækket ind af TSB’en. Vi har dog købt bilen på Opel i Middelfart. Da fejlen opstår på vores bil, bliver den straks bugseret til værkstedet - den er farlig at køre i! Bilen får en reparation til en værdi af 25-30.000 kroner kvit og frit. I mellemtiden kører vi i en lånebil fra værkstedet - ligeledes uden beregning. Mine forældre fremviser “kvitteringen” fra vores reparation på vores bil ved Als Motor i december 2023 samt en video af fejlen i deres egen bil, da det endelig lykkes at opleve fejlen på et tidspunkt, hvor man kunne stige ud af bilen og tage en video. Men da afviser Als Motor at æde reparationen på deres bil, fordi bilen nu er over 5 år gammel.
Behøver jeg sige, at mine forældre ikke længere bruger Als Motor til service af deres bil? Og at ingen i familien nogensinde kommer til at handle her længere!
OPDATERING PÅ SVAR:
Først og fremmest er mine forældres bil ikke omfattet af TSB’en, nej, men der står i den, at hvis man ejer en bil af samme model med samme fejl - så skal den udbedres på lige fod med de dieselbiler, der er omfattet af den. I skriver også, at mine forældre ikke dokumenterede fejlen, men det er slet og ret forkert. De dokumenterede den med en video i december 2023, efter at have fortalt jer om fejlen flere gange (færste gang i 2019), men da I skal bestille reservedelene til faktisk at reparere den efter dokumentation med video, afviser importøren med begrundelsen at bilen er fyldt 5 år.
Dernæst vil jeg tilføje, at min egen bil heller ikke var omfattet af den, men at vi alligevel fik dækket reparationen uden beregning. Derudover at fejlen jo altså er periodisk - når man oplever fejlen, kan man ved at pumpe på bremsen, få fejlen til at stoppe og så køre videre som om intet var hændt. Vores værksted, VIA Biler i Middelfart, bugserede som skrevet vores bil med samme fejl, fordi den vurderes for farlig at køre i til Middelfart. De kunne heller ikke se fejlen ved ankomst, og efter flere fejlsøgninger samme dag, kørte mekanikeren simpelthen hjem i vores bil og kørte tur i den om aftenen, hvor det lykkedes ham at fremprovokere fejlen igen. Ja, jeg vil lige slå fast med syvtommer søm for alle, som kommer forbi denne anmeldelse: KØR TIL VIA BILER I MIDDELFART I STEDET! :-)

Risposta di Als Motor - En del af Karvil Group
Jeg vil aldrig anbefale dette sted til…
Jeg vil aldrig anbefale dette sted til nogen. Jeg ville give 0 stjerner hvis jeg kunne.
Mine forældre købte en helt ny bil her i 2018 som viser sig at have en koblingsfejl allerede fra start.
Den bliver kørt på værksted flere gange både når fejlen opstår samt til serviceeftersyn. Men de bliver sendt hjem med beskeden om at komme igen hvis fejlen opstår igen. Dette sker flere gange. I december 2023 anerkender værkstedet endelig at bilen har en medfødt fejl, men vil nu ikke rette op på skaden da bilen er over 5 år gammel. En bil som ellers er købt helt ny.
Mine forældre ender med selv at må afholde udgifterne til at få repareret bilen. Dette er ikke kun et spørgsmål om økonomi, men det er simpelthen for farligt at køre rundt med sådan en koblingsfejl både for egen og medtrafikanters sikkerhed.
Og jeg skal lige love for at det ikke har været en billig omgang.
Læg aldrig dine penge her. Det kan ende med at blive en dyr omgang!!!

En aftale er ikke en aftale hos Als Motor Rødekro
Jeg havde afleveret bilen til følgende opgaver hos Als Motor Rødekro (AM): forsikringsskade, service og syn. Vi har været forbi 3 gange, hvor vi har fået bekræftet forsikringsskaden, servicen og syn af bilen som står i systemet.
Sidste gang vi var forbi AM den 28.05.2024, var for at oprette en værkstedskonto, som kunne bruges til betaling af servicen og syn af bilen. Denne konto er godkendt og oprettet fra min side. Denne konto er blevet oprettet idet vi er i udlandet imens bilen blev ordnet og mine forældre kunne hente bilen når den var klar til afhentning.
Jeg har stillet det op i punktform:
1. Forsikringsskaden er lavet, dette er OK.
2. Servicen er delvist lavet. Jeg fik at vide første gang ved hjulskiftet at det var autoriseret OPEL-værksted.
På serviceskemaet står der at man ikke kan lave karrosserikontrol da man ikke er autoriseret reparatør???
Fakturaen der udskrives er mærket med OPEL service - hvilket i min optik BURDE vise at man er autoriseret værksted.
3. Bilen er IKKE blevet synet iht aftalen, idet man mener, at det ikke var en del af aftalen. Læs do hvad der står i systemet.
4. Mine forældre var nødsaget til at betale regningen for at kunne få nøglen til bilen udleveret. Dette med den påstand om at det gælder ALLE førstegangsbesøgende??? Vedkommende værkstedsleder påstår desuden, at der ikke er oprettet nogen værkstedskonto på mig, hvilket dog er løgn, idet han sad ved siden af og lyttede med, da den blev oprettet af hans kollega. Hans kommentar var, da vi gik ud af butikken: "... at det var en god ide med kontoen og god ferie..."
5. Mine forældre sagde, da de var udenfor at de har været hos AM 3 gange på samme tid: første, eneste og sidste gang.
6. Jeg havde den overbevisning om tidligere handler hos Als Motor Sdbg at en aftale var en aftale, men det har åbenbart ændret sig efter 20 år.
Tilføjelse pr. 25.06.2024:
7. Har lige ved gennemgang af budgettet opdaget, at man har ligeledes har godkendt værkstedskontoen fra deres side. Dvs at den har eksisteret i deres system, hvis man havde evnet at kigge ordentligt efter!!!
Min konklusion: Dette firma kan jeg ikke anbefale længere..
Kunne man givet 0 stjerne så var de efterhånden landet på 0, men de kan så få en enkelt stjerne pga en løst opgave.

