L'azienda ha risposto
Vriendelijk persoon die open stond voor alle vragen en goed meedacht. Een fijne ruimte kunnen huren met alle gemakken en goede prijs. Ook heel fijn dat er mogelijkheden zijn om een bus te huren.
L'azienda ha risposto
Aardige mensen, geen moeilijk gedoe om even een bus te huren. Borg binnen een week teruggestort. Complimenten! Wat kan beter, geen bereik met mobiele telefoon in gebouw. Voelt oncomfortabel zeker bui... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben bij ALLSAFE Weesp ontzettend goed geholpen door Mohammed. Hij nam ruim de tijd (ongeveer anderhalf uur) om mijn vraag goed te begrijpen en samen de beste oplossing te vinden. Daarbij was hij he... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Scritti dall'azienda

Chocoladeweg 6, 1381 DA, Weesp, Noord-Holland, Paesi Bassi

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Aardig personeel, en alles werkt zoals het zou moeten (app). Schone opslagruimtes.

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Ontzettend netjes, snel en accuraat geholpen, erg blij mee

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Vandaag motor uit de winterstalling gehaald.
1 telefoontje en meteen alles geregeld.
Bijzonder goed geholpen door Stefan. Ik kom einde jaar weer terug!

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Uitstekende ruimte veilig en goed georganiseerd. Uitstekend personeel heel vriendelijk

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Via Allsafe kregen we Robbert aangeraden om ons te ondersteunen bij de verhuizing van onze inboedel naar de opslag. Wat een bedreven en deskundig iemand is dat!! Hij wist het zo te passen en te meten, dat alle spullen in de gehuurde container pasten, iets wat we nooit hadden verwacht.Robbert, hierbij willen we je nogmaals bedanken voor je fantastische ondersteuning vandaag!! We weten je te vinden wanneer ons nieuwe huis klaar is. Harry en Mireille

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Toegang tot de units is goed beveiligd maar met de app voor gebruikers erg handig. Goede uitleg gekregen.

Risposta di ALLSAFE - Weesp
de locatie is veilig en schoon met vriendelijke medewerkers

Risposta di ALLSAFE - Weesp
service was goed en de communicatie duidelijk

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Ik heb een uitstekende ervaring gehad met de medewerkers van Weesp. Mohammed is zeer professioneel en betrokken, en Robert heeft mij enorm geholpen met het organiseren van de verhuisbus en de opslag. Wat een geweldige mensen om mee te werken. Absoluut een aanrader.

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Wat kan beter, geen bereik met mobiele telefoon in gebouw. Voelt oncomfortabel zeker buiten kantoortijden.

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Opslagruimte is goed maar de klantenservice is ronduit belabberd. Diverse medewerkers via de mail en telefonisch gesproken maar nog nooit zo’n onbeschoft bedrijf meegemaakt die beloftes doet welke niet worden nagekomen.

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Ik had voor jaren een opslag ruimte gehuurd - super blij met alles - echt tevreden!

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Prima plek om overtollige spullen op te slaan. Goed bereikbaar, klantvriendelijk. Aanrader!

Risposta di ALLSAFE - Weesp
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.