Vivi er den sødeste kørelærer der er klar til at tage tingene i lige det tempo man vil. Hun er fleksibel ift skolegang og andet hvilket gør det dejligt nemt at tage kørekort hos hende. Kæmpe anbefalin... Leggi di più

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Allin Amorsen. Vivi var rigtig god til at sørge for, at jeg var klar til køreprøven. Kan kun anbefale!

Vivi er en super god, tålmodig og rar kørerlærer. Jeg var meget glad for at jeg valgte hende og vil anbefale til alle der skal tage kørerkort

1. Autoscuola

DIN KØRESKOLE I EBELTOFT ! Det handler ikke kun om at bestå, men også om at blive en god, sikker og tryg bilist i mange år frem. Vi tilbyder hold, hvor der er tid til den enkelte elev. Undervisningen er både seriøs og sjov. så du får det bedste ud af din tid bag rattet. Med de NYE REGLER får du kørekort til både manuelt gear og automatgear. KØRESKOLEN ER ALTID MED PÅ DET NYESTE ! 🏠 Fedt teorilokale beliggende centralt i Ebeltoft 🚗 Book dine køretimer på mobilen eller pc via App 📞 Følg dit forløb på den elektroniske Lektionsplan via App på mobilen. 💻 4 måneders online adgang til teori og teoriprøver, som kan bruges på din mobil, tablet eller pc. 🚗 Deltag på vores traditionelle hold på 8-9 uger, hvor der er god tid til at lære det hele 🏎️ Bliv klar til teoriprøve på 1 måned på vores Hurtigt Hold Eller sæt turbo på og book en plads og bliv klar til teoriprøven på 1 uge+ på vores 🌩️ LYN Hold! 😊Du vælger selv om du vil gå til køreprøve i en bil med automatgear eller med manuelt gear 😊 .................................................................................. Tilmeld dig nu, og kom et skridt tættere på dit kørekort. Tilmeld dig på www.allin-amorsen.dk ------ #KørekortEbeltoft #TeoriPrøve #ManueltGear #AutomatGear #KørelærerFraStartTilSlut #Køreskole #SmåHoldStoreResultater #Førstehjælp #Ebeltoft

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Vivi er en sød kørelærer som har styr…

Vivi er en sød kørelærer som har styr på det hele. Hun er god til mennesker med special behov. helt klart anbefale hende.

19 maggio 2026

Risposta di Allin Amorsen

Mange tak Oliver 😊 tak for den fine anmeldelse 🤩 og tak for mange gode timer undervejs 😁

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

18 maggio 2026

Risposta di Allin Amorsen

1000 tak Lea 🤩 for den fine anmeldelse 😁 dejligt at vide at du har haft nogle gode oplevelser i køreskolen 😊🚗💨

Rolig og tålmodig kørerlærer

12 maggio 2026

Risposta di Allin Amorsen

1000 tak for den fine anmeldelse Thea 😁 Det har været super hyggeligt at køre med dig og dejligt at vide at du har haft en god oplevelse 😊 vi ses på vejene 🚗💨

Vivi er den sødeste kørelærer der er…

Vivi er den sødeste kørelærer der er klar til at tage tingene i lige det tempo man vil. Hun er fleksibel ift skolegang og andet hvilket gør det dejligt nemt at tage kørekort hos hende. Kæmpe anbefaling!!!

12 maggio 2026

Risposta di Allin Amorsen

1000 tak for den fine anmeldelse Lara 😊 Dejligt at vide at du har haft en god oplevelse 😁 Det har været skønt at have dig på holdet i køreskolen 🚗💨

Bedste køreskole

Bedste køreskole!
Begyndte at tage kørekort i København og gjorde det færdigt hos Vivi.
Vivi er professionel og dedikeret og man kan tydeligt mærke, at hun går op i, at eleverne bliver dygtige og trygge bilister. Vivi er en meget sød og empatisk kørelære hvilket skaber virkelig gode rammer for, at man får en god oplevelse når man skal lære at køre.
Vivi hjalp med det praktiske ifht at få styr på alt det administrative ved overflytning af min kørekort ansøgning, hun svarede altid hurtigt og overholdte alle aftaler.
Prøven blev afholdt i Grenå, hvor man tydeligt kan mærke, at der er et godt samarbejde, hvilket skabte en rolig og hyggelig stemning til køreprøven. Så hvis man er lidt nervøs til prøver, er der gode forudsætninger for, at man får en god oplevelse alligevel.

Er man så heldig, at man har muligheden for at tage kørekort hos Allin Amorsen, kan det kun varmt anbefales.

4 febbraio 2026

Risposta di Allin Amorsen

Tak for din fine anmeldelse 😊 Den er jeg rigtig glad for 😁 Dejligt at du har haft en god oplevelse i køreskolen 😊 Det har været en fornøjelse at hjælpe dig færdig med dit kørekort 🚗💨 vh Vivi

Fantastisk sted for folk med lidt sværheder

Som en person med psykiske problemer (ADHD) var Vivi Amorsen super fantastisk, og er mega glad for at havde hendes hjælp.

16 dicembre 2025

1000 tak Ash 😁 og tak for din tillid 😊 det har været mig en stor glæde ☺️

Vivi er en sød og omsorgsfuld person…

Vivi er en sød og omsorgsfuld person som er god til at tage tingene i ens tempo hun har formået at gøre timerne med hende ved siden af mega trygt og med godt humør
Jeg kan kun anbefale at tage kørekortet ved hende

13 settembre 2025

1000 tak Anna for din flotte anmeldelse af Køreskolen 😁

Har været en super god oplevelse

Har været en super god oplevelse, jeg har været tryg under hele forløbet. Kan varmt anbefales at tage sit kørekort her☺️

12 settembre 2025

1000 tak Ida for din flotte anmeldelse af Køreskolen 😁

Skide godt sted føler mig også sikker…

Skide godt sted føler mig også sikker når jeg var ude og have kørelektion. Det er tjekkede og der er styr på tingene. Man kan også få hjælp vis man ikke forstår noget, så kommer man hvert fald styr på det her

14 maggio 2025

1000 tak Aksel 🤗 Dejligt at høre 😁 vh Vivi

jeg kan varmt anbefale køreskolen allin…

jeg kan varmt anbefale køreskolen allin og amorsen. Vivi er fantastisk dygtig til at lære fra sig både i teori lokalet og bag rattet, og så er hun bare også en sød og dejlig kvinde der strækker sig til det yderest for at hjælpe sine elever igennem. En god og tryg oplevelse at tage kørekort ved vivi den bedste køreskole i ebeltoft 🥰🥰🥰

8 gennaio 2025

Risposta di Allin Amorsen

Hej Kristinna 🤗 Mange tak 🤩 Dejligt at høre at du har haft et trygt og godt forløb i køreskolen 🚗💨

Underviser med stor overblik over…

Underviser med stor overblik over forløbet. Omhyggelig meget respekfuld fremtoning og taler i øjenhøjde. Er din ven i forløbet. Kan varmt anbefale.
Bestod både teori og kørsel i første forsøg.

11 dicembre 2024

God køreskole

Jeg kan anbefale Allin og Amorsen,s køreskole til dem der skal have kørekort. Køre læren er meget venlig og rolig, jeg følte mig tryg bag rettet og bestod begge prøver i første forsøg.

20 novembre 2024

Mange tak Joshua 😊

Den absolut den bedste!

Jeg har taget kørekort ved Vivi Amorsen og WOW!

Helt fra første telefonsamtale kunne jeg mærke, at Vivi var den bedste.
Jeg ringede ind for at høre, præcis hvor lang tid det ca. tager og hvor meget det vil koste. Hun var super klar på at skære det ned i spiselige bider og give et overblik.

Derfra kom teori-lektioner, hvor hun var super god til at gøre dem så interessante som de nu kan være og altid var klar på at svare på ekstra spørgsmål efter lektionen.
Derudover vidste hun, at 3 timers konstant teori var MEGET, så en pause ind imellem, gjorde alle en masse godt.

Mht. til kørelektioner er Vivi super imødekommende, nem at snakke med og super god til at lære fra sig. Hun tager det i et tempo som er forståligt og tilpasset til hver elev.
Derudover er hun fleksibel overfor skole, arbejde og andet og tilpasser hvornår kørelektioner er, efter det.

Førstehjælpskursus tog jeg også ved hende og som nævnt ovenover, var jeg ikke i overrasket da de 6 timer kom flyvende forbi hovedet og vi var færdige.

Det endte selvfølgelig ud med et kørekort og en masse gode snakke i bilen.
Tak Vivi. Du fortjener det yderste respekt for det fantastiske arbejde du gør!

10 giugno 2024

1000 tak for den fine anmeldelse Lauge 🤩