ALLSAFE - Oss Recensioni 30

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Galliërsweg 49, 5349 AT Oss, Noord-Brabant, NL

De ruimte, de toegang er toe en de service van het personeel is top!! Zeer klantvriendelijk: ze denken mee en oplossingsgericht en zijn altijd helder in hun communicatie. Wat ik wel jammer vin... Leggi di più

Super vriendelijk geholpen! Mijn motor heeft hier de winter doorgebracht,nu voor de 4e keer. Net weer opgehaald erg fijn met het voorjaarszonnetje. Compliment aan de assistent manager👌

Ik had een opslagruimte nodig en belde Allsafe. Al de volgende dag kon ik langskomen om de ruimte te bekijken. De medewerker was vriendelijk en legde alles duidelijk uit. De opslagruimtes zijn netjes... Leggi di più

1. Deposito
  2. Negozio di forniture per traslochi

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

Ok staff!

Staff is ok!

2 maggio 2026

Hi Mihai,

Thank you for your positive review about ALLSAFE Oss!

Kind regards,

Erg goed

Vriendelijk, duidelijk en netjes

10 aprile 2026

Beste Joost,

Marieke

Duidelijk en netjes te woord gestaan

Duidelijk en netjes te woord gestaan. En meteen geregeld. Top.

30 marzo 2026

Beste Gert,

Louisa

Makkelijk om een contract af te…

Makkelijk om een contract af te sluiten. En wil ik groter kan ik het zo aanpassen, zeggen ze.
En vriendelijk personeel.

18 febbraio 2026

Beste Jeroen,

Winterstalling motorfiets

Ik boek jarenlang een winterstalling voor mijn motorfiets. Goed geregeld en uitermate vriendelijk personeel.

30 marzo 2026

Beste G. Zegers,
Louisa

Tevreden met service en prijs kwaliteit…

Tevreden met service en prijs kwaliteit verhouden. Je betaald wat je ook mag krijgen!!

27 marzo 2026

Beste Job,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Oss!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Top ruimtes & klantvriendelijk & best prijzig

Wat ik wel jammer vind is dat de prijs voor de unit ieder jaar behoorlijk stijgt. Ik huur voor de lange termijn en kreeg tot nu toe daarom bij een jaarlijkse verlenging een korting aangeboden ter compromie.

Helaas wordt dit per 2027 met de helft verminderd. Dit is enigzins teleurstellend en nodigt, merk ik, toch uit om ook open te staan voor andere mogelijkheden.

8 marzo 2026

Beste heer/mevrouw Zegers,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Oss en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze ruimtes en service.
We begrijpen dat prijsontwikkelingen impact kunnen hebben en we waarderen het dat je dit benoemt. Jouw feedback helpt ons om onze dienstverlening blijvend te verbeteren.

Marieke

goede uitleg over hoe het werkt en zeer…

goede uitleg over hoe het werkt en zeer coulant over het afrekenen van per ongeluk het verkeerde artikel wat iets goedkoper was en dan ook het gratis gebruik van de bus perfect en niks zeggen over de paar minuten meer.

17 febbraio 2026

Beste,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Oss!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Super vriendelijk geholpen!

Super vriendelijk geholpen!
Mijn motor heeft hier de winter doorgebracht,nu voor de 4e keer.
Net weer opgehaald erg fijn met het voorjaarszonnetje.
Compliment aan de assistent manager👌

6 marzo 2026

Beste Marijke,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Oss!
Fijn dat je zo tevreden bent.

Marieke

Allsafe maakt de verwachting waar

duidelijke, zakelijke uitleg. Alles zag er netjes en verzorgd uit. De afspraken werden duidelijk toegelicht.

2 febbraio 2026

Beste Karine,

Marieke

Het is koud in de opslag

Het is koud in de opslag. Dus kijk uit met antiek.

23 gennaio 2026

Beste Fred,

Vervelend om te lezen dat u het koud vindt in de opslag in Oss. Onze opslag is klimaat gecontroleerd en wij werken met vochtmeters, de waardes hiervan zijn allemaal goed. Jammer te lezen dat u het dan nog te koud vindt.

Marieke

Beste opslag die met je meedenkt!

Voor de 3e keer huur ik een opslag box bij de All Safe in Oss. Er word altijd genoeg tijd genomen om de geschikte opslag te vinden, je krijgt de mogelijkheid meerdere ruimtes te bekijken kwa grote en ook gelijk de prijs te weten. Je kunt een offerte laten opmaken om thuis nog even na te denken, de unit kunnen ze tijdelijk reserveren.

Heel fijn ook dat je de auto binnen kunt zetten recht tegenover de liften! Met je persoonlijke code kom je het pand in en uit deze code (de)activeert ook het alarm van de unit!

Als ik ooit weer eens een box moet huren... Zal ik altijd naar All Safe gaan!

14 novembre 2025

Beste Daniëlle,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Oss.

Wat fijn dat je al voor de derde keer voor ons kiest en dat je tevreden bent met onze service. Daar doen we het voor.

Nette en snelle service

Top alles snel geregeld en wekelijks opzegbaar. Top

8 dicembre 2025

Beste heer Suiskens,

Gewoon relaxed

Gewoon relaxed

17 ottobre 2025

Beste meneer 't Hart,

Aardig personeel

Aardig personeel, duidelijke uitleg, mooie opslag.

17 ottobre 2025

Beste heer/mevrouw Hendriks,