Risposta di Als Motor - En del af Karvil Group
The issue has not been fixed but charged
Als Motor i Sønderborg. Kontonr. 3215601, Fakturanr. 4309673, Ordernr. 4310495 I had to service my car (Citroen C3). I also asked to fix the noise; [a few months ago I had the repair of the front bumper and I thought that the noise was coming because of the loose fitting of the bumper as I have taken the picture from under my car and seen a missing screw]. The workshop made an extra amount of invoice to fix this noise issue, but the same noise is still present. I wrote emails to this workshop but they are not interested in replying to my emails. Disappointment: The issue has not been fixed but charged for this repair. & (04/03/2024) After not receiving a reply to my emails, today I went to the workshop. The mechanic drove the car to listen to the noise and they gave me a new appointment on the 7th of March to fix this noise. (The effort to fix this noise on the 26th of February was in vain as that effort did not solve the issue of this noise.) Now I am afraid that I will have to pay again to fix the issue of the same noise.) The cost for the car service and the repair to solve the issue of noise is 5371.50 DKK. The cost to repair the front bumper a few months ago from this workshop is other than this cost. The issue of noise I noticed after the repair of the front bumper of my car.
Faktura 4308572.
Faktura 4308572.
Har modtaget regning på 3 års eftersyn af min Crossland. På hjemmesiden oplyses at prisen er fra kr. 1.515,-!!!!! Regningen lyder på kr. 2.867,50. Er udmærket klar over, at der kan komme ekstra ting til, men det gjorde der ikke i dette tilfælde. Als Motor/BL oplyser at det er Opel Danmark der bestemmer dette, men det ændrer jo intet. Min opfordring til andre, der skal have serviceret deres Opel er at spørg lige om den endelige pris først.
Værkstedsarbejdet var iøvrigt OK.

Risposta di Als Motor - En del af Karvil Group
Vi var i Rødekro og kigge på bil
Vi var i Rødekro og kigge på bil , men de to som var på arbejde kom ikke hen til os og spurgte om vi skulle have hjælp eller de sagde hellere ikke goddag . De var mere interesser i at snakke privat med to andre kunde , det var ikke en god oplevelse.Vi var der i 15 min og kiggede på en bil , men de var meget ligeglad.
Kan ikke anbefale dem til nogen.
Vi var de eneste kunder ud over dem der stod og snakkede privat .

Risposta di Als Motor - En del af Karvil Group
Jeg vil på ingen måde anbefale Als…
Jeg vil på ingen måde anbefale Als Motor i sønderborg !
Jeg har da aldrig til dags dato oplevet sådan en dårlig service!
For det første får de besked om hvad problemet, efter følgende skifter de samtlige ting, som intet har med problemet, der efter sender de også en regning på langt over det forventede efter vi trods alt fik andet og vide !!
Inkompetent ledelse samt alt ingen kommunikation og alt for høje regninger !!
Hold jer langt væk !!

Risposta di Als Motor - En del af Karvil Group
Der var rigtig god service fra start…
Der var rigtig god service fra start til slut.

Rigtig god oplevelse i Rødekro
Rigtig god oplevelse i Rødekro! Fik en super pris på min fine c1’er - og vigtigst af alt god service og venlig betjening. Vil klart anbefale andre at besøge stedet.

Risposta di Als Motor - En del af Karvil Group
Vi var så uheldig at vores bil gik i stykker, og skulle hentes af vejhjælp. Vi kontaktede Als Motor Rødekro, som sørgede for at der stod en lånebil klar til os, mens vores egen blev lavet. Da det var en lidt større reparation, fik vi løbende en status på hvordan det gik med reparationen.
Har kun rosende ord til værkstedet og Als Motor generelt, da de altid er imødekomne når man kommer forbi.

Risposta di Als Motor - En del af Karvil Group
God og faglig service meget…
God og faglig service meget imødekommen.
Værksteds chefen Bent er yderst kompetent altid imødekommen og forklarende

Har en Corsa fra 2020
Har en Corsa fra 2020, første service okey pris.
Men andet service, det var meget dyrt. Der blev ikke skiftet noget udover det foreskrevne. Kun fyldt op med adblue. 6000,- af de stærke
Det var så sidste gang jeg kommer der, så hjælper det ikke de er flinke.
Flemming

Altid god service.
Altid god service!
Det var dog ærgerligt I ikke havde en lånebil med automatgear til mig.

venlig imødekommende hurtig præcis

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